second.life.syndrome Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Благодаря ви :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Не знам колко е верен тоя тест ама аз виждам всичко в него: ЧРД и от мен, много здраве, радост и успехи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Не знам колко е верен тоя тест ама аз виждам всичко в него: Не е много достоверен...особено на TFT - трябва да се поизместиш нагоре и надолу, за да прочетеш както трябва текстовете. Едновременно е почти невъзможно да разчетеш всички редове. Ако се четат долните 5 реда (в черното), горе ми остават 3 реда (в сивото) и обратно - горе 4 & долу 3. Всичко е до наклон на екрана...при по-скъп модел може и да може да се четат 9-те реда едновременно, но това не означава, че всички останали монитори са за боклука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Отвори му упътването и го прочети. Това си е чиста проба обезболяващо лекарство и лекарство за настинка. Не за настинка а против киселини. И точно обезболяващи са най-добрия лек за махмурлук... всъщност най-добрия ПРОТИВ махмурлук е спирането навреме преди да се освиниш но това всеки го знае. AssassiN, пие се СЛЕД като си преял и препил за да ти оправи киселините, в противен случай само хабиш мат'ряла и все пак не на следващия ден а точно след като свърши купона се взима. Т.е. един вид преди махмурлука но след плюскането и поркането... Не знам колко е верен тоя тест ама аз виждам всичко в него: Ми не знам какво виждаш но аз над "текст на 2% фон не вярвам някой да го види..." не виждам друго. Т.е. този верно едвам го забелязвам но упявам да го прочета, над него обаче не успявам да видя нищо дори да почна да го бъзикам с Photoshop защото от нездраво любопитство реших да се побъзикам и да видя какво пише там, но така и не успях да го видя (пробвам с Image -> Adjustments -> Brightness & Contrast) Midex, за какви 9 реда говориш? 6 са в най-добрия случай.. изключваме тези в средата между "ако ГОРНИЯ ТЕКСТ не го четете...." и "ако ДОЛНИЯ ТЕКСТ не го четете...", защото те се четат перфектно на всеки монитор преполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Там дето си мислиш, че има текст и аз не виждам да има и най-вероятно няма ...пробвай с Image -> Adjustments -> Shadows/Highlights. На два пъти и всичко става ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ще е чудо ако си взема математиката. Днеска само дето не препсувах даскалицата - не се трае 5-тата част вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Не знам колко е верен тоя тест ама аз виждам всичко в него: Не е особенно верен, защото аз не виждам абсолютно всичко, а монитора е IPS и е калибриран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Вуксов, Чочо що те дундурка като бебе на някакви снимки във Facebook? Света е много малък, майка му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Там дето си мислиш, че има текст и аз не виждам да има и най-вероятно няма ...пробвай с Image -> Adjustments -> Shadows/Highlights. На два пъти и всичко става ясно. Както и да го мъча над 2% и под 98% няма нищо.. а освен тях има още един чисто бял/черен ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Кучето ми най-нарая умря. Изпитвам огромно облекчение, най-накрая му свършиха мъките на горкото животно, последните му няколко месеца не бих ги описал с думата "живот"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Вуксов, Чочо що те дундурка като бебе на някакви снимки във Facebook? Света е много малък, майка му! Хахааа. Верно малък бил. По-скоро градът, но и света не е много голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Midex, за какви 9 реда говориш? 6 са в най-добрия случай.. изключваме тези в средата между "ако ГОРНИЯ ТЕКСТ не го четете...." и "ако ДОЛНИЯ ТЕКСТ не го четете...", защото те се четат перфектно на всеки монитор преполагам Четат се, ама трябва да се поместя малко - нагоре...за да прочета долните редове и надолу...за горните. С вертикална промяна на позицията пред екрана всичко се чете перфектно, дори и при най-тъмни настройки за монитора. Ето всъщност какво е писал на 9-те реда (нарочно го преписвам буквално, барабар с правописните грешки ). Горни редове (от горе надолу): - "Текст на 2% фон, не вярвам някой да го види, аз едвам го различавам обаче :)" - "добре калибриран монитор ако се различава този текс на 3% фон ще е супер!" - "текст на 5% сив фон, това е ХУБАВО да го четете..." - "ако ТОЗИ ТЕКСТ не го четете, значи монитора Ви е МНОГО зле..." Долни редове (от горе надолу): - "ако ТОЗИ ТЕКСТ не го четете, значи монитора Ви е МНОГО зле..." - "текст на 95% сив фон, добре е да четете този текст!" - "текст на 96% сив фон, добре е да четете този текст!" - "текст на 97% сив фон, ЧУДЕСНО ЩЕ Е е да четете този текст!" - "текст на 98% сив фон, аз едвам го различавам :)" Не е особенно верен, защото аз не виждам абсолютно всичко, а монитора е IPS и е калибриран. Щом Вокс казва, значи наистина не е верен - мониторът му е хубав, а той има рентгенов поглед (съвсем сериозно ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 То това си е по-скоро тест на зрението, не на монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Midex, верно бе нещо съм спал... аз мислех че са 9 реда само в едната посока... заблуди ми плътно бялото и най-светло сивото под него на което няма текст определено (или ако има е с цвета на фона). То това си е по-скоро тест на зрението, не на монитора Ела да видиш при мен леко съм калибрирал 2рия монитор за да се повиши контраста (там тъй и тъй държа само чат клиенти, таскбара и радиото та не ми дреме за цветове ама хич)... та ела да видиш там как долните всичките са плътно черно. Ако можеш прочети нещо... а от горните това с 2та процента също си е чисто бяло но останалите пък се четат по-добре Така че си е баш тест на монитора както и да го гледаме. Антарес, удари едно уиски за бог да прости хайвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Ела да видиш при мен леко съм калибрирал 2рия монитор за да се повиши контраста (там тъй и тъй държа само чат клиенти, таскбара и радиото та не ми дреме за цветове ама хич)... та ела да видиш там как долните всичките са плътно черно. Ако можеш прочети нещо... а от горните това с 2та процента също си е чисто бяло но останалите пък се четат по-добре Така че си е баш тест на монитора както и да го гледаме. Дам, сега го пробвах на старото CRT и е точно така. Белите се виждат 3-4 реда, от черните едвам първия, другото плътно черно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Vievska Folk Grupa - Horovodna Kitka.mp3 - те това ми минава през главата. Нищо, че е да кажем началото на факаната седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Гледа ми се филм с Чък Норис, но ме е страх да не ме срита през монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Нееее...не отново за Чък - следващият, споменал името му тука, директно отнася 20%...тъй де, Бойко забранява употребата на разни думи ; аз забранявам да се говори за Чък!!! Още ми държи влага от предишната инвазия... Едит: ...'айде от мен да мине, но разрешавам да се пише за него само в следващите 50 поста или 2 страници - което се запълни първо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Еех, че хубави празници. Още ме държи мързела. Едва се вдигнах от леглото. Хубавото свърши за съжаление. Честита Нова Година, бъдете здрави и щастливи,усмихнати ии добри. ред: Вчера видях Ванчо,беше много усмихнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Ванчо? Мен ли имаш предвид? С този влажен поглед, с който ме погледна... Как да не ти се усмихна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 С този влажен поглед, с който ме погледна... Как да не ти се усмихна? Време е "Убиеца" да се намеси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 бадабинг-бадабанг.... сцепиха ми палеца на дясната ръка - официално не мога да използвам пишещи матряли за известно време... и има вероятност да подкарам палеца си кабрио не е ли яко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Mass fun! Кабрио до живот, или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Би трябвало "покривът" да се самовъзстанови, тъй че пак ще си с лимузина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 а не... само докато покрива порасне пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.