Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Е...то това е идеята де, да позатъпеят достатъчно голяма част от населението...

Така по-малко ще обръщат внимание на неща, на които трябва да се обръща внимание, а и изтъпялата маса по-лесно се манипулира, не само по време на избори. ;)

Тя щото досега много трудно се манипулираше масата, Пламене :) Има няма, колко станаха... 55 години вече. Нас червеното знаме родиииии.... напред пролетарии. И да го духат бедните :) Живот като песен да му ебеш майката...

А и какъв тон държат.

"Аз съм човек с морал" "Аз не съм изгонен...сам напуснах" ; С.Л. - "Ние с теб (Р. Петков - б.а.) се познаваме отдавна и сме близки приятели. Ти си силен човек."

"Ние всички имаме лични трагедии, недейте да говорите така" - реплика на кака Танче за лагерите по комунистическо.

Перифразирам, може да не беше точно в тази форма, но смисъла е този.

Аз добавям "Да ви с*ра в устенцата" на всички!

Р. Петков "Срещата (с Галеви) е по правилата" - да, така се говори от хора юридически грамотни по казуси станали причина за насилствено подаване на оставка.

Не просто съм възмутен, отвратен съм - шегички с убийства, палежи и прочие.

Спасители на съвременна България - БСП, ДПС, НДСВ, СДС. Не знам колко тона ще поберат геройствата им. Кой от кой по-доблестни.

А, да бе. И бате Слави Предтеча да ти подава аналози с филмчета за САЩ... тия ни мислят за безмозъчни.

О, колко бисери тази вечер, колко заплахи.

"Левица без БСП няма, това са илюзии"

"Президента е политик от най-висока класа"

"Дянков е шоумен"

"Няма ляво без БСП, всичко минава през БСП"

Кога ли ще дойде тоя ден, в който българинът няма да разчита на тъпите телевизии да му запълват вечерите, а ще чете повече и ще разчита повече от 1 източник на информация. Е, като дойде тоя ден, Татяна Дончева, Румен Петков, Слави и останалите платени мухльовци могат да идат да се гръмнат по родните си села.

За съжаление само сайта на Иво Инджев, от време на време в. Дневник и тук-таме някой коментар на някой пуснат от гардероба журналист по БНТ (най-вече) са ни медиите. БНР щях да пропусна. То другото все мирише на нещо - я червено, я тъмно синьо...все странно неинтересни въпроси, смешки и задоволство се разнася. Мисъл - няма.

Тук говоря за коментари по новини, не за поднасяне на новините каквито са - което май доста хора забравят, че е огромна част от добрата репортерска работа.

Тук говоря за коментари по новини, не за поднасяне на новините каквито са - което май доста хора забравят, че е огромна част от добрата репортерска работа.

Досега почти не съм виждал новини без грам коментар и поднесени абсолютно обективно, най-малкото защото журналистите се опитват да украсят малко новината иначе ще прозвучи прекалено в телеграфен стил... а почне ли се с определенията и епитетите и става една... друга тема е какво се счита за новина и масово с какво ни заливат - то аз затова и почти я отказах телевизията...

Ами аз за това си жулех едно време BBC World. Това ми беше гледането на ТВ като изкл. Евроспорт и мачовете от Испания. Нейсе - смених си оператора и вече нямам BBC на тоя телевизор на който го слушах - с гръб към тв. От БГ телевизиите само Европа и горката дето я затриха Re: Tv ми бяха опора.

Като цяло аз в България мисля, че журналистите се събират сигурно в един апартамент 80 м2 и ще имат място и да потанцуват. Не говоря за величия като Салич (просто говорителка и то каква), БарЯков, Борисов (от Панорама - въпреки, че той има наченки на подобряване в последно време) и знайни и незнайни други грамади на публицистиката в България провеждащи режисирани интервюта с аверите си с цел да омацат някой публично.

А, за говорител (не за друго) кумир ми е от ТВ7 Веселин Дремджиев - изключително приятен глас, изключителен контрол над поднасянето и оцветяването на новината. Журналистическите му качества... хм, не го гледам достатъчно за да кажа.

Иван Бедров си беше свестен още в училище и си остана такъв и като журналист. Поне моите впечатления като съм го гледал са такива (не че съм гледал много ама каквото съм видял е било ок)

+1 :punk (познавам го лично)

Беше в съседния клас в езиковата.

Иван Бедров си беше свестен още в училище и си остана такъв и като журналист.

+1 :punk (познавам го лично)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А иначе ми минава през акъла, че днес тази личност -> 39d72dae8019bd52.jpg, би трябвало да се охарчи прилично,

защото тази личност -> 3336120f5d6fe7ba.jpg има рожден ден. :laughing: Да й е честит! bday03-copy-bday-birthday-party-smiley-emoticon-000130-large.gif

Жоро, от днес за пореден път, Галя пак ще е по-голяма от тебе в следващите 4 месеца. :lol:

Те най-хубавите неща не могат да се купят с пари, въпреки че те понякога правят някои моменти от живота малко по-приятен а липсата им е крайно неприятна...

Жоро, от днес за пореден път, Галя пак ще е по-голяма от тебе в следващите 4 месеца.

Пламене, не мисля че за него това ще е проблем докато нейните гърди са по-големи от неговите :lol:

5:30 e ... пиша си глупости, не ми обръщайте особено внимание, моля

Като за начало ЧРД на милото, да ми е жива и здрава най-вече и да има късмет с кинтите. :) За любовта си я имаме :love :love :love :love :love

Доста се размсях за добро утро.Трогнат съм и за снимката, че Пламенчо е отделил време да я резне.Благодаря ви.Наистина в близките 4 месеца отново ще се чуствам по-млад ;) Ама Галя улучи, младо гадже да хване.Кой като нея :lol: :lol: :lol:

Относно подаръците.Доволно се охарчих за тях предварително, че рожденичката нямаше нерви да чака и ми даде зор. :rolleyes: Та днес подаръка ще е символичен :)

Много ви благодаря на всички! Не вярвах, че някой ще забележи кога имам Р.Д., но се радвам, че съм сгрешила.

Благодаря на Пламен, че се е постарал, много мило.

Благодаря на Ники, да се надяваме, че още много дълго време гърдите ми ще са по-големи от неговите (на Жоро де) :)

Благодаря на Жоро за подаръците, обичта и подкрепата. Е, пожелавам си малко повече да слуша, но това всяка жена си го пожелава и май никоя не го получава :)

Изобщо, благодаря ви Bulforum, все пак вие сте една от причините всичко между нас да се случи :)

Ейййййййййй, хора, ставам на 24 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чак в 15:25 ч. обаче ;)

Аз че паднах на младо гадже, ясно, ама нали знаете : Хвани си кака да те отрака! Мисля, че имам пръст в тази работа :)

Приятен ден на всички, дано е ползовторен и паричен!!! И нека годината за всички ни е добра! :punk :punk :punk :punk :punk :punk

И Честит Рожден Ден на velvet_underground! Жив, здрав, усмихнат, щастлив, обичан!!! Весело изкарване!

Очаквам първият случай на мозъчна смърт при потребител на Фейсбук поради употребата на последния.

Хахахахааааа....абсолютно прав си. :D За потвърждение - ето един клип със заглавие (от руски) "Жертва на социалните мрежи".

За съжаление е твърде дълъг и ако трябва да преведа всичко, дето изговори девойчето пред уеб-камерата, ще ми трябва целия следобед, но и така става за гледане...достатъчно красноречив е. :laughing:

Иначе накратко...познатата история - "Аз съм еди коя си....това харесвам, онова не харесвам, това направих, онова ми се случи..."

Очаквам първият случай на мозъчна смърт при потребител на Фейсбук поради употребата на последния.

обаче поне няма да е масова епидемия, щото болшинството там одавна е атрофирало мозъка си, та няма да има какво да му умре...

Пак се изненадвам от facebook. Аз го ползвам да гледам снимки на приятели но единствено такива и то наистина приятели добавям а не познати и колеги кой де що се отпраши. Гледам кой къде е ходил на ваканция, пуска чат пат някой интересна статия или забавна картинка и дотам. Един път на 2-3 дни да се провери е достатъчно.

А много хора си го задръстват с глупости, стават "приятели" с кой де що им падне после се обясняват кога са яли, кога са ср**и, и каквото още им дойде на акъла и после "какви са тия тъпотии"... ми то е като живота - каквото сам си го направиш :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...