Antares Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Имам основание да те нарека така в моментаКо речи? Значи ти можеш да обиждаш хората, тъй ли? На кого да платя, искам и аз да мога свободно да обиждам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 outdated. deleted by user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Абе май нещата опират до специфичната употреба и смислово приложение на коя да е от думите предпочетени от авторите ама... стига повече - както казват децата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Я, в наш форуму се разразила истинска буря,хвърчали са обиди,забрани,псувни тц тц.Не е хубаво така,преди беше по-забвано с опитите за интелектуално сразяване на противника,а сега все едно сме на пътя псувни,закани.Не е на добре това, не е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ......................................................... А така се надявах да споменеш нашите бедни и уплашени душици като миналия път..... Недей моля ти се да говориш за възпитание. Отдавна си далече от тия неща, но щом те влече и си мислиш че си оригинален - здраве да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Хайде да се спрете вече, а ?? Или да ви спирам ? Лични съобщения, без да занимавате другите из темата с глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Един приятел направо ме отстреля днес и ме върна в детството. Държа да поздравя и всички вас - . намерих го в един тракер със субтитри . И 5-те серии. Сега чакам да се свали и да го гледам пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Ах ах друго си е бългаското Пък и то си е най-хубавото ПС: Едит2: Абстрахирайте се от музиката ако не ви харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Няма такова размазване...Ей сега се прибирам от дупката...Адски доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ela Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 А добро Ви утро ! като чета доста страсти са се развихрили тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ОТ доста време не се бях "отвявал" като снощи, но хубавия Бърбън си е хубав ..няма и следа от главоболие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Леле... кога бяхме малки ... > http://vbox7.com/play:c685c54e Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 намерих го в един тракер със субтитри . И 5-те серии. Сега чакам да се свали и да го гледам пак И кой е тоя тракер де, бива ли такива работи - дай адреса Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Добро утро (къде е гуреливата емотикона) => http://www.youtube.com/watch?v=b0vx02yYWlw&NR=1 ... Днес съм си поставил за цел да си намеря дискографията на AC/DC във FLAC, за да има музика за душата в лежерни моменти като този... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 И кой е тоя тракер де, бива ли такива работи - дай адреса http://masters-tb.com/ но субтитрите в subs.unacs.bg на dosh - мисля, ми харесват как са направено повече, отколкото тия в торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 И кой е тоя тракер де, бива ли такива работи - дай адреса Туй е nаnoset.net,по едно време зарибяваше с гледане на филми онлайн,с безплатен трафик(сторинг или както се води там). А през главата ми минава влак,самолет ,не ,това е: Клиничната фармакология-медицина на доказатествата и лекарствена терапия,обоснована на доказатествата :ph34r: А така, нека ми нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Туй е nаnoset.net,по едно време зарибяваше с гледане на филми онлайн,с безплатен трафик(сторинг или както се води там). А през главата ми минава влак,самолет ,не ,това е: Клиничната фармакология-медицина на доказатествата и лекатствена терапия,обоснована на доказатествата :ph34r: А така, нека ми нали? Ами..., нека ти! Да беше учил за поет... или каналджия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 От къде мога да си сваля преведените не Български серии на "Тhe Simpsons" ? Някви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Не трябва да играя на мениджъри. Хич не ми се мисли какво му е на Венгер - аз заради една проста игра си скубя косите, та кой знае на него какво му е, когато арсеналчетата се дънят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 По повод на мача Арсенал - Манчестър... Бербатов го пуснаха в 87-88-мата минута и доигра мача. :laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Добро утро..Да видим на кой какви гадости ще му донесе тая седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Добро утро..Да видим на кой какви гадости ще му донесе тая седмица. Забравих си телефона в нас и заради това си изпуснах влака. Добре почвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Хич не ми се мисли какво му е на Венгер - аз заради една проста игра си скубя косите, та кой знае на него какво му е, когато арсеналчетата се дънят.Венгер е свикнал, не го мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Току що получих мейл от себе си. Писал съм го на 16 Юни 2005 година и съм избрал да пристигне точно днес. В него си честитя рождения ден и съм си писал там разни други работи.Приятна изненада и то не от кой да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Здравейте, народе! Аз само да ви пожелая лека вечер И на Ангел (а.к.а. w00x) - Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, усмивки, много щастие, късмет и светлина, която да те води... И един тайфун с женско име Весело изкарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.