Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

E, много ясно, другото е курвенска работа... :lol:

P.S. Съжалявам, останал съм с впечатление, че спама в тази тема е много разтегливо понятие...

Ама то все някой ще изяде всемогъщия модераторски член(да кажем) за назидание на всички... :D

P.S. Съжалявам, останал съм с впечатление, че спама в тази тема е много разтегливо понятие...

Така си е...а Виден май искаше да каже, че от спам също може да се печели - даже преди време тука бяха напускали разни теми, че набират спамъри срещу заплащане. ;)

Благодаря на всички за пожеланията.

И от мен едно закъсняло, че май те забравих. :punk

легнах си в 1 и спах до 14.30 .... бахти противното време , мразя Януари .... нямам какво да правя по цял ден и направо хващам гората.....

Пламене, остаряваш нещо ми се струва... Много пропуски ти се събират :laughing:

Така е...някои одъртяваме вече, а тъй като ти си мъничък още и едва днес разбрах, че ще ставаш баща, ето ти със закъснение и на тебе, една руска детска енциклопедия за секса (в картинки е, но знам, че си добре с руския)...та да си попълниш малко празнотите. :lol:

Забележка: Наблегни най-вече на тази секция:

sex_09.jpg

А долната секция ако искаш я прескочи, ако искаш - недей... :lol:

sex_07.jpg

Наско, за много години! Ако щеш ми вярвай ама на ехографа одеве както доктора викаше "гледайте сега как ще подскочи" и малкото го видях как отдаде чест на баща си. ХАХАХАХ :laughing:

Пусто що не правят записи като на запад... Счупих се да се смея...

Май правят ама на тия компютърните и 3д дето са. На един мой приятел му гледахме филмче на лаптопа от ултразвука и беше интересно как гледаш половината глава и от другата половина се вижда мозъка - просто така е минал скенера/звука.

Принципно не. Ама тва е за мое улеснение . На цената на това че аз ходя 1 път в седмицата допълнително до магазина (който е под нас) - тя ми кисне,пере и ароматизира 2 пъти чорапите :laughing:

ПП. Тая таблица я изготвих , щото ми писна аз да си върша моята работа пък тя да си чеше ..... :) . Не може аз да готвя , пък като ида в кухнята всички чинии да са в мивката и да няма в кво да разбъркам 3 яйца . Писна ми да искам да си изпера дрехите , пък тя да не си е събирала от домашния простор от 1 седмица насам парцалките и да няма къде да сложа аз после моите . Писна ми по 10 минути да водим спор кой да ходи магазина , като се изтъкват активи от сорта на

1: -Ама аз направих еди кво си , за тва ти трябва да отидеш

2: -Да, ама аз направих еди що си , за тва по-справедливо е ти да идеш

Трябваше да взема нещата в свой ръце ...

http://www.youtube.com/watch?v=OqFcQz1iEuM много голяма песен, много голям вокал от страна на изпълнителката.

За всички големи наздраве, който не го кефи с каквото го кефи - либерал съм по душа... И още едно наздраве за лекцията утре от 09:00 :D

Pazu, човек почваш да ме радваш. Казвам го с най-добро чувство и искрено. Хората с добро чувство за хумор отдавна са на изчезване, пък още повече и тия дето обичат реда.

pazu поне да си беше намерил съквартирантка която да ти готви.Ти си се прекарал брутално :D

Aaaaa не ... мерси . Аз обичам да готвя, а още повече - да не ям чужди буламачи :D

оувър - извади си ръката от гащите. Тва е бета версия ...

пич, ти за MS Excel не си ли чувал?!? Бахти цапаницата... къф ред, кви пет леа?!

Колкото по цветно толкова по разбираемо . Добре , че са само 2 цвята ...

ЕДИТ : Ще те стигне дългия модераторски .... за мулти акаунтинг :)

Някой български преселник се е наслушал на отзиви за филма и е решил да го гледа. Или вече МВР разпознават и националност по IP-то...

Добрутро. Преди време теди ми беше пратил подобна база с данни - кое IP къде е ... вкл. град не само националност. За справка : www.visualroute.com - пробвай произволни IP-та и виж какво ти дава - и доставчик и град даже...

Старо но златно

Да поздравя интелигентните юзъри -

Видене, ще си мерим класиките с тебе - май!

Та като стана дума..., аз пък искам да поздравя не-ЕнтелЕгентните юзъри => Burning!

П.с. Ааа... не! Ето пак

тя ми кисне,пере и ароматизира 2 пъти чорапите :laughing:

Което е изключително трудно искам да ти кажа. Ма така си се прецакал че просто още не си наясно. Прането общо взето се свежда до набутването на еднакви по цвят дрехи (горе-долу еднакви де) в пералнята, сипването на Perwoll в капачката и слагането му вътре при дрехите, сипването на омекотител горе в най-дясното отделение на пералнята, завъртането до определената позиция на копчето (позицията се определя еднократно четейки ръководството после е ясно) и натискането на копчето да почне да се пере.

Виж простирането е по-трудоемко, но прането си е пране егати - ръгаш нещата, сипваш което където трябва и натискаш 1-2 копчета. Работа за няма и 1 минута.

ПС: perwoll, защото така стават дрехите по-меки после. Верно не пере толкова хубаво като ариел казват но за тежки случаи имало vanish - с него жената знае какво да прави аз мойте тениски и блузи си ги пускам с perwoll :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...