rargirov Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Мисля, че Оруел става все по-голям ясновидец от Нострадамус! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Мда, затова си имат прилагателно "Orwellian". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495330800 CyberHill e отворил тема по въпроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Минава ми , че 50мин сам се тУркалял из леглото . Страшно ме мързи днес и едно кафе едвам си налях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Аз снощи съм заспал пред компа с едно одеало и слушалките на ушите, печката не бях заредил... в резултат на което съм премръзнал и ме цепи глава. Иначе добро утро! Напомняш ми, че и аз трябва да си направя кафе амаааа май няма и това не е много хубаво. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Дали и компаньонките на нова година ще са с двойна такса ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Сигурно.Всичко става скъпо по коледа.Само доматките са по 1.40 килото Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 В една от другите теми се похвалих за гмурканията които направих в началото на месеца. Ето сега и част от клипчетата: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 В една от другите теми се похвалих за гмурканията които направих в началото на месеца. Ето сега и част от клипчетата: На колко метра дълбочина е това?? Изглежда много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 На колко метра дълбочина е това?? Изглежда много яко От 20 до 50 метра. Зависи за кое от всичките гмуркания. Направихме общо 22. Клиповете са компилация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Mного готино изглежда! Впрочем... диагноза, премръзване на дясната ръка, отичане на пръстите, просто трябва да седя постоянно с ръкавици за да ми се оправят ръцете сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 днеска беше бая студено а движението из града беше някъв малък ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Странно защо хората се плашат от света, който Оруел описва в '1984'. Много по-стряскащ е 'Прекрасният нов свят' на Хъксли. Особено, когато е на път да се превърне в реалност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Странно защо хората се плашат от света, който Оруел описва в '1984'. Много по-стряскащ е 'Прекрасният нов свят' на Хъксли. Особено, когато е на път да се превърне в реалност... Еми, аз мога да ти отговоря за себе си. Защото не знам, какъв е "Прекрасният нов свят" на Хъксли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Еми, аз мога да ти отговоря за себе си. Защото не знам, какъв е "Прекрасният нов свят" на Хъксли. Те хората са направили хубава съпоставка [цък] Може би е за темата с оплаквания: изкълчих си езика. Успях да произнеса 'шемсийелериниз' и 'арабаларъмъз'. Напредвам с турския Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Странно защо хората се плашат от света, който Оруел описва в '1984'. Защото е имало време когато е бил почти реалност, може би !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Те хората са направили хубава съпоставка [цък] Уф, това е тъжно. Още повече, че ако не си един от онези, пред телевизора - си клошар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 [Вчера, 23:48] масата: По случай 4 юли националния празник на Щатите да им направим подарък един милион цигани. Безвъзмездно. Това е един милион работна ръка това са един милион мозъци. При това не използвани 4исто нови. Това е един жест към щатите на добра воля който пък ще реши и при нас много проблеми с престъпността и джепчийството. Както и с продажбата на гласове. А същевремено ще помогне на щатите да преборят кризата. една кукла за краш тест струва околу 250 хиляди долара а за целта в условията на криза с цел икономия ще се използват мангали. Това е само малко предложение ина4е има толкова много места и неща където могат да ги използват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Взех си и последният изпит миналия ден ама чак ся го осъзнавам и ми става густу Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ela Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 трябва да сготвя ,трябва да чистя,трябва да оправям , много неща трябва да свърша днес,но толкова много ме мързииии . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 На каква визитка попаднах днес : И на гърба - карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 това биг кеш ме побарква по 10-15смс спам на ден изпращат. Побъркана работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Групата "TIBTATILAIW", или "the incomprehensive bitter truth about the insignificant life and its worthlessness" Хахахахаха! Ето и нещо истинско: MFAGCOQD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Странно защо хората се плашат от света, който Оруел описва в '1984'. Много по-стряскащ е 'Прекрасният нов свят' на Хъксли. Особено, когато е на път да се превърне в реалност... На път? На мен ми се струва че в момента си е баш така... Има накъде още но е доста близо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Хора, Весела Коледа! Желая ви на първо място здраве, много усмивки, паричката от питката и много парички в джобовете, щастие, любов, хора, които да дават всичко за вас! Може да не е снежна Коледа (поне в Хисар и Пловдив), но нека ни направи по-добри хора... Мислете позитивно, радвайте се на малките неща. Предлагам всички да се поздравим с настъпващите празници... И ако има нещо от мен, извинявам се! Ето и една хубава снимка от Хисар : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.