chistacha Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Я кажете една рецептичка за палачинки Че съм много гладен,а пък ми се яде и нещо сладко Google It!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Зависи от организма и целта, която искаш да постигнеш. Ако целта ти е неконтролирано повръщане, трябва да пробваш нещо сладко на екс, напр. 200-300мл вермут. Резултата е почти гарантиран kotorе, ако имаш предвид нещо различно от бира, целта трябва да е токсикологията С бира трудно се постига горепосочения ефект. Сигурен ли си ? Аз съм виждал изпиване на шише бира на екс и последвалия фонтан с височина 1м . Ако броим и 2-та метра височина на човека това си бяха 3 метра бирен фонтан Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Сигурен ли си ? Аз съм виждал изпиване на шише бира на екс и последвалия фонтан с височина 1м . Ако броим и 2-та метра височина на човека това си бяха 3 метра бирен фонтан Шише бира (500мл) съм изпивал на екс без никакви последици... Вече ако говориш за двулитрови и нагоре не знам, ама ме съмнява някой да изпие на екс толкова газирана течност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Мм..даа.., с биричка се правят доста интересни мозайки...., а как цепи глава от нея - не е истина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Шише бира (500мл) съм изпивал на екс без никакви последици... Вече ако говориш за двулитрови и нагоре не знам, ама ме съмнява някой да изпие на екс толкова газирана течност... Да 500мл . Това става към 2-3ч вечерта като беше заседнал да пие към грубо 8 часа вечерта . Пробвай някой път след пиянска вечер за лека нощ една бира 500мл от шише на екс да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Да 500мл . Това става към 2-3ч вечерта като беше заседнал да пие към грубо 8 часа вечерта . Пробвай някой път след пиянска вечер за лека нощ една бира 500мл от шише на екс да видим Точно това щях да ти казвам. Трезвен няма да стане, но ако цяла нощ е бил пил доста лесно се постига желания краен ефект То най-вече пиян си склонен към екс действия Ето го и изрода http://vbox7.com/play:16ec98b9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Абе не знам, ама последните няколко пъти, когато пия повече от две бири - супер ме цепи тиквата... Без да съм се напил :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Пий ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Абе не знам, ама последните няколко пъти, когато пия повече от две бири - супер ме цепи тиквата... Без да съм се напил :/ Oт 2 бири не ми е ставало, но най-много ме е боляла главата именно от бира и то без да се напия особено... Гледай наливна да взимаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Пий ракия Верно си е Ама аз след тва и 2 бири изпатках или бяха 3 . Пс:Защо не работят всички бутони втф ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ама аз след тва и 2 бири изпатках или бяха 3 Пс:Защо не работят всички бутони втф ??? Изтрий кукитата, смени скина и ако не стане изпий още 3 бири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Зависи от организма и целта, която искаш да постигнеш. Ако целта ти е неконтролирано повръщане, трябва да пробваш нещо сладко на екс, напр. 200-300мл вермут. Резултата е почти гарантиран Ами пия само водка и я пия само на екс по 100мл. До сега винаги съм улучвал мястото като се е налагало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Минава ми, че винаги когато завали сняг, от 55-те канала на ЕК остават само 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 В тия студени зимни дни на човек какво друго му остава да го стопли и засити освен зимнината която е приготвил комбинирана с домашно червено винце..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Поклон... така се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Мм..даа.., с биричка се правят доста интересни мозайки...., а как цепи глава от нея - не е истина! Не, Галине, от бирата само ако се олееш много и въпреки това изживяването бледнее спрямо това което може да се случи ако се олееш с коняк (а ако го смесиш и с друго става пълен мармалад). А тази грешка наскоро я повторих да си припомня - на следващия ден исках да умра... А най-хубавите фонтани стават от шампанско ... абе какво стана с онзи младеж дето щяхме да го напиваме? Да не е решил да тренира сам и да се е гътнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Преди малко се върнах от кат на 9ти март книжката Ся готвя свинска кавърмица да заситя глада Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Главоболие ми минава през главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Абе не знам, ама последните няколко пъти, когато пия повече от две бири - супер ме цепи тиквата... Без да съм се напил :/ Тва е щот ти е лабаво вратарчето..... и поради липса на тренинг! Не, Галине, от бирата само ако се олееш много и въпреки това изживяването бледнее спрямо това което може да се случи ако се олееш с коняк (а ако го смесиш и с друго става пълен мармалад). А тази грешка наскоро я повторих да си припомня - на следващия ден исках да умра... А най-хубавите фонтани стават от шампанско ... абе какво стана с онзи младеж дето щяхме да го напиваме? Да не е решил да тренира сам и да се е гътнал? Въпросът беше за бирата Ники, а с нея можеш да се оакаш както и с всеки друг алкохол! Иначе коняка и шампанското водят класациите за ужасяващ махмурлук и далекобойно драйфане тип - преграден огън.... което обикновено продължава и на другият ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 ...далекобойно драйфане тип - преграден огън...На това огласих квартала!А иначе за тренинга - пак ще досадя - с чернодробното ми заболяване гледам да избягвам тренировките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 На това огласих квартала! А иначе за тренинга - пак ще досадя - с чернодробното ми заболяване гледам да избягвам тренировките... Затова почваш като мен - взимаш си някое хубаво уиски и си го ближеш по малко през 2-3 дни че и без това е престъпление да се хаби подобен материал за освинване - така с 1 бутилка може да изкараш и 2 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Да ти кажа от Чивъса още има, ама то е щото майка ми помоли да й запазя. Иначе точно в момента допивам последните глътки от бушмилса, дето си го взех... лятото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Минава ми през главата че нашите търговци са ИДИОТИ с главни букви. И по-конкретно представителите на DELL но не е като да са единствени. Питам ги за DELL 3008wfp и index-bg ми дават цена около $2400 без ДДС а Прогрес са малко по-скромни и ми искат $1850 без ДДС (нещо такова). Не цената ме смущава толкова въпреки че в Щатите е доста по-евтин но айде ще го преживеем това, но поне гаранция да има. И на въпроса каква е гаранцията за изгорели пиксели получавам следния отговор (и от 2те места): "ами стандартната на DELL - нам си колко пиксела светли, нам си колко пиксела тъмни и прочее"... и ми цитират следния сайт (Прогрес, другите просто по телефона ми го казаха жалко че не ги накарах да ми пратят оферта): http://www.behardware.com/art/imprimer/519/ демек това било по не знам си кое ISO. Хубаво но на сайта на DELL пише следното: Premium Panel Guarantee: http://accessories.us.dell.com/sna/sna.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~topic=premium_panel The Premium Panel Guarantee is available for UltraSharp, Professional and Alienware OptX monitors sold with systems or as stand alone units, and is included with Dell's standard 3-year Limited Warranty1. Customers who purchase a 4th or 5th year extended Limited Warranty can also take advantage of this coverage for the duration of the Limited Warranty period. All Ultrasharp, Professional & Alienware OptX series monitors shipped from February 28, 2008 is covered under Premium Panel Guarantee. All monitors sold prior to February 28, 2008 will follow standard pixel policy for non-Premium Panel Guarantee monitors. For copy of limited warranty, write Dell USA L.P., Attn: Warranties, One Dell Way, Round Rock, TX 78682 or visit www.dell.com/warranty Също така в support форумите им техен представител е писал следното: : http://en.community.dell.com/forums/p/19283857/19518625.aspx If your UltraSharp Premium Series monitor has any permanently lit Hot pixel/Bright dot or Dead pixel/Dark dot, then this warrants a replacement monitor. Tell the technician to look up DSN Document ID: 339667. При това, преди да ми пратят въпросната оферта им споменах, че съм го чел това и ако може да проверят актуалните гаранции от DELL. Но не... тъпата му патка ми цитира документ от 2004та година при това на сайт който няма нищо общо с DELL освен че този сайт е обобщил всякакви марки вкл. DELL. Как да не съм възхитен от нашите търговци, кажете ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 ... Ама ти още ли се учудваш на такива работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Вчера щафетата на олимпийският огън (най-дългата в историята на олимпийските игри - над 45000 км.) премина под терасата ми: Хахаха, Гугъл току-що смениха имиджа. Както казват коментаторите, от днес вече света е олимпиада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.