zlobil Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Днес сипах по-сериозна доза, понеже и в казанчето още имаше. В момента е с 300 грама спирт. Тествах в движение с 80 - никакви грижи, никакви миризми. Вярно че понякога полъхва и то предимно лятото, но иначе нямам никакви проблеми. Абе вие като сте мераклии хранете хиените, които ви продават горе долу същото с малко боичка... Аз минавам с 20-30 лева на сезон. Айде айде..... хич не мирише... те даже тия по-евтините от Метро като напръскаш дъха яко пък за спирт с вода да не говорим..... нали съм пробвал нещо ужасно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Ровя се из нета и попаднах на това заглавие Сериал на педали и край Средиземно море викам си какво е това.... Много се смях като прочетох надолу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 То хич не е за смях... Щото съм сигурен, че ние ще лъснем най-сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Айде айде..... хич не мирише... те даже тия по-евтините от Метро като напръскаш дъха яко пък за спирт с вода да не говорим..... нали съм пробвал нещо ужасно е Василе, да взема да те повозя бе да му се не види. Не ми казвай какво става и не става в колата ми - смешно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Не е смешно щото спориш с човек който го е пробвал и се е отказал от това. 10000% съм сигурен че ако дозираш спирта така че да не ти замръзва при вчерашните температури от -20 в колата така ще мирише след едно мааалко по продължително пръсване ако не е включена на вътрешна циркулация че ще ти сълзят очите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 E, той нали каза, че на вътрешно кара с леко отворени прозорци? За какво се дърлите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Хм.Само хабите спирта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Не е смешно щото спориш с човек който го е пробвал и се е отказал от това. 10000% съм сигурен че ако дозираш спирта така че да не ти замръзва при вчерашните температури от -20 в колата така ще мирише след едно мааалко по продължително пръсване ако не е включена на вътрешна циркулация че ще ти сълзят очите.... И пак продължава... Абе момче, ти може да си пробвал някога си - аз само така карам винаги! Земи се стегни малко! Ще ти го изпръскам цялото казанче на загряла кола и пак няма да замирише. E, той нали каза, че на вътрешно кара с леко отворени прозорци? За какво се дърлите Защото някой трябва да чете преди да говори, ама не винаги се получава... ------------------------------------ Между другото - Иване, какъв е тоя казан 7-8 литра??? Това чудо ти нарушава баланса на предницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Хм.Само хабите спирта. Точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Между другото - Иване, какъв е тоя казан 7-8 литра??? Това чудо ти нарушава баланса на предницата На Пасата ми също е 8 литра. От много време не съм слагал спирт, обаче преди години на 'синята птица' слагах и си понамирисваше, но тя пък нямаше добри уплътнения и дори при затворени шлюзи пак си пропускаше по малко въздух, та затова може и да е било така с миризмата. Сега съм обработил стъклото на форда с един нано-продукт и почти не ми се налага да пускам чистачки - само при ниска скорост или ако някой ме окаля яко ; при по-висока скорост с дъжд, капките се издухват от стъклото като олио в тефлонов тиган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Как може да съм толкова търпеливо говедо! Това вече не е търпение, а е безгръбначие. Толкова ме е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 обработил стъклото на форда с един нано-продукт и почти не ми се налага да пускам чистачки - само при ниска скорост или ако някой ме окаля яко ; при по-висока скорост с дъжд, капките се издухват от стъклото като олио в тефлонов тиган. Ако е нещо различно от облизване на стъклото - сподели продукта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Ако е нещо различно от облизване на стъклото - сподели продукта Пробвах с облизване - не става...далече ми е, а и езикът ми е къс. При ниски скорости и по-силен дъжд все пак се налага да се пускат чистачки, но извънградско (над 70 км/ч) - спокойно може да си ги спестиш. Казват, че ефектът траел година, което не го вярвам - до лятото да ме изкара пак е добре, а и разправят, че лятно време мушиците по стъклото много лесно се махали после...малко вода и после забърсваш с кърпа. Не знам, ще видим... Това с тоалетната хартия също е впечатляващо. Къде в Пловдив се продава това чудо ? @Васко, носят ми го на място - едно момче от VW форума дистрибутира тези продукти. Цената е същата като официалната - пести се само куриера. в тоя студ изобщо не ми се занимава с куриери Ами той по принцип куриерът се "занимава в студа" и ти го носи до вратата, ама карай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Къде в Пловдив се продава това чудо ? Гледах го в някъв друг форум но е с доставка от София а в тоя студ изобщо не ми се занимава с куриери.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Къде в Пловдив се продава това чудо ? Гледах го в някъв друг форум но е с доставка от София а в тоя студ изобщо не ми се занимава с куриери.... На тези братлета им правих етикетите за препаратите имат за всякаква повърхност.Утре ще пиша къде се намира офис или как става работата с плащането в Плд защото лично видях няколко кашона от течноста за кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Подобно на това с хартията гледах една фирма, която обработваше обикновени платове с някаква съставка, която изпечена във фурна на определени градуси покриваше плата с нано-бодлички. И няма мокрене, лесно се чисти и т.н. И издържа на пране, гладене. Иначе за какви пари става дума. Кои са продуктите - като име, марка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 "Нека А е множество. Казваме, че А е неизброимо тогава, и само тогава, когато А не е изброимо." ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Колко жълтици е тоя кеф за стъклата? И само на мен ли ми се струва, че ще е супер полезно да си обработя фаровете и стоповете така - не винаги се сещам да ги почистя зимата и при кално време стоповете и като се сетя отбивам да гледам дали не са мръзни (за извънградско говоря), много ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Колко жълтици е тоя кеф за стъклата? И само на мен ли ми се струва, че ще е супер полезно да си обработя фаровете и стоповете така - не винаги се сещам да ги почистя зимата и при кално време стоповете и като се сетя отбивам да гледам дали не са мръзни (за извънградско говоря), много ме дразни. 15 сребърника за комплекта - 7 за почистващия препарат, 7 за запечатката и левче за гъбичката и кърпичката. Стига за цялостна обработка на всичките стъкла. А за фаровете, стоповете и огледалата не си първият, дето се е сетил - като запечатах предното стъкло (в началото на месеца) реших да напръскам и фаровете + огледалата, но от сума време не съм изкарвал колата от гаража и не мога да дам отзиви (само веднъж карах в дъжд). Подобно на това с хартията гледах една фирма, която обработваше обикновени платове с някаква съставка, която изпечена във фурна на определени градуси покриваше плата с нано-бодлички. И няма мокрене, лесно се чисти и т.н. И издържа на пране, гладене. За това ли говориш? За всякакви покрития имат препарати...дори и за дърво. Палиш го и после само изстъргваш горния слой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 В крайна сметка кажете марка, производител, сайт или каквото и да е там, че да можем да си поръчаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 А бре, Видене - в началото на всеки клип си пише фирмата, ама кой да гледа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Тва е супер. Като си разлееш ракията на килима няма проблем. Може направо с една сламка да си допиеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Люлебургаз 36 в Пловдив има магазин който предлага продуктите им ;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Аз това дето го гледах беше по дискавъри май. И там показаха как обикновен панталон след 10-15 минути може да стане "не промокаем" . Дали е била същата не знам. Там процеса изискваше минаване през пещ на материала, за да се образуват нано-игличките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.