Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Колкото по цветно толкова по разбираемо . Добре , че са само 2 цвята ...

ЕДИТ : Ще те стигне дългия модераторски .... за мулти акаунтинг :)

Тя и екселската таблица може да се оцвети. :)

За справка : www.visualroute.com - пробвай произволни IP-та и виж какво ти дава - и доставчик и град даже...

Тая програма ми изкара PC Name!

Което е изключително трудно искам да ти кажа. Ма така си се прецакал че просто още не си наясно. Прането общо взето се свежда до набутването на еднакви по цвят дрехи (горе-долу еднакви де) в пералнята, сипването на Perwoll в капачката и слагането му вътре при дрехите, сипването на омекотител горе в най-дясното отделение на пералнята, завъртането до определената позиция на копчето (позицията се определя еднократно четейки ръководството после е ясно) и натискането на копчето да почне да се пере.

Ти май си ги плакнеш дрехите, не ги переш. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
http://www.youtube.com/watch?v=OqFcQz1iEuM много голяма песен, много голям вокал от страна на изпълнителката.

За всички големи наздраве, който не го кефи с каквото го кефи - либерал съм по душа... И още едно наздраве за лекцията утре от 09:00 :D

Pazu, човек почваш да ме радваш. Казвам го с най-добро чувство и искрено. Хората с добро чувство за хумор отдавна са на изчезване, пък още повече и тия дето обичат реда.

не са хора...аз пък имам упражнение... :laughing:

Тая програма ми изкара PC Name!

А? Ъ? Къде? Какво?

Ти май си ги плакнеш дрехите, не ги переш. :)

Защо мислиш така? Колко мръсни са според теб блузи носени един единствен ден? Ако ги нося и 2ри ден почват да миришат ужасно на пот и не мога самия аз да трая миризмата, а какво остава за околните

А? Ъ? Къде? Какво?

Защо мислиш така? Колко мръсни са според теб блузи носени един единствен ден? Ако ги нося и 2ри ден почват да миришат ужасно на пот и не мога самия аз да трая миризмата, а какво остава за околните

PC Name, който съм въвел при инсталацията на Уиндоус.

Мисля така, защото не спомена прах за пране, а само омекотител.

Мисля така, защото не спомена прах за пране, а само омекотител.

А според теб Perwoll какво е?

Според мен е прах (всъщност течност) за пране на вълнени дрехи... поне така пише на опаковката

А според теб Perwoll какво е?

Според мен е прах (всъщност течност) за пране на вълнени дрехи... поне така пише на опаковката

Вълнени дрехи и деликатни тъкани. Ми гащи, чорапи и тениски?

Та като стана дума..., аз пък искам да поздравя не-ЕнтелЕгентните юзъри => Burning!

Един от НЕ-ЕнтелигЕнцията се чувства дълбоко поздравен!

Минава ми през главата "Що не си лягам...ми вися до никое си време."

Ама май ще ви пожелавам лека нощ!

С един обикновен вентилатор за кутия поставен върху радиатора си реших проблема с прегряващата видеокарта. Сега спокойно мога да си играя игрици без да ми минава монитора в Stand By по никоето време. Безвентилаторно решение на видеокарта от висок клас не е добра идея.

В Idle от 48 градуса без вентилатор става 38 с вентилатора отгоре. В режим на натоварване преди съм я засичал 110 като започне да ми накъсва в играта, сега излезнах по време на игра, защото не ми накъсваше, да погледна колко е и беше на 51. Чудо!

Сега само трябва да си намеря един свястен вентилатор за кутия под 10лв, който да не шуми, че този моментния ми е стария и доста скърца.

Което е изключително трудно искам да ти кажа. Ма така си се прецакал че просто още не си наясно. Прането общо взето се свежда до набутването на еднакви по цвят дрехи (горе-долу еднакви де) в пералнята, сипването на Perwoll в капачката и слагането му вътре при дрехите, сипването на омекотител горе в най-дясното отделение на пералнята, завъртането до определената позиция на копчето (позицията се определя еднократно четейки ръководството после е ясно) и натискането на копчето да почне да се пере.

Виж простирането е по-трудоемко, но прането си е пране егати - ръгаш нещата, сипваш което където трябва и натискаш 1-2 копчета. Работа за няма и 1 минута.

ПС: perwoll, защото така стават дрехите по-меки после. Верно не пере толкова хубаво като ариел казват но за тежки случаи имало vanish - с него жената знае какво да прави аз мойте тениски и блузи си ги пускам с perwoll :)

После викаш ти си мъжа в къщата а ? :lol: :lol:

След 5 часа отивам на прасе.... първото за тази година ....мъъъничко таковка 60-70кг-ма да няма много мазно :)

С един обикновен вентилатор за кутия поставен върху радиатора си реших проблема с прегряващата видеокарта.

Хе-хе...откри Америка. :laughing:

Аз отдавна съм с няколко безшумни 12-сантиметрови, които обдухват всеки загряващ елемент в кутията - платки, хардове и т.н. :punk

Добрутро. Преди време теди ми беше пратил подобна база с данни - кое IP къде е ... вкл. град не само националност.
Дядооо, дядо... айде сега ми кажи каква е разликата между местоживеене и националност! И може би ще разбереш какво исках да кажа ;)

Вълнени дрехи и деликатни тъкани. Ми гащи, чорапи и тениски?

Ми как да ти кажа - кафявото и жълтото го няма по гащите а чорапите не миришат... следва логичния извод че са се изпрали... Експериментално си го установих това за Perwoll, жената преди ръгаше ариел щото перял по-хубаво... да ама тениските никога не са ми били толкова меки освен като нови :)

После викаш ти си мъжа в къщата а ? :lol: :lol:

Ааа и миенето на чиниите като натиснеш копчето на миялната машина е много важно да го правиш единствено докато те гледат иначе все едно нищо не си свършил! :)

Дядооо, дядо... айде сега ми кажи каква е разликата между местоживеене и националност! И може би ще разбереш какво исках да кажа ;)

Да бе да... почти позна с националността...

Добре, дядо, ще се наложи да ти го нарисувам. Чрез IP адресацията, можеш да разбереш, че компютърът е в америка. Но можеш ли да разбереш, дали се ползва от българин, американец, ескимос, тихоокенски канибал и т.н.

Хе-хе...откри Америка. :laughing:

Аз отдавна съм с няколко безшумни 12-сантиметрови, които обдухват всеки загряващ елемент в кутията - платки, хардове и т.н. :punk

12cm не мога да го събера отгоре. Радиатора не е толкова широк и перката ще стърчи от едната страна. Мога да сложа 2 80мм.

Добре, дядо, ще се наложи да ти го нарисувам. Чрез IP адресацията, можеш да разбереш, че компютърът е в америка. Но можеш ли да разбереш, дали се ползва от българин, американец, ескимос, тихоокенски канибал и т.н.

И искаш да кажеш че те биха могли да разберат? Я ме светни как ?

И искаш да кажеш че те биха могли да разберат? Я ме светни как ?

Не. Иска да ти каже, че си ползвал думата "националност" вместо думата "местонахождение".

Ще преподавам математика утре...или ще се ОПИТАМ да го правя. Цирка ще е пълен :rolleyes:

КАМЕРА В ЗАЛАТА! КАМЕРА В ЗАЛАТА!!! :laughing:

Има ли заместител на лазанята?

Уби коча с лопатата с тоя въпрос! В какъв смисъл заместител бе Дездемона?

Уби коча с лопатата с тоя въпрос! В какъв смисъл заместител бе Дездемона?

Хелементарно, драга ми Сюзън - нещо в стил "лазаня", което не е лазаня.

Има ли заместител на лазанята?

http://www.papa-bebe.com/piuretaalete.html

"Лазаня със зеленчуци над 7 мес., 220гр. (нормализиращо)

Състав: зеленчуци 50,5% (сърцевина от домати, моркови, целина, тиквички), сварени кори за лазаня, обезмаслено мляко, сметана, оризов грис, растителна м-на, кромид, ригатело (вид твърдо сирене) 1%, йодирана сол, босилек, розмарин.

Съдържа глутен и мляко.

Ориентировъчна цена - 3.20лв."

:huh:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...