host Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Да ти се връща ____________________ Стив Маккуин, просто култ Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 ТОВА го мернах на една стена във Фейса, реших да го чуя и веднага ми хрумна, че е добър поздрав за Стенли ---------------------------- Стефчоу, грам не уважи моя поздрав по-назад Ааа сега де. Не съм видял просто. Не, че не съм уважил. Отивам да го видя EDIT: Mdaaa като видях времето. Тогава бях зацапал 1, 2 свещи. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 По принцип рибарлъка е генетично несъвместим с женската същност. Дори жена и скара са по-съвместими.... Като оставим на страна половата ти обремененост спрямо риболова - зимата е идеалният сезон за улов на алай, понеже в реките почти няма водорасли (водораслите са естествената храна на тази риба). Освен това, този лов минава за висш пилотаж сред риболовците поради многото тънкости и чалъми които си има. И не на последно място - това е една доста борбена риба и ако закачиш някоя по-едра..., предвид финният дюзен с който се лови..., ваденето си е цяло приключение ( но ти надали ще го схванеш това ) Разбирам,че преживяването е страхотно,и все пак сгрява ли ви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Сгрява,сгрява как да не сгрява :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 еба ми се.... от на НАП простотиите... може ли всички видове годишни отчети, статистики и прочие бумажтини да направят САМО в PDF формат?!? При положение, че счетоводителите МАСОВО работят с ЕКСЕЛ и всичко им е в ЕКСЕЛ?! И петхиляди пъти по-лесно е да попълваш данни в ЕКСЕЛ, от колкото в PDF?! Колко тряя си малоумен да не го стоплиш това? И сега всичките им формуляри ги пренасям в ЕКСЕЛ - таблички, джвъчки, формулки, шрифтчета, поленца... да ги цъкат амазонските папуаси тия малоумници в НАП дано! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 еба ми се.... от на НАП простотиитеОще един потърпевш. Да умрат всичките гадове от полова немощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 хахаха. амазонските папуаси добре ще си прекарват много вечери напред. абе някой от вас не се ли присмиваше на държ.адм. че ползва не-опънсорс файлови формати, които са без никакви смислени защити? хората се учат и напредват. а вие мрънкате, че ви карат да работите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 да ползват .odf - да. pdf от кога е опънсорс файлов формат? А сега... ето ви един цитат: Закон забранява протестите пред парламента и по пътищата Протести няма да може да се провеждат около Народното събрание, Президентството и Министерския съвет, както и в близост до военни обекти, съдебни палати и болници. За стачки няма да може да се ползват и републиканските пътища. Това предвижда одобреният от правителството проект на Закон за събранията, митингите и манифестациите. Допълнително кметовете на различните градове ще могат да определят ограничителни зони, в които да не се струпват протестиращи. При протест в населени места няма да може да се използват коли, трактори, камиони, както и животни. Кметската забрана за организиране на събрания, митинги и манифестации ще може да се обжалва пред административния съд, съобщи правителствената информационна служба. Според разпоредбите на сега действащия закон, който е приет преди утвърждаването на новата конституция, обжалването се извършва пред изпълнителния комитет на общинския народен съвет - орган, който вече не съществува. Това на практика превръща кмета в единствения орган, който се произнася по възможността за организирането на митинги и блокира обжалването на решението му. Новината е от тук - http://www.ekipnews.com/?p=10975 Да не си помислите, че новината е от днес? Не - от 24.04.2009 е... но я направиха актулна и днес... гражданите за европейско развитие на българия Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Разбирам,че преживяването е страхотно,и все пак сгрява ли ви? Ами...., згрява ни ракийката и винцето..., а успешният риболов направо разтапя душата! Неуспешния такъв пък..., те зарежда с енергия за следващият път... и как точно ще и цепнеш джуките... и в края на краищата - не се знае какво може да ти се случи ако останеш да дремеш при жената цял ден... (я, ще те помъкне по магазини... я, ще ти намери задачки които да ти отровят почивката..., а е възможно да и хрумнат и по-страшни работи) А, ти влашко чадо, какво пък не му харесваш на нашенския студ ? Добре де - нали горе се спомена, че е генетично несъвместимо с жените. Що се мъчиш да обясняваш нещо, дето май няма да те разберат за какво става дума. Ами,белким и просветне, че колкото и отговори да получи на тази тема - пак няма да разбере за кво става въпрос..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Добре де - нали горе се спомена, че е генетично несъвместимо с жените. Що се мъчиш да обясняваш нещо, дето май няма да те разберат за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Тя е още като малко дете.Задава всевъзможни въпроси.Може и да нямат смисъл но все пак ще си ги зададе за спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Аз се чудя алергията ми към риболова вродена ли е, или придобита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Абе то като си млад и зелен в тоя форум и само глупости пишеш.Мен за това ми бяха сложили един хубав warn.След това не споря много много.Докато не й дадете почивка от форума ще ви тормози до дупка. Тя е още като малко дете.Задава всевъзможни въпроси.Може и да нямат смисъл но все пак ще си ги зададе за спорта Мъка, мъка, мъкаа.... ! Абе, момък... кажи на баща си да ти купи боксови ръкавици за работа с компютър! П.с. А на срещата с какви очи ще погледнеш кака си глори...? Аз се чудя алергията ми към риболова вродена ли е, или придобита... Ми... не, забита ти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 П.с. А на срещата с какви очи ще погледнеш кака си глори...?АХАХАХАХАХААко дойда - обещавам да й покажа кой е котора. И да наблюдавам с интерес процесите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 ТЯ пък щото не разбра кой съм.Пък може и да не е.Ама карай,аз вкъщи си имам хиена стига ми.Само ме тормози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Аз се чудя алергията ми към риболова вродена ли е, или придобита... Аз също мразим риболова. Никога не съм бил и никога няма да бъда. Голяма тъпотия е за мен. Така, че тия генерализирания като рибарлъка е нещо свише, че мъж дет не е бил в казарма не е мъж и други такива тъпотии...не мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 От мириса на изкормена риба ми се гади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Защо повечето хора свързват риболова със стоене като идиот пред въдицата и изкормена риба. Дори не е казано , че като идеш за риба трябва да си вземеш рибата ( ако си хванал). Повечето хора отиват за тръпката. Да мразите риболова , значи че мразите - природата , спокойствието , скарата. А да не говорим лятото колко е приятно да подремнеш под някоя дебела сянка и да няма излишни ,тормозащи шумове. Един приятел разправяше колко съм бил малумен , че стоя пред една "пръчка" и чакам да хвана нещо. Ама един ден как стана с въпросния отидохме на язовир Батак. Опънахме въдиците и почнахме - карти ,биричка,табла, скара(за протокола хванахме само 2 костурчета).Та точно този ,където ми казваше , че съм малумен ми казва:"ей ся като се стопли трябва пак да идем за риба". Така че ,или не сте ходили за риба , или не сте били с подходяща компания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 А да не говорим лятото колко е приятно да подремнеш под някоя дебела сянка и да няма излишни ,тормозащи шумове. Един приятел разправяше колко съм бил малумен , че стоя пред една "пръчка" и чакам да хвана нещо. Ама един ден как стана с въпросния отидохме на язовир Батак. Опънахме въдиците и почнахме - карти ,биричка,табла, скара(за протокола хванахме само 2 костурчета).Та точно този ,където ми казваше , че съм малумен ми казва:"ей ся като се стопли трябва пак да идем за риба". Така че ,или не сте ходили за риба , или не сте били с подходяща компания. На това му се вика пикник. Ако искаш ти може да идеш за риба с въдица и всичките такъми, а аз да ида само ей така с едно одеало и една раница. Бас хващам, че докато си закачиш червея ще съм видял повече природа от колкото ще видиш ти до края на риболова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 На това му се вика пикник. Ако искаш ти може да идеш за риба с въдица и всичките такъми, а аз да ида само ей така с едно одеало и една раница. Бас хващам, че докато си закачиш червея ще съм видял повече природа от колкото ще видиш ти до края на риболова. Туй изказване показва само и единствено, че нямаш никакво понятие от материята. --------------------------------- Абе днес рожденик е великият Лорд Гудо! Да ни е жив и здрав, макар и да не се появява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Аз също мразим риболова. Никога не съм бил и никога няма да бъда. Голяма тъпотия е за мен. Така, че тия генерализирания като рибарлъка е нещо свише, че мъж дет не е бил в казарма не е мъж и други такива тъпотии...не мерси. И аз мразя риболова бил съм веднъж - повече не мерси! Виж лов по-бива, даже смятам скоро да изкарам курсове и да се запиша в дружина Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Facebook Master Password Was "Chuck Norris" ...There's an internal system to let them log into anyone's profile, though they have to be able to defend their reason for doing so. And they used to have a master password that could log into any Facebook profile: 'Chuck Norris.' бхахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 http://vbox7.com/play:9d45a949 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Туй изказване показва само и единствено, че нямаш никакво понятие от материята. Аз съм бил, но коментирам въз основа на по-горното изказване. Или отиваш да ловиш риба, или отиваш да се излежаваш и да се размотаваш. Ако тръгнеш и двете да правиш, нито едното няма да е както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.