Tomahawx Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Честито на празнуващите , живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Здраве и успехи на вискчи празнуващи днес и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Дядо, дядоо... Деменцията явно те е подгонила Не беше ли 2 мандата Буш? Я провери пак? Edit: проверих: January 20, 2001 – January 20, 2009 ... демек 8 години... преизбирали са го като че ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Aз не оспорвам двата му мандата, а крайно съмнителния начин, по който беше 'преизбран'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 а също така - съмнителния начин по който беше избран и за първия си мандат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Мдам, Майкъл Мур добре го беше обяснил в един от филмите си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Не съм се вълнувал особено но според думите на мои познати там и другите кандидати са били същия дол дренки... Единия даже изтърси нещо от сорта че им се падало така след като не могат да издигнат някой друг свестен кандидат за президент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 След като ония ден ни умря кучето - днес някаква гургулица е избрала нашата тераса като своя последна дестинация. Бахти супер нелепа ситуация, и за да допълни нелепостта - мен ме напуши някакъв брутален смях, а майка ми това супер я разстрои... Едва ли не "елате и умрете у нас - добре сте ни дошли!" Май трябва да ида да видя психиатър Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 не бе - както казват в Габрово - добре дошли и отишли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Честит Имен Ден на Ивановците, Иванките, Иветите, Ивелините и т.н. производни Желая здраве, усмивки, щастие, обич, пари... (Честито на Psihara^^ и netrootbg ) Весело изкарване! И Честит Рожден Ден на sasho_1989. И той да е жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Днес всъщност и много християни празнуват Рождество Христово. Да им е честито на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Да, източноправославните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 айде бе - а ние какви сме? източнонеправославни ли? южноправославни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Източно кривославни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 След като ония ден ни умря кучето - днес някаква гургулица е избрала нашата тераса като своя последна дестинация. Бахти супер нелепа ситуация, и за да допълни нелепостта - мен ме напуши някакъв брутален смях, а майка ми това супер я разстрои... Едва ли не "елате и умрете у нас - добре сте ни дошли!" Май трябва да ида да видя психиатър ..... Или да си прережеш вените във ваната, на фонът на "Токио Хотел" - може би....? П.с. Честито и на Ивановците и на Ивовците и от мен (твърде много са за да ги изброявам пофамилно и пониково....) П.с 2 Странно, не видях Виден да има, имен ден, но пък открих, че аз си имам такъв ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Шси пусна Умирай трудно, предупреждавам ви! Никой да не мърда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Виктория, това и децата не стряска вече Да поздравя интелигентните юзъри - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Добро да е. Днес е големия Петък! След толкова почивни дни е хубаво пак да си починем малко ... Лек петък и приятен уикенд на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Добро утро и от мен. Ах, че трудно ставане... Нещо не мога да се наспивам вече Все пак : Приятен ден от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Мама ви недоносени артистчета! Пищят срещу пиратството, ама не знаят как да си защитават правата и как да си продават продуктите без да бъдат оскубани от прилежащите им кръвопийци, които уж им защитават интересите. И после... О! чудо... Нек'ъф пикльо от Щатите изтеглил Дзифт от бг торент и сега ще пробиваме в Холивуд! И се гордеем, че пробиваме... :stab: :stab: :stab: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Някой български преселник се е наслушал на отзиви за филма и е решил да го гледа. Или вече МВР разпознават и националност по IP-то... How sad, how true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Минава ми 1:0 за мен , засега .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Сега се прибирам от болницата и ми минава през главата, че само АГ секцията не бях навестявал досега... И за пореден път слава богу, че имам роднини лекари. Ако си мислите, че има много цигани в една болница - вижте кво стаа в АГ секцията - кошмар. Едвам ги изтраях! Добро утро. Наско, за много години! Ако щеш ми вярвай ама на ехографа одеве както доктора викаше "гледайте сега как ще подскочи" и малкото го видях как отдаде чест на баща си. ХАХАХАХ Пусто що не правят записи като на запад... Счупих се да се смея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Страничен начин за изкаравене на пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.