Psihara^^ Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Снощи беше огромно шоу. 5 от 10те коли на светофара не успяха да потеглят. Умрях си от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Много отдавна ми е омръзнал този албум. Дай нещо друго. Sonic Syndicate? Без последния сингъл , че новия вокал не струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Каквото и колкото и да обуя и облека, умирам от студ,ръцете и краката ми са ледени! Направо не знам какво да правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Измий се със студена вода. Без майтап. Особено краката. При мен след около 5 минути вече ми врят крайниците, след студената вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Измий се със студена вода. Без майтап. Особено краката. При мен след около 5 минути вече ми врят крайниците, след студената вода. Е,под душа и при мен е така,ама имам предвид навън! Колкото и да се обличам все ми е студено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 ссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 ссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс ха-ха... ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Все повече хора се разболяват от болестта - виртуална крава или ферма Липсва им на хората селското стопанство Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Sonic Syndicate? Без последния сингъл , че новия вокал не струва. Да направо му кажи да мине към мелодик дет метъла.Макар че соник синдикате са си леки в сравнение с другите.Може да слуша и Disarmonia Mundi същите като Soilwork(щото са с 1 вокал ) ПС: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Опитваш се да опровергаеш съществуването ми? Пич, ти си над всякакви опровержения.... нека да го кажем така - Ти си изключението което потвърждава правилото. Каквото и колкото и да обуя и облека, умирам от студ,ръцете и краката ми са ледени! Направо не знам какво да правя! Нали беше влашко чедо бре.... кога стана калайджийка - кога ти почерня задника, та да се оплакваш от пловдивският студ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ela Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Mинава ми през главата .че в нета гъмжи от малоумни безделници, кои от кои по-преуспял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 а други подобни правят странни първи постове или просто са забравили, че са се логнали с някой от безбройните си резервни акаунти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Да го еба може ли половината хора да ги бъркат кой и кои, след като е супер елементарно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 О,да...ПРОстотийо, от всичките най-мила си ми ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Приспа ми се вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ela Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 определено има и параноици и откровенни идиоти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Форума ни е нападнат от някаква пчетириела... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 -3!?!??!? Защо?!!?!?!?!??! И сега трябва да ходя до ПУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Минава ми през главата, че такива автори ни е дал (10 на брой) единият гов*ьо, опа, преподавател, че няма нито един в библиотеката "Иван Вазов". Еми ще пиша по каквото ми падне, може или не може да си гледа работата... Иначе приятен ден на всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Никога повече няма да пия така....още в понеделник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 'Баси разстройството... все едно се изпикавам отзад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Golfa днес не запали, мамицата му... От няколко дни го усещам, че върти вяло, ама палеше. Днес не запали да му се издрусам на предния капак. Довечера като замаам стартера с един чук ще видим кой кого... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Mинава ми през главата .че в нета гъмжи от малоумни безделници, кои от кои по-преуспял. We have a winner! Правопис няма, но win има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Току що на първо четене в Парламента милиционерската партия ГЕРБ, с подкрепата на АТАКА и при всички останали партии ПРОТИВ, си прие промените в Закона за Електронни Съобщения... МВР си узакони достъпа до трафичните данни на ВСЕКИ български гражданин в реално време и на практика без никакъв съдебен контрол. Тази Нова Година можете да се поздравявате с "Честита Новата 1984 година!" Честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Да, защото някой има ресурс откъм машини или човешка сила, за да проследява трафика на сульо и пульо в реално време! Но по-важното е да изкажеш силна политическа и социална позиция, а не да кажеш нещо смислено, така че всичко е наред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.