Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Малко със закъснение,ама:

Галче,честит рожден ден!Всичко най-хубаво ти желая и успехи във всичко!

Жива и здрава,другото само си идва на място.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Благодаря на Виден, какчето, бебето и Пламен!

Дано за всички ни тази година е благословена! :)

Честит рожден ден и от мен Галя!Желая ти много здраве,късмет и успехи,а и Джозая да те слуша повече :laughing: :laughing: ,поне днес!

Малко късно, но ЧРД и от мен на адашката! Много здраве, любов и късмет и да се впряга по-малко ;)

Warning: date_default_timezone_get() [function.date-default-timezone-get]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for 'EET/2.0/no DST' instead in /usr/local/apache2/htdocs/invision/init.php on line 247

Ей това ми минава през главата и се чудя:Какво по дяволите е това??? и Какво му стана на форума или проблема е в моя телевизор?? :confused

Яхнала съм тази вечер метлата и се усещам, че не си влагам в правилната посока яда...

И като ми предлагат земя за безсрочно безвъзмездно ползване в Македония съм на ей толкова да приема. Пф.

Очаквам първият случай на мозъчна смърт при потребител на Фейсбук поради употребата на последния.

Дръпката с колите е голям кеф. :rolleyes:

Остарях да се еВа. :wacko:

Минава ми през главата, че сега форума май е по-удобен.Към момента ми е кев, че емотите се отварят отдясно, но не в нов прозорец :music

Май ще ме върне пак всяка сутрин да ставам заради самото Утро тук , а не да се успивам :woot

Бирена мая , бирена мая пия аз сегаааа. :lol:

Айде малко смях за моя сметка за ДОБРО УТРО с : Коледа е , Коледа е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DON_CHEFO да си жив и здрав :)

И още нещо за хората с железни нерви , който го издържи цялото значи е психо като мен :music :laughing:

:music :punk

Много рожденници на куп станаха тука. Изчерпаха ми се пожеланията.

Честит рожден ден и от мен на DON_CHEFO. Пожелавам му много здраве, щастие, успехи и едно Ферари.

За съжаление само сайта на Иво Инджев, от време на време в. Дневник и тук-таме някой коментар на някой пуснат от гардероба журналист по БНТ (най-вече) са ни медиите. БНР щях да пропусна. То другото все мирише на нещо - я червено, я тъмно синьо...все странно неинтересни въпроси, смешки и задоволство се разнася. Мисъл - няма.

Толкова са зле нашите "новинари", че няма на къде повече. Най - зле обаче са в бтв. Просто няма такъв смях и такава простотия. Може да изгледаш цяла новинарска емисия без да чуеш нищо съществено. Виж ако са изборите за американски президент ще ти направят 1 час емисия от които точно 2 минути ще са за новините от България. Да не говорим какви глупости говорят и какво изкривяване правят на истината. Нова телевизия и те са по - подобен начин, но са много, много далече от бтв.

Пак се изненадвам от facebook. Аз го ползвам да гледам снимки на приятели но единствено такива и то наистина приятели добавям а не познати и колеги кой де що се отпраши. Гледам кой къде е ходил на ваканция, пуска чат пат някой интересна статия или забавна картинка и дотам. Един път на 2-3 дни да се провери е достатъчно.

А много хора си го задръстват с глупости, стават "приятели" с кой де що им падне после се обясняват кога са яли, кога са ср**и, и каквото още им дойде на акъла и после "какви са тия тъпотии"... ми то е като живота - каквото сам си го направиш :)

Аз лично съм блокирал съобщенията от всякакви игри и приложения и т.н. Тогава вече придобива много приятна форма.

Честит рожден ден Чефо. Да си жив и здрав и много щастие.

През изминалата седмица успях да мина рекордно количество километри дори и според моите стандарти :unsure:. Във вторник направих едно 18 часово шофиране без почивка... Да не казвам обаче колко излезна хотелската стая в Будапеща. Все съм отсядъл в скъпи хотели, но този подобри рекордите. Като капак ти искат 20 евро за да ползваш интернет. Явно *** евро за нощувка не съм им достатъчни за да ти предоставят интернет връзка :angry1. За цената си трябваше и няколко какички в стаята да те чакат.

Днес поредния "платен репортаж" за Руми Желева. Никакво замисляне за провеждане (имаха повече от 6 месеца да го направят) на независимо журналистическо разследване, което сега да им даде необвързани с никого гледни точки към миналото на Желева - професионално и семейно -, относно връзките на мъжа й със сивата икономика (и на тъста й). Вместо това "айде на влакчето" за изнасяне на непроверена информация за "липса на конфликт на интереси" идваща от Министерство на правосъдието на РБ - пропускайки факта, че официално няма такова изявление и че въпросната институция НЯМА компетентност по този въпрос. Нищо, РумитУ трябва да се защити от всеки който не иска да мълчи!

"метенето" продължава > http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=18852

През изминалата седмица успях да мина рекордно количество километри дори и според моите стандарти :unsure:. Във вторник направих едно 18 часово шофиране без почивка... Да не казвам обаче колко излезна хотелската стая в Будапеща. Все съм отсядъл в скъпи хотели, но този подобри рекордите. Като капак ти искат 20 евро за да ползваш интернет. Явно *** евро за нощувка не съм им достатъчни за да ти предоставят интернет връзка :angry1. За цената си трябваше и няколко какички в стаята да те чакат.

Ако си бил в центъра, цена от 250-300 евро е нормална за нощувка в хотел 3-4 звезди. А интернет не предлагат много хотели, дори и такива със стаи за по 500-600$ на вечер. Не мога да ти отговоря защо обаче.

Ако си бил в центъра, цена от 250-300 евро е нормална за нощувка в хотел 3-4 звезди. А интернет не предлагат много хотели, дори и такива със стаи за по 500-600$ на вечер. Не мога да ти отговоря защо обаче.

Да беше 200-300 щях да го приема. Цената обаче беше 530 евро. В нея не се включва закуска, паркинг и интернет. Паркинга беше още 50 евро. За закуска искат 30 евро. Честно казано хотела не беше кой знае какво. Не казвам, че не беше добър. Даже беше прекрасен като обстановка. Бил съм обаче и в по - добри в Германия, на които цената им е на 1/3 от този. Иначе веригата е Le Meridien.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...