w00x Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Durrrrrrrrr... Снощи бяхме на купонЬ на бившата моя и настояща шефка на жената, пих пих, беше ми добре, не се напих дотам, че да говоря със зор, а днес ставам и още съм пиян, всичко ми се мотае. Не ми е зле, не ми се гади, не ме боли глава, просто още съм пиян... А беше все хубав алкохол, пил съм 2 Собиескита, 1 Финландия и 4 текилки... Аз така бях на 1-ви януари. Въртеше ми се всичко и се чувствах замаян до 5 часа вечерта. След това до 9 ме обливаха топли вълни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Аз така бях на 1-ви януари. Въртеше ми се всичко и се чувствах замаян до 5 часа вечерта. След това до 9 ме обливаха топли вълни. Това е заради липсата на изградени навици и практика в областа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Хаха. Или по-скоро заради по-хубав алкохол. Защото като пия Савой и пак съм умрял цял ден, но имам и болки в корема и главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Яяя,сега забелязах,че усмихнатата ни иконка си няма вече коледна шапчица....а това като че ли отличаваше форума от останалите-целогодишна коледна емотиконка Време за промяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Яяя,сега забелязах,че усмихнатата ни иконка си няма вече коледна шапчица.... А това беше първото нещо,което забелязах във форума като се регистрирах едит: за втори път готвя м*сака,този път беше по-различна,копирах малко от на батко ви AssassiN м*саката Надявам се добре да се получи забранената думичка е със звездичка,понеже е забранена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Forbidden word is forbidden. Ще изпляскам, сесията почва след 1 седмица, 1-вия ден имам изпит, уча сериозно от 4-5 дена и пак имам чувството, че съм баси тъпия :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 От цялата главоблъсканица покрай миграцията към Пловдив има едно хубаво нещо - ще си имам котичка. Която в представите ми е едно пухено същество... а сигурно пак на някоя дивотия ще случа Остава само да реша как ще пренеса осемте кашона с книги и как да си сглобя мебелите. Ама то за какво иначе са мъжете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Ще изпляскам, сесията почва след 1 седмица, 1-вия ден имам изпит, уча сериозно от 4-5 дена и пак имам чувството, че съм баси тъпия :Д. Ще я изкараш От мене да знаеш Дано да са състрадателни колегите ти Ама е хубаво,че си учил . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Изпаднах в хибернация.... хихих Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 .... Ама то за какво иначе са мъжете? Нали се сещаш за онзи виц - .... Няма ли мъже в този квартал, беее... А от съседният блок се чува - Щоо..., да не би да имаш нещо за пиеньеее.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 A, тъкмо за това иде реч - обаждам се тук-там, идват едни мутанти, вършат работа, пък после отмарят с мезенце, сладки приказки и домашно винце. Перфектна симбиоза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 'Фанала си му цаката....., експлоататорка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Яяя,сега забелязах,че усмихнатата ни иконка си няма вече коледна шапчица....а това като че ли отличаваше форума от останалите-целогодишна коледна емотиконка Време за промяна Мдам, не знаех, че на някой това му прави добро впечатление Всъщност историята е, че ZGAN лятото искаше да я махна като неактуална за сезона, но вместо това аз я махнах в средата на януари! После обвиняваме жените, че не можем да им намерим логиката в действията ) От цялата главоблъсканица покрай миграцията към Пловдив има едно хубаво нещо - ще си имам котичка. Която в представите ми е едно пухено същество... а сигурно пак на някоя дивотия ще случа Остава само да реша как ще пренеса осемте кашона с книги и как да си сглобя мебелите. Ама то за какво иначе са мъжете? Като един любител на котките покрай Snejko ще чакам снимка на котиту - ако може де. Btw, що тъй back to the roots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA РАЗЦЕПИХ СЕ! Бахти якото каране! Направих бойното кръщене на ризницата, като се почерпихме със старопланинска почва. Иначе като цяло размазващо преживяване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 'Фанала си му цаката....., експлоататорка! Никой не се е оплакал досега... може би не смеят Btw, що тъй back to the roots? Човек и добре да живее, в даден момент започват да го хапят вързани кучета Конкретните причини са доста, но основен подбудител е брат ми, който заминава на скитня из Стария континент с опция след някакво време да се прехвърли в Африка за доброволческа дейност, та някой трябва да му се грижи за къщата и кучето. А и ще съм няколко идеи по-близо до мястото, където мисля да се устроя - имам си чудничък парцел на брега на един микроязовир в Родопите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 А и ще съм няколко идеи по-близо до мястото, където мисля да се устроя - имам си чудничък парцел на брега на един микроязовир в Родопите Уха! Ето това е хубава новина! Да се обадиш като пристигнеш! Аз в момента се размазвам с Асеновградско Каберне Совиньонче с любимата ми Горгонзола на Габлани - блаженство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Защо хората вече не си подаряват "mixtapes"? Дали да не си отворим една тема с предложения за mixtape по дадена тема (пр. любовни песни, песни за изпът, песни за неделна сутрин) с до 10 парчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Аз гласувам "да"! Дори имам вече един готов bookmark-mixtape, който е просто "тъжни песни": Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 И ти ли, Бруте! Какъв е тоя David Bowie в плейлистата ти, аааа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Е как какъв! Бауи е дзвер, да не чувам оплаквания Готино е, че някой от четиримата анономни четящи е извадил модераторската си любовна писалка и е задраскал името и песента на Бауи в картинката на поста ми и я е заменил. Гарантирано уголемяване на е-peen-а, честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 http://vbox7.com/play:b78ea1ec - странно, но не е нито чалга, нито гръцко :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Наздраве.....Кво друго да ми минава през главата... Да е честито на Танасовците, Танаските и малките танасчета/ те с малка буква, щот са малки/... Та така, борци..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Честито на всички именници! От здраве да не се отърват,другото-лесно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Това е от мен +Цък+ Лирическият герой е искал да каже, че не му се спи и е в приятно настроение За наказание има Дейвид Бауи. Джихад срещу всеки, който го задрасква. ИННФИДЕЛЛЛЛЛЬ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 "Барометърът показва, че утре ще има слънце." Пръжки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.