Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Честито на празнуващите , живи и здрави :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Дядо, дядоо... Деменцията явно те е подгонила :laughing:

Не беше ли 2 мандата Буш? Я провери пак?

Edit: проверих: January 20, 2001 – January 20, 2009 ... демек 8 години... преизбирали са го като че ли...

Не съм се вълнувал особено но според думите на мои познати там и другите кандидати са били същия дол дренки...

Единия даже изтърси нещо от сорта че им се падало така след като не могат да издигнат някой друг свестен кандидат за президент

След като ония ден ни умря кучето - днес някаква гургулица е избрала нашата тераса като своя последна дестинация. Бахти супер нелепа ситуация, и за да допълни нелепостта - мен ме напуши някакъв брутален смях, а майка ми това супер я разстрои...

Едва ли не "елате и умрете у нас - добре сте ни дошли!" :lol:

Май трябва да ида да видя психиатър :D

Честит Имен Ден на Ивановците, Иванките, Иветите, Ивелините и т.н. производни :) Желая здраве, усмивки, щастие, обич, пари... (Честито на Psihara^^ и netrootbg :) ) Весело изкарване!

И Честит Рожден Ден на sasho_1989. И той да е жив и здрав :)

След като ония ден ни умря кучето - днес някаква гургулица е избрала нашата тераса като своя последна дестинация. Бахти супер нелепа ситуация, и за да допълни нелепостта - мен ме напуши някакъв брутален смях, а майка ми това супер я разстрои...

Едва ли не "елате и умрете у нас - добре сте ни дошли!" :lol:

Май трябва да ида да видя психиатър :D

..... Или да си прережеш вените във ваната, на фонът на "Токио Хотел" - може би....? :wacko:

П.с. Честито и на Ивановците и на Ивовците и от мен (твърде много са за да ги изброявам пофамилно и пониково....)

П.с 2 Странно, не видях Виден да има, имен ден, но пък открих, че аз си имам такъв :blink: .....

Добро да е. Днес е големия Петък!

След толкова почивни дни е хубаво пак да си починем малко ...

Лек петък и приятен уикенд на всички.

Добро утро и от мен. Ах, че трудно ставане... Нещо не мога да се наспивам вече :(

Все пак : Приятен ден от мен :tongue

Мама ви недоносени артистчета! Пищят срещу пиратството, ама не знаят как да си защитават правата и как да си продават продуктите без да бъдат оскубани от прилежащите им кръвопийци, които уж им защитават интересите.

И после... О! чудо... Нек'ъф пикльо от Щатите изтеглил Дзифт от бг торент и сега ще пробиваме в Холивуд! И се гордеем, че пробиваме...

:stab: :stab: :stab:

Сега се прибирам от болницата и ми минава през главата, че само АГ секцията не бях навестявал досега... И за пореден път слава богу, че имам роднини лекари. Ако си мислите, че има много цигани в една болница - вижте кво стаа в АГ секцията - кошмар. Едвам ги изтраях!

Добро утро.

Наско, за много години! Ако щеш ми вярвай ама на ехографа одеве както доктора викаше "гледайте сега как ще подскочи" и малкото го видях как отдаде чест на баща си. ХАХАХАХ :laughing:

Пусто що не правят записи като на запад... Счупих се да се смея...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...