Antares Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Мимка му! Искам от някъде 5-600 лева да си взема накрая планинско коуеуо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Като остане време ще се пробвам да го доработя и ще ти пратя резултат ако се получи така както си го мисля че ще стане Супер.. аз.. разбрах защо replace-ва server.log вместо да добавя ред в него трябвало да е >> server.log вместо > server.log абре.. ще взема да пусна темичка в Linux... "useful scripts" .. няма да обхваща само това скриптче тъй като то едва ли би могло да се разшири особено много но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Мимка му! Искам от някъде 5-600 лева да си взема накрая планинско коуеуо И аз искам 5-600 лева ама да си ги похарча за глупости.Да излезна и да ги пръсна само за глупости за душата както казвам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 минава ми през главата, че е кофти да припаднеш, докато си зад волана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Бах мааму, изведнъж се почувствах толкова щастлива! П.С. Скоро трябва да ме приберат в лудницата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 искам си го пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 минава ми през главата, че е кофти да припаднеш, докато си зад волана... не си го направил, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 искам си го пак Дебка,не ме хвърляй в тъча.Недей плачи какиното!!! Player,player Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Дееба и сесията противна, дееба и недъгавата образователна система. Остава ми само един изпит и след това ще се направя на животнооооооооо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 родителите ми ме тормозеха като малък и физически и психически,сега аз им го връщам на 101%,но си остана проклетата депресия която и до ден днешен ме мачка по главата и ми пречи да мисля нормално,мислех,че със годините всичко ще изчезне но грешал съм явно,приятели ме посъветваха да отида на спихиатър,защото правели снимки и разбирали къде е проблема,та въпросът ми е преди да отида има ли някой тук който е бил с подобен проблем и успешно е бил излекуван без някакво постоянно вземане на лекарства и има ли смисъл хубаво е да идеш,ако наистина не можеш сам да се справиш но помни -не на психиатър-тъпчат те с безумни лекарства и измислени диагнози,които още повече ще те сдухат отиваш на психолог там има ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 мн ми е чудно какъв трябва да е смисъла на тая тема ,ако това е какво си мисля сега ---> коя банка да ограбя че да си купя кола и да я натъпкам с музика :D СПЛ маняче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 офхх кви шибаняшки жеги идаат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Нали искахте лято, нали искахте да ви е топличко... е на ви ся топличко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Олеееееее мразя ги тия малките мушици изродиииииииииии :ph34r: Цялата ме нападат и ме изяждат и си похапвам от тях доволно Ъъъъъъъъъ ... и комари,и червеи,и паяци и всичкооо да мре :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 не си го направил, нали? ами... не го направих, то само стана падна ми кръвното и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 91.5лв с 1.6лв залог най после ще си оправя часовника или пък ще бартосам жисиема за по добър...ни мъ ибе.утре ша му мисла Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 91.5лв с 1.6лв залог най после ще си оправя часовника или пък ще бартосам жисиема за по добър...ни мъ ибе.утре ша му мисла На кои мачове заложи .Утре отивам с комшията да пусна и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 *ще ме вземат ли на работа или не? :ph34r: * Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 На кои мачове заложи .Утре отивам с комшията да пусна и аз ами обръщалки-първо краен с противоположните знаци влезе ми една-розенборг+2 твърди Х-са...коефициента ми е 220 някъде, с по 40ст на колонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 ами... не го направих, то само стана падна ми кръвното и така много екстремно. минават ми изпитите и те каня на запой. окей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Дееба и сесията противна, дееба и недъгавата образователна система. Остава ми само един изпит и след това ще се направя на животнооооооооо. Много крива е тая сесия, което ме кара да си мисля, че от 7 изпита ще зема 6. Е то останаха 2 де, ама единия ще е фира Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 много екстремно. минават ми изпитите и те каня на запой. окей? навит Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Нали искахте лято, нали искахте да ви е топличко... е на ви ся топличко . змийската жега нека и 40 градуса да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 хубаво е да идеш,ако наистина не можеш сам да се справиш но помни -не на психиатър-тъпчат те с безумни лекарства и измислени диагнози,които още повече ще те сдухат отиваш на психолог там има ефект ами аз сега уча психология,но психолозите само говорят,а разбрах,че от приказки няма ефект,но и това за психиятъра ще го имам предвид,мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 ами аз сега уча психология,но психолозите само говорят,а разбрах,че от приказки няма ефект,но и това за психиятъра ще го имам предвид,мерси ест че ще ти говорят проблема ти е в главата,а не в сърцето че да имаш нужда от медикаменти няма да има ефект много ясно,ако слушаш но не чуваш,или ако ти говорят празни приказки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.