Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Слава богу, че в моята корпоративна среда комунизма още е жив. И тези нововъведения не са на лице... Не обичам правилници, покриващи всяко мое действие.

Ред: ОТЛЕПЕТЕ МЕ ОТ ТОВА!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Слава богу, че в моята корпоративна среда комунизма още е жив. И тези нововъведения не са на лице... Не обичам правилници, покриващи всяко мое действие.

Ред: ОТЛЕПЕТЕ МЕ ОТ ТОВА!

33 lvl e невъзможен. Аз се отлепих поне.

Или аз се вдетинявам или съм избудалясал нещо, но от всичките филми които съм гледал напоследък най-много ме радват анимациите... днес намерих нова серия (не че е нова но сега се сетих да я потърся) на SW - Clone Wars и се радвах много докато я изгледам. Беше ми 10 пъти по-приятно отколкото повечето филми които гледах през почивните дни

И аз съм същия.Много ме радват тия :)

ПС:Чефо аз я цъках около веднъж и тва беше.

Вече три часа ме държи емоцията от изслушването на Румяна Желева. Аз се напрегнах, дето я гледах 20 минути, а представям си тя какво преживява след такъв мощен провал.

Писна ми от еднообразието! Искам да правя нещо различно! ...Пфф.. Трябва да си събера мислите и да решавам...

Писна ми от еднообразието! Искам да правя нещо различно! ...Пфф.. Трябва да си събера мислите и да решавам...

Пробвай бейсджъмп!

Добро утро!

Вече три часа ме държи емоцията от изслушването на Румяна Желева. Аз се напрегнах, дето я гледах 20 минути, а представям си тя какво преживява след такъв мощен провал.

В крайна сметка какво стана? Нещо заради мъжа и ли? Не я ли избраха?

Иначе ми минава през главата как съм забравила какво е да ставаш рано всяка сутрин (а това е супер готин навик), та сега ми е зор да стана веднъж в седмицата в 7 часа... Ех, мина времето, когато всяка сутрин ставах в 5:30 ч. за училище, после в Търново в 6:30 ч. за лекции, защото живеех на ма*ната си... Това ПУ тотално ме развали.

В крайна сметка какво стана? Нещо заради мъжа и ли? Не я ли избраха?

Стана така , че вече цяла европа има основание да ни смята за боклуци, лъжци и мафиоти. Един час я питат за фирмата й и тя не дава конкретен отговор и лъже най-нагло, не била действаща фирмата й и нямало никаво значение , после продадох я ама за малко пари почти за нищо и тн и 1час тя не дава един конкретен отговор цял час губи времето на парламента. Най-големия ташак е че тя в декларациите си от 2007(откакто е евродепутат) не е споменала нищо за участието си в тази фирма, нито е декларирала получения доход, колкото и да е малък. Журналистите веднага разровиха регистрите и кво се оказа - наща хубусница е била управител и собственик на "Global...." do април 2009 и е продала фирмата за 5000лв, което е минималната сума за ООД . Е питам се какво си мисли , че като в България и минава номера , в европа също са балами ли? Срам ме беше снощи , че съм българин, не бях ядосан , а засрамен. Ето и изчерпателните й отговори след изслушването.

Аз пък не съм нито ядосан, нито засрамен, нито българин. Или поне не в пълния смисъл на думата. Щото за съжаление дадените за пример "похвални" факти са си типични за манталитета на голяма част от наСЕЛОниоето.

Как може,ама как наистина,човек на 19-20 години да гледа и да се интересува от тия малоумни сериали,в които постоянно се говори за едно и също.. направо затъпяваш още повече ако си тъп.. и какво интересно има,говорят като малоумници,изтерици.. ужас.. направо трябва да ги спират тия сериали,промиват мозъците на хората. Опасни са.

Как може,ама как наистина,човек на 19-20 години да гледа и да се интересува от тия малоумни сериали,в които постоянно се говори за едно и също.. направо затъпяваш още повече ако си тъп.. и какво интересно има,говорят като малоумници,изтерици.. ужас.. направо трябва да ги спират тия сериали,промиват мозъците на хората. Опасни са.

Е...то това е идеята де, да позатъпеят достатъчно голяма част от населението...

Така по-малко ще обръщат внимание на неща, на които трябва да се обръща внимание, а и изтъпялата маса по-лесно се манипулира, не само по време на избори. ;)

Е...то това е идеята де, да позатъпеят достатъчно голяма част от населението...

Така по-малко ще обръщат внимание на неща, на които трябва да се обръща внимание, а и изтъпялата маса по-лесно се манипулира, не само по време на избори. ;)

хахаха.. сигурно си прав.

И защо всички са турски? И защо не пускат нещо българско,има толкова интересни и забавни български сериали,сега се сещам за "Клиника на третия етаж" или пък "Тя и Той" или нещо от сорта.. бахти малоумщините,направо съм отвратена и възмутена.

"Клиника на третия етаж" се излъчва по канал 1 в момента дори излъчват епизоди онзи ден гледах с кеф един - няма такъв смях.

Аз тия дни си мисех за него и видях реклама,от колко часа беше? :)

Турските сериали си имат цел да направят реклама на Турция като напреднала държава и да я приемат в ЕС.А че сериалите са много тъпи и промиват мозъците,отново е въпрос на избор и вкус.

А за сега има и такива като "2 мъже и половина","Клиника на третия етаж","Алф" и др подобни които са наистина забавни .

Бахахаха, не съм се и съмнявал :D Само да попитам господата модератори, коя точка на правилника наруших? Или "ни мъ кьефи, я да я махна!"...

Абе какво стана с този човек? Липсва ми ... няма с кой да се позаяде човек за коли вече... :)

Последно AL Bundy го гледах в един сериозен филм"криминален"...xaxaxa

Не знам защо......, сигурно заради прекрасното вино с което се снабдих (и дегустирах), ама ми е толкова готино в момента...., почти колкото когато ми направиха за сефте deep throat.... :rolleyes:

А наздраве :) => http://www.youtube.com/watch?v=GU30YjKRBro

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...