mobo Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 няма нищо по-хубаво от лошото време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 В утрини като тази човек трудно би казал, че живея в София - по отсрещните дървета са накацали синигери, сойки, врабчета, а из двора гордо крачат две свраки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 В утрини като тази човек трудно би казал, че живея в София - по отсрещните дървета са накацали синигери, сойки, врабчета, а из двора гордо крачат две свраки... Мдам, нещо подобно идва редовно и в моята глава, само дето участниците са доста по-екзотични. Като изключим гаргите, които са сигурно хиляди в отсрещните дървета и катериците в двора, останалите представители на местната фауна са доста любопитни. Редовно под терасата ми минава поклащайки се много смешно семейство ракуни (май се води миеща се мечка). Чат-пат се мярка и по някой скункс. През лятото обаче в съседния парк уловиха интересен екземпляр - заблудена пума, слязла от планината. Иначе напролет по-крайните улици , изгладнели от зимния сън и тръгнали да ровят кофите за храна. А, забравих за патките, гъските и лебедите, ама те са толкова много, че не им обръщам внимание дори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 А скунсовете не са ли проблем? Чувал съм за тях, че са доста проклети и нахални животни, ракуните и те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Човек и добре да живее, в даден момент започват да го хапят вързани кучета Конкретните причини са доста, но основен подбудител е брат ми, който заминава на скитня из Стария континент с опция след някакво време да се прехвърли в Африка за доброволческа дейност, та някой трябва да му се грижи за къщата и кучето. А и ще съм няколко идеи по-близо до мястото, където мисля да се устроя - имам си чудничък парцел на брега на един микроязовир в Родопите Изглежда, че това всъщност е добра новина за теб и ти харесва, че ще идеш на по-спокойно и далеч от софийския хаос. То това е важното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 А скунсовете не са ли проблем? Чувал съм за тях, че са доста проклети и нахални животни, ракуните и те. Скунксовете са голям проблем, когато тръгне да пресича някоя улица и го прегази автомобил. След това смърди неописуемо, дори само да прелетиш с кола покрай мястото. Ракуните са нахални, защото са свикнали с хората, но не е хубаво много да ги закачаш, защото понякога разнасят бяс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 В един от последните епизоди на Dirty Jobs ставаше дума баш за скунксове. Чак на мен ми стана лошо като го гледах водещия как се дави от миризмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Трябва да си решат проблема като нас,да ги ловят ,кастрират, обезпаразитяват,да им строят скункскарници и накрая да ги пускат да си скитат наволя по градовете и селата. На мен повече ми е интересно с черните мечки как се разбирате там,защото те са достатъчно силни да ти ритнат един шамар и да ти откраднат кебачето от ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Guns? Spray? Chuck Norris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Честит имен ден на всички адаши и адашки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Честит Имен Ден на празнуващите! На Crazy_Hamster и Grimjaur! Весело изкарване! Да сте живи и здравши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 сАтанасееееееее си жив и здрав! Пожелавам ти по-често да си чуваш името във фрази като "Наско, аре да катерим", "Наско, айде да се врем в е оная дупка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Честит имен ден и от мен на празнуващите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Честит имен ден и от мен на всички именници и празнуващи, с пожелание за много здраве и успехи, както в личен, така и професионален план ! Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Наско, честит имен ден! Много здраве и подвизи под и над земята! Честито и на всички други празнуващи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Ох, на батьо... пак ми дадоха да гризна дръвцето с кофти купчинка (една 3-ка и една 4-ка) ама тая вечер ще полея. Не бива да не се полива... отивам за мавруда да загрея от сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Отдала съм се на едни такива мисли и спомени.. Тази песничка мама ми я пееше,като бях малка.. Ако на някой му хареса,мога да му я затананикам,да я изпея,можете да я пеете на дечицата си,много е миличка.. Вурху сърцето тропа ключето, спомня ни родния дом. Тъмно е вече, късно е вече, всеки си търси подслон. И след игрите със мили другари тръгва детето по улици стари - у дома, у дома е най - прекрасно на тая земя! И пред любимата бащина къща майка детето си топло прегръща... У дома, у дома е най - прекрасно на тая земя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Добър утър, кокиченца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Айде, един досаден изпит по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Добър утър, кокиченца Колко мило Добро утро и от мен, аз веднага се заемам с неизмитите съдове. Пожелайте ми успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Най-накрая преведоха евростипендиите и на нас от ПУ! Дайте ми ножа да гръмна!!! 270 лв., жалко че са почти предварително похарчени и разпределени! Ако не ги бяха превели до сряда, както пишеше на сайта на МОМН, щях да викам "Господари на ефира". Имам 6 на вчерашния изпит. Дотук стават 2 броя 6-ци, а другите... кой знае. Иначе досега писах курсова работа, какво ли интересно ще ми се случи и ще има ли такова днес?! Пожелавам ви приятен следобед! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 В мамундата са качили American Ninja - първият филм, който съм гледал на видеокасета Ех, какви времена бяха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Чудя се дали да не пийна едно винце,че ми е много студено.А като гледам новините, по Добричко какво е... Тука дано не вали нищо че искам да си джиткам с кецовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 В мамундата са качили American Ninja - първият филм, който съм гледал на видеокасета Ех, какви времена бяха! Някой явно се е вдъхновил, защото снощи го даваха по Диемата. Вкъщи имахме май някоя от другите части на касета ама я дадохме на някой и до там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 В мамундата са качили American Ninja - първият филм, който съм гледал на видеокасета Ех, какви времена бяха! Първия филм на видео ми беше първия Рамбо... И не беше преведен. Донесе го братовчед ми, гледахме го у тях. Той завършваше английската и идеята беше, че ще ни превежда... Не стана точно така. През цялото време: Аз: Бате, какво казва тоя сега... Той: Чакай, чакай малко сега... Аз: Ама защо го бият сега? Той: Чакай, чакай малко сега... Аз: Бате, бате, ама тоя сега от нашите ли е? Той: Чакай, чакай малко сега... Аз: Батеее, батее беее... Той: Чакай, чакай малко сега... И те така цял филм... После едни филми с Чък Норис - там тексаски рейнджъри, бла, бла, бла... вече преведени както си трябва - дублаж от един единствен мъж на всички герои. Равно, без емоции, монотонно. Като беше мъж преводача пак се ядваше, ама на някои филми жени превеждаха... представете си железния Чък да говори контраалт... неповторимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.