RaptoR Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 от ден на ден саита става все по труден /тежък/ за логване, вчера например не можех да влеза цял ден, препращаше ме някъде другаде, ако някои знае нека да ми обясни ,но на по- разбираем език ? благодаря предварително ! Проблем в твоя телевизор е най-разбираемото обяснение. След форумни срещи нещата са много сложни... И винаги ще бъдат такива, това е интересната част на срещите. На теб кое ти е сложно не знам, ти пропусна повечето от срещата... Тук има хора с такива усложнения, че следващия път трявбва да водим хроникьор с нас... На мен в корема ми нещо се руптае и иска да излиза през парадния вход. рОптае вероятно пияното, което показва че явно не си свършил работата снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 от ден на ден саита става все по труден /тежък/ за логване, вчера например не можех да влеза цял ден, препращаше ме някъде другаде, ако някои знае нека да ми обясни ,но на по- разбираем език ? благодаря предварително ! Май доставчикът ти е DCC? Някой друг с DCC да има подобни проблеми? От 2 доставчика в чужбина - никакви проблеми с отварянето на форума - вероятно проблем с dns-и при доставчика ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Ей като видях ника на Dreamer-a се сетих за една песничка и реших да я споделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Вчера четох " Машините чакат да станат 5см снежна покривка за да излезнат да чистят " Утре сутрин ще чета " Снегът ни изненада " И ТАЗИ ШИБ*НА ГОДИНА . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 рОптае вероятно пияното, което показва че явно не си свършил работата снощи Добре де. РОптае ще да е. Не, никаква работа не съм вършил снощи. Бях на мисия и не прекалявах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Вчера четох " Машините чакат да станат 5см снежна покривка за да излезнат да чистят " Утре сутрин ще чета " Снегът ни изненада " И ТАЗИ ШИБ*НА ГОДИНА . Всъщност си беше доста добре почистен пътя поне по главните булеварди. Изненадаха ме мен специално че са почнали да чистят преди да е станало прекалено късно. Имаше си сняг но беше относително добре и явно са и опесъчавали защото колата спираше изненадващо добре върху този сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 http://news.plovdiv24.bg/140934.html хах май нещо са се объркали пак Дори при кошмарната обстановка днес, масово се срещат "герои" без включени фарове и с летни гуми, чийто автомобили остават по кръстовищата и блокират движението. Колко зле трябва да е човек да излезне с галоши навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ela Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Май доставчикът ти е DCC? Някой друг с DCC да има подобни проблеми? От 2 доставчика в чужбина - никакви проблеми с отварянето на форума - вероятно проблем с dns-и при доставчика ти. Точно тои е доставчика и почва сериозно да ми писва от него, някога в гигабит гледах онлаин филми без проблем сега и един клип от ве-бокса не мога да изгледам, замислям се да се обърна към друг , насочете ме моля , за смирненски става въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 И аз съм на DCC в Смирненски и всичко е прекрасно. Клипа във вбокс е много вероятно да не можеш да го гледаш, защото сървърите им пак са отишли в на кучето гъза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 И аз съм на DCC в Смирненски и всичко е прекрасно. Клипа във вбокс е много вероятно да не можеш да го гледаш, защото сървърите им пак са отишли в на кучето гъза. Те са си там перманентно. Направо не мога да го понасям тоя сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Украйна днес отбелязва черен ден в историята си... сянката на Русия отново ще я потопи в мрак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Пътищата пак са супер..... в такива дни оценявам 4х4-то...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Пътищата ги бива... Не са като миналата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Гледам тука един готЕн тип продава във форума "ГЕЙмърска мишка" А4 Tech. X-708F - 30LV 2-ра ръка, която нова струва 29лв и е толкова геймърска с тия 800dpi, че моя модел x7 XL-750BF с 2500dpi направо би се гръмнал. Да не говорим, че на сайта пише X7 Office Mouse/X-708F. Много умни взеха да стават хората в тази наша държава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Пътищата наистина са добре тази година.Дано сутринта опесъчат отново, че ще е студено тази нощ и утре ще е интересно. Уфф, одеве изринах около 40 квадрата снежни преспи и ми се такова мамицата....... Добре, че изплюшях две арни ракиики, та да ме отпусне малко болката в гърба....по-точно в кръста.Сега като му тегля един душ и муш в леглото. Лека нощ на всички. П.п.Ха, ха, ха.Тв'а с блоговете в "новия" ни форум е интригуващо.Има доста интересни попадения... или по-точно разсъждения....ъъъ или пък самосъжаления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Егаси рацерите чесно.Виждат празна улица и почват с дрифтовете.Едното се оказа жена и още при първия опит се завъртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 ...още при първия опит се завъртя Стълб имаше ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 За жалост не.Пък то и с 30-40 км/ч няма да стигне до стълба като има преспа половин метър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Набарах тук една дискографийка (във FLAC) на Muddy Waters ... дам, вън е хладно, тук е топло ... време е поне за едно малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Утре до КАТ и след 2 седмици с щайгата Между другото можем да направим една форумна среща във вилата в Калофер Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Утре до КАТ и след 2 седмици с щайгата Между другото можем да направим една форумна среща във вилата в Калофер Ще съжаляваш !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Е то вие ще чистите аз ша спъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Е то вие ще чистите аз ша спъ Да, да вервай си.Както Raptor е спал на последната среща.Всъщност, може би е спал, но послеее...както той сам каза "1-2 литра химикали оправят нещата." Ще съжаляваш !!! И то много. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Е то вие ще чистите аз ша спъ Мене не ме бърка да чистя. Като са толкова срамежливи другите, аз нямам грижи. Сигурен съм и други нямат грижи. Казвай кога само и правиме партито Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Минава ми през главата, че май няма празна фитнес зала или маса за покер напоследък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.