Grimjaur Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Риболова, както и лова, както и всеки друг спорт, си има своите любители. За някого е пълна тъпотия, за други е абсолютна психическа почивка. Така че, няма нужда от генерализации...И за мен формула едно и футбола са простотия, но има хора, които им се радват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Минава ми през главата, че тея дето са правили сайта на НАП са , :censored2: и За да си използвам електронния подпис и ел. услуги трябва да използвам IE - Било препоръчително. Сайта ставал и за FF. Ама като опитам с нещо друго - не става. Значи от препоръчително става задължително. А IE не съм виждал от месеци, да не кажа година. Даже и за ъпдейт-а на Windows-a не го използвам. А какво правят хората дето са минали на Linux/BSD/Mac? Емулации ли ша качват, кво ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 не съм пробвал, но я сложи една приставка за смяна на user-agent идентификацията на Файърфокса, настрой я да се представя за IE и опитай отново... понякога минава този номер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 не съм пробвал, но я сложи една приставка за смяна на user-agent идентификацията на Файърфокса, настрой я да се представя за IE и опитай отново... понякога минава този номер... Ама то използва и някъв ActiveX при подписването. Щото като дам бутона подписва и до там. Ся се сещам, че имаше една добавка за ФФ да отваря страници като ИЕ - освен нещо с нея да стане знам ли!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Минава ми през главата, че много се мразя, когато се ядосвам за глупости и паля от половин!!! Някой да има рецепта как да променя този факт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Минава ми през главата, че много се мразя, когато се ядосвам за глупости и паля от половин!!! Някой да има рецепта как да променя този факт? Maйка ми ползва валерианче , като я ядосам за някакви глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Имам, но ще се пристрастя... Аз говоря за нещо, което да не ме кара да приличам на Хауси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Брой до 10 преди да отговориш/реагираш на някой/нещо . Докато изброиш до 10 трябва да ти дойдат поне 2 алтернативни варианта за решение на проблема , с които да избегнеш ядосването . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Спри да общуваш с тия идиоти по-лесно е от колкото да броиш. Теглиш им майните и толкова. Кофти е ако са ти работодатели Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 По въпроса за рибата: Ей така се пълни лодка с риба http://grandoman.com/video/kak-da-napalnim-tsyala-lodka-s-riba-samo-s-edin-fener/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Минават ли разни шарлатани из офисите ви?! "Купете си билет за благотворителния концерт на..." "Купете си картичка, за да помогнете на..." "Вземете незнамсикво и ще бъдете благословени..." Е! Днес ми минаха границата!!! 1-во някакъв пич искаше да спаси борчетата в двора на къщата на баба му в село Неделино. 2-ро няква тлъста, мазна, гнусна, зле облечена, отвратително гримирана баница искаше да помогне на майките, които искали да забременеят. Бях толкова погнусен от нея, че не успях да разбера как точно. Хванах само това за "майките, които искат да забременят". Попитах я "Как така е майка, пък не може да забременее? Имат ли други деца? Или? Осиновили са и искат собствено?". Дори не беше с тон на заяждане. Евала на семейство, което си е осиновило и иска и собствено дете. Тя ми каза, че заради хора като мен държавата пропадала и напусна. 3-то дойде дядото с лотарията. Той е пич и се разбрахме бързо с него. 4-то дойде някаква, която искала да помогне на някакви роми, които инак били честни хора и работливи, но неможели да си намерят работа. Казах й, че на 3-тия етаж има бюро за наемане на хора със затруднения, и че най-вероятно ще им намерят работа, защото са пекани. Тя каза, че съм простак и след като не съм искал да й помогна, просто е можело да кажа. След това дойде още 1 жена. Била се изправила пред президента. Не разбрах нейната история. Истерията в очите й бе по-притеснителна от това, което искаше да каже, покаже и т.н. Не успя да си събере мислите. Имах зверски много работа и я помолих да излезе. Странна работа. Странен ден. Странна седмица. От самото й начало се случват необясними неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Отдавна не ми се бяха случвали нормални петъци като днешния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Тя е още като малко дете.Задава всевъзможни въпроси.Може и да нямат смисъл но все пак ще си ги зададе за спорта О,извинявай,чичко. Нали се запознахме като си тръгваше? Или не? gado, в някоя от темите обяснявах как се чувствах веднъж докато държах въдицата,можеш да прочетеш.. но беше лято.. И как какво не му харесвам на студа.. какъв е тоя въпрос. Като знам,че в неделя ще е още по-студено,направо ми се плаче! Ти сигурно ще отидеш да опънеш няколко въдици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Имам, но ще се пристрастя... Аз говоря за нещо, което да не ме кара да приличам на Хауси. xaxa Валериан, глог и мента, Валидол - първо може да си тряскаш колкото искаш , не води до пристрастяване; второ ефекта им няма нищо общо с "ХаусИ"-хапчетата, ако тези "успокоителни" изобщо ти подействат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 О,извинявай,чичко. Нали се запознахме като си тръгваше? Или не? Еми младолики сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 xaxa Валериан, глог и мента, Валидол - първо може да си тряскаш колкото искаш , не води до пристрастяване; второ ефекта им няма нищо общо с "ХаусИ"-хапчетата, ако тези "успокоителни" изобщо ти подействат. Не, имах предвид не, че ще се пристрастя като Хаус, а че трябва честичко да ги пия, все с опаковката в ръка. Не знаех, че не водят до пристрастяване, ама не се правете, че не ме разбрахте. Говорех за това, че ми трябва нещо, трансформиращо енергията ми. Знам ли, боксова круша. Такива, по-креативни идеи очаквах от вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Дават ли под наем XBOX 360 с Ферари Челинч? Ей тва се питам. Преди имаше разни такива екстри...ама това беше по времето на ПС1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Говорех за това, че ми трябва нещо, трансформиращо енергията ми. Знам ли, боксова круша. Такива, по-креативни идеи очаквах от вас Ми Жоро! Или колата му Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Минава ми през главата, че много се мразя, когато се ядосвам за глупости и паля от половин!!! Някой да има рецепта как да променя този факт? Ами аз мога да ти препоръчам една, но Жоро е невинен, пък и той душа носи.... gado, в някоя от темите обяснявах как се чувствах веднъж докато държах въдицата,можеш да прочетеш.. но беше лято.. И как какво не му харесвам на студа.. какъв е тоя въпрос. Като знам,че в неделя ще е още по-студено,направо ми се плаче! Ти сигурно ще отидеш да опънеш няколко въдици Бедна ми, бедна Глори.... та, къде се опъват въдици посред зима, освен на яз."Овчарица" или други топли водоеми (там е друга бира)!?! Ще ти отговоря все пак! В неделя не смятам да "опъвам" нищо друго, освен към килце винце с някоя и друга по-тлъстичка пържолка (щото съм на холестеролова диета и обичам да ям гадости)... Иначе ако не ми беше толкова изморителна седмицата - с удоволствие бих се отвял на някъде (дори и за риба) А иначе въпросът ми беше за нашенския студ. Баба ми е от Лом, като се сетя само какъв кочан съм брал там зимно време - и направо ми иде в момента да се метна по шарени бермуди и шапка идиотка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Бедна ми, бедна Глори.... та, къде се опъват въдици посред зима, освен на яз."Овчарица" или други топли водоеми (там е друга бира)!?! На река Марица очевидно. Нали от там почна разговора бе гадооооо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Ако утре времето не омекне предателски, мисля цялата събота да се забавлявам велом по градските тепета. А за неделя дори ми се въртят идеи да се повъргалям в планинския сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 На река Марица очевидно. Нали от там почна разговора бе гадооооо. Ама и на тебе ти личи, че дори и от обща култура не си се интересувал - аджеба що е то въдица и въдичарски техники... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Богати ми,богати Гадо. Благодаря ти за отделеното време. Завиждам ти за винцето и пържолките,ще взема да направя нещо по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Ама и на тебе ти личи, че дори и от обща култура не си се интересувал - аджеба що е то въдица и въдичарски техники... Аааааа, тук не позна. Мога даже и червея да си слагам сам. Като малък и мен са ме водили по язовирите за по 2 седмици на палатки. На муха кефали съм хващал и на червейче и жито каракуди. НЕДЕЙ да ме подценяваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Аааааа, тук не позна. Мога даже и червея да си слагам сам. Като малък и мен са ме водили по язовирите за по 2 седмици на палатки. На муха кефали съм хващал и на червейче и жито каракуди. НЕДЕЙ да ме подценяваш! Еее..., в такъв случай приеми моите най-искрени извинения! На срещата имаш една бира от мен. П.с. Моментът с червея е ключов в цялата работа , научиш ли му чалъма..., евентуално...., някога..., може и да излезе от теб рибар Остава ти да стоплиш и каква е разликата между пикниците и рибарлъка, а последната стъпка преди "падението" е и да се научиш на рибарски моабети т.е. да овладееш тънкостите на етикета в специализираният жаргон за приказки на маса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.