mobo Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 май само аз го чета като "от Лич Ник" и се чудя кой е тоя със странното име Лич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Виж какви големи кавички съм му сложил. Чудех се дали да не напиша "Професионалист". Но и логото за инвалид с добавен текст "Инвалид в паркирането" също не е лоша идея. Това е негативно натоварващо послание спрямо хората с недъзи - т.е. не е коректно Отличник по бива ______________________ Такам http://vbox7.com/play:eab243e5#commentTop , време е за едно малко поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 едит: обръщам се към хората,които обичат да ходят за риба. Знаете какво е времето в Пловдив сега,видях един рибар клечеше край реката,мисля,че нямаше ръкавици, КАК МОЖЕ? Не е ли прекалено студено да стои там и да чака някоя рибка да клъвне? По принцип рибарлъка е генетично несъвместим с женската същност. Дори жена и скара са по-съвместими.... Като оставим на страна половата ти обремененост спрямо риболова - зимата е идеалният сезон за улов на алай, понеже в реките почти няма водорасли (водораслите са естествената храна на тази риба). Освен това, този лов минава за висш пилотаж сред риболовците поради многото тънкости и чалъми които си има. И не на последно място - това е една доста борбена риба и ако закачиш някоя по-едра..., предвид финният дюзен с който се лови..., ваденето си е цяло приключение ( но ти надали ще го схванеш това ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 По принцип рибарлъка е генетично несъвместим с женската същност. Дори жена и скара са по-съвместими.... Като оставим на страна половата ти обремененост спрямо риболова - зимата е идеалният сезон за улов на алай, понеже в реките почти няма водорасли (водораслите са естествената храна на тази риба). Освен това, този лов минава за висш пилотаж сред риболовците поради многото тънкости и чалъми които си има. И не на последно място - това е една доста борбена риба и ако закачиш някоя по-едра..., предвид финният дюзен с който се лови..., ваденето си е цяло приключение ( но ти надали ще го схванеш това ) Добре го каза,рибарлъка(много хубава думичка) си е мания,болест и ходи основно с много ,много, много редки излкючения по мъжете .Също като хистерията ,хваща основно жените,но при "щастливците" мъже протича по-тежко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ето един работен вариант. По контура се реже.Не ми харесва и ще се обоснова. Не е ясно, трябва да се вгледаш и зачетеш. Според мен ефекта би бил много по-силен ако и минувачите забелязват какво пише. Защото когато разсеяния ти поглед премине през това няма да го забележи поради сложността му. Ще регистрира просто някаква шестичка = декорация. А и... някакси не ми се вижда достатъчно ехидно и язвително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Не ми харесва и ще се обоснова. Не е ясно, трябва да се вгледаш и зачетеш. Според мен ефекта би бил много по-силен ако и минувачите забелязват какво пише. Защото когато разсеяния ти поглед премине през това няма да го забележи поради сложността му. Ще регистрира просто някаква шестичка = декорация. А и... някакси не ми се вижда достатъчно ехидно и язвително. А след като му сложа цветовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Вероятно има предвид, че е доста стилизирано и се иска известен напън на някои мозъчно по-слаборазвити индивиди. А и думата паркиране е твърде малка на фона на другия надпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Най-лесно е да го направя в един квадрат, но исках да е по-интересно някакси. Ще помисля как може да се промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ангеле, куц ти е проекта, без лоши чувства. Поне 50 % от мъмреците, на които слагаш това ще си мислят че ги хвалиш за "майсторлъка" наистина. Харабия ти каам... ------------------------ Специален поздрав за Стефчо! Един приятел ми е метнал едни сладки нощни алкохолни снимки от Рим: СНИМКА 1, СНИМКА 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Това е негативно натоварващо послание спрямо хората с недъзи - т.е. не е коректно Отличник по бива ______________________ Такам http://vbox7.com/play:eab243e5#commentTop , време е за едно малко поне. Я да те видя дали ги слушаш тия: http://vbox7.com/play:801788b0 Много бяло вино ми минава през глава ебаси :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 @w00x, разбираш ли...ако се явяваш на конкурс за лого да речем, всичко е ОК, но в случая е твърде интелигентно изглеждащо за целта на задачата. Представи си някой сельо (в лошия смисъл на думата), който се връща при колата си, запречила 2 гаража с мисълта, че всяко място в града е негово и никой не може да му се меси как ще си живее живота. Разбра ми идеята, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 По-добре да намерим спонсори да раздават на хората пирони да им дупчат гумите. Тия лепенки, файда от тях да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ангеле, куц ти е проекта, без лоши чувства. Поне 50 % от мъмреците, на които слагаш това ще си мислят че ги хвалиш за "майсторлъка" наистина. Харабия ти каам... Куц като: "Не става за случая" или куц като "За нищо не става, даже не изглежда добре". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Не става за случая. Прекалено дизайнерски подхождаш и се стараеш да направиш нещо, което изглежда добре. Реано трябва да направиш нещо, което да е отвратително, да е грозно, да дразни. И семпло в грозотата си. Имай предвид, че "клиентелата" на този проект доста често ще са малоумни дебили и най-вероятната реакция на подобен проект, независимо с колко цвята би бил "ъ?!". Това "от-лич-ник" е трудно за асимилиране. Според мен доста по-ефикасно би било "научи се да паркираш". Просто, клиширано, но до колкото можем да говорим за ефикасност - би било по-ефикасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ами аз доста се чудех какво точно да пише, а това беше наистина първото нещо, което ми дойде на акъла. И никой не е предложил нищо друго, та то си и остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ами аз доста се чудех какво точно да пише, а това беше наистина първото нещо, което ми дойде на акъла. И никой не е предложил нищо друго, та то си и остана. Пешо ти го каза. Разгледай инициативата ПАРКИРАЛ СИ КАТО ИДИОТ. Помисли за нещо сходно. Аз много им се радвам на лепенките Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Според мен лепенката трябва да е с крещящи цветове, а надписът да е нещо от рода на: "Паркирал си като наскоро дефлорирана блондинка" или "Следващия път паркирай в на майка си..." Като ще е гарга, да е рошава Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Куц като: "Не става за случая" или куц като "За нищо не става, даже не изглежда добре". Куцо е като "не става за случея", защото акцента някак се губи... Ония паркирал си като идиот виж как първо се набива тва ИДИОТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ако имаш пирон и кибритена кутийка - по-добро послание ще му оставиш ххаахахахах...Да не се юрнете сега, че мен ще обвинят хихихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Я да те видя дали ги слушаш тия: http://vbox7.com/play:801788b0 Много бяло вино ми минава през глава ебаси :) Ами какво да ти кажа...слушаме След 300мл ром (от 12:00 до 17:00), чаша мавруд + 2 брендита минава, че още в 12:00 знаех, че тая с която се бях разбрал за довечера ще ми кажа "че не си е чула тел-а" и все едно вчера бях приет "право" ,а ми остават само 2 години и 1/2 до завършване...тц, тц, тц... така и не станах по умен. Останах си все така... айде да не се обиждам. _________________ Нал' знай'ш, че виното е едно и цвета му е червен и аз пия бяло, но лятоска или като разговарям по-работа - все пак не всички ми одобряват навика да пия с кафето още, камо ли пък ако не ме познават на обяд като почна. _________________ @ DON_CHEFO имаш поздрав с http://vbox7.com/play:7345a198 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 ТОВА го мернах на една стена във Фейса, реших да го чуя и веднага ми хрумна, че е добър поздрав за Стенли ---------------------------- Стефчоу, грам не уважи моя поздрав по-назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Оооо, снежинки, добро утро Поздрав за всички Snow fell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Добро утро, снежен Пловдив, добро утро и на тези отвъд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Добро утро, снежен Пловдив, добро утро и на тези отвъд Rise & Shine boys and girls - или поне тези, които още се излежават. След всички студентски партита през този триместър ще отида без махморлук на най- натовареният ми ден за упражнение, навън е побеляло и съм много доволен от началото на деня. Лек ден на всички )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 "Следващия път паркирай в на майка си..." Хаха. Добра идея. ... все пак не всички ми одобряват навика да пия с кафето още, камо ли пък ако не ме познават на обяд като почна. Алкохолизъм му се вика на това момко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.