afx Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 браво ! Хехе.. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Яд ме е на Static-X, че така се осраха...WDT беше страхотен албум, Machine - доста добър, Shadow Zone - горе долу, Start a War - злe, a за Cannibal хич не ми се говори - пълна скръб. Яд ме е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Static X имат 3 песни в Wisconsin Deathtrip и те се повтарят в други аражнименти в останалите им албуми, за какво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Най-сетне успях да се наспя като хората, като за добро утро реших да напиша 2 малки синхронизиращи скриптчета за daily и weekly backup на един от сървърите ми: Наистина добра работа. Надявам се нямаш против да ги ползвам на един от моите сървъри Съответно ще трябва да ги поразширя малко, но пък това не е проблем. Нещо като по поръчка ми дойдоха тея скриптчета Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Наистина добра работа. Надявам се нямаш против да ги ползвам на един от моите сървъри Съответно ще трябва да ги поразширя малко, но пък това не е проблем. Нещо като по поръчка ми дойдоха тея скриптчета Мерси хехе.. пак заповядай... между другото са малко бъгави.. в смисъл тоя последния ред дето уж трябва да append-ва ред в server.log нещо.. не работи май много както трябва ама все пак де.. вършат си работа.. първия се поставя във /etc/cron.daily а втория в /etc/cron.weekly ... и мисля че е ясно - първия синрхонизира файловете които трябва да пазя от единия диск към другия в една текуща daily директория, а втория прави архивен файл от текущата daily директория. Някакво такова.. straight-forward Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 George Carlin кефи с цинизма си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 George Carlin кефи с цинизма си! Хехе.. Мерси! Тъкмо ми се гледаше малко култова stand-up комедия George Carlin on losing stuff: http://www.youtube.com/watch?v=S9YVzr-jaP8 "Virginity - you don't get that back, because you was in such a big hurry to lose that in the first place." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 ти изгледай "life is worth losing", "you are all diseased" и "complaints and grievances" - доста са дорбри. а пък аз отивам да пия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Уффф... чудя се дали има смисъл да си взема ново телефонче, не че старото е лошо ама... влезе ли ми мухата в главата и няма излизане От друга страна си мисля, че може да си запазя парите и да не ги профуквам за глупости. Заклучвам ги в сейф и хвърлям ключа в Марица и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Уффф... чудя се дали има смисъл да си взема ново телефонче, не че старото е лошо ама... влезе ли ми мухата в главата и няма излизане От друга страна си мисля, че може да си запазя парите и да не ги профуквам за глупости. Заклучвам ги в сейф и хвърлям ключа в Марица и готово Аз бих дал парите за нов телефон в няколко простотийки за душата + нещо смислено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Трябва да купя нов компютър. Наложиелно е! :ph34r: Shivering Isles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 empty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 another one bites the dust... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 топла бира, корава царевица, без цигари, реал са зле, потя се, краката ми миришат...бахти скуката Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 ПОВЕЧЕ НИКАКВА БЪЛГАРСКА БИРА НЯМА ДА ПИЯ ЗА НИЩО НА СВЕТА днеска не знам как се прежалих да пия някаква загорка (просто нямаше друго за пиене) ии сега положението е отврат, който е злоупотребявал с гаден алкохол знае за какво говоря вече всичко друго но не и тази помия (а, и без купешка ракия ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 ПОВЕЧЕ НИКАКВА БЪЛГАРСКА БИРА НЯМА ДА ПИЯ ЗА НИЩО НА СВЕТА днеска не знам как се прежалих да пия някаква загорка (просто нямаше друго за пиене) ии сега положението е отврат, който е злоупотребявал с гаден алкохол знае за какво говоря вече всичко друго но не и тази помия (а, и без купешка ракия ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Топло ми е и...да съм по-конкретен сварявам се в тялото си..има ш@#$ни комари...как ще заспя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 ПОВЕЧЕ НИКАКВА БЪЛГАРСКА БИРА НЯМА ДА ПИЯ ЗА НИЩО НА СВЕТА Евъъъ, кога в нашата бедна, китна държава се навъдиха такива баровци! Не знам ти ли не разбираш от бира или имаш някакви стомашни проблеми, или просто не можеш да държиш на алкохол, но да изговориш толкова чудеса са най-качествената нашенска бира, не го разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Пфуу, Загорка беше качествена преди мнооого време. Аз бях заклет фен, но вече не искам и да подуша Загорка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 родителите ми ме тормозеха като малък и физически и психически,сега аз им го връщам на 101%,но си остана проклетата депресия която и до ден днешен ме мачка по главата и ми пречи да мисля нормално,мислех,че със годините всичко ще изчезне но грешал съм явно,приятели ме посъветваха да отида на спихиатър,защото правели снимки и разбирали къде е проблема,та въпросът ми е преди да отида има ли някой тук който е бил с подобен проблем и успешно е бил излекуван без някакво постоянно вземане на лекарства и има ли смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Жега...0110101010101101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 ПОВЕЧЕ НИКАКВА БЪЛГАРСКА БИРА НЯМА ДА ПИЯ ЗА НИЩО НА СВЕТА днеска не знам как се прежалих да пия някаква загорка (просто нямаше друго за пиене) ии сега положението е отврат, който е злоупотребявал с гаден алкохол знае за какво говоря вече всичко друго но не и тази помия (а, и без купешка ракия ) Загорката верно е попеляха. МИнавай на пиринско Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Евъъъ, кога в нашата бедна, китна държава се навъдиха такива баровци! Не знам ти ли не разбираш от бира или имаш някакви стомашни проблеми, или просто не можеш да държиш на алкохол, но да изговориш толкова чудеса са най-качествената нашенска бира, не го разбирам. Колега, всеки с мнението и впечатленията си. На теб като ти харесва - пий я, аз съм пил достатъчно бира за да преценя какъв боклук е, нито се фукам, нито се изхвърлям, но ако ти е удобно да мислиш че съм баровец - ми добре, баровец съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 хехе.. пак заповядай... между другото са малко бъгави.. в смисъл тоя последния ред дето уж трябва да append-ва ред в server.log нещо.. не работи май много както трябва ама все пак де.. вършат си работа.. първия се поставя във /etc/cron.daily а втория в /etc/cron.weekly ... и мисля че е ясно - първия синрхонизира файловете които трябва да пазя от единия диск към другия в една текуща daily директория, а втория прави архивен файл от текущата daily директория. Някакво такова.. straight-forward Като остане време ще се пробвам да го доработя и ще ти пратя резултат ако се получи така както си го мисля че ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 чудя се дали да си взема PC или да си направя як татус , и в двата случая ще ми е готино. В момента си мисля колко пари ще ме глобят шефовете затова че вчера закъснях за работа с 3 часа. Иначе сякви луди работи ми минават през главата ама мисля да ги запазя в тайна :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.