sincity Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Пак ми се ходи на селска сватба. Брутално забавно е. Да ви имам проблемите-на всичките...които сте писали тук Ти пък намери какво да поискаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Пак ми се ходи на селска сватба. Брутално забавно е. га беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Да не е в момче шеичка Мноу ма впечатляяш рабийш ли ? :> Не е в момче..ама харабия тия които се разхождат по главната в тъмното с тия коси могат да се объркат. Е и?Така е по-интересно...Да ви имам проблемите-на всичките...които сте писали тук biggrin.gif Много е интересно. Изключително даже! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ickou Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Трева. Ужасната и смрад, но така хубавия ефект, който има. И как ми се "пробва" пак. Също така ми минават през главата и мисли за ласките(не само френски) на една толкова прекрасна жена. Общо взето, все хубави работи . Какво сте се занапивали тука? Жените нищо не ви правят, сами си го правите .И се чудя защо този раздел не е преименуван на Кош/Спам. Тази тема сама по себе си е покъртителен пример за наложащата промяна :>. Ако сложиш табела на вратата на тоалетната си ‘Кошче за човешки екскременти’ дали ще влизаш по-често или по-рядко от преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Finntroll - En Maktig Har Няма такава зарибена песен !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Хиподил-Джуджанка,това слушам и ме кефи яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 аааааа искам навъннннннн Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Искаш някой от форума да те изведе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Ще бия един маймун Мисля си само как Ходи ми се на дискотеееееееекаааааааааааааааааааааа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Искаш някой от форума да те изведе? да това е мечтата на живота ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Еми еб'х му майката вече.Сеее някой недоволен.И то за кфо-за простотии.Тфа жените сте много опаки създания-вие ако се сърдите ние тряа да ви вървим по-гъза,обаче ние кажем ли нещо-айдеее края на света.Само сръдни и цупни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Анти Май Спейс - емо кампанията рулира . Аз си мислех, че съм единственият, който мисли Myspace за тъпня . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Emo space rlz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Анти Май Спейс - емо кампанията рулира . Аз си мислех, че съм единственият, който мисли Myspace за тъпня . myspace пък си е супер якк емотата също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 емотата също Няма да се разберем така, Ленорке! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 MySpace найстина е глупав. Ако не беше MySpace Music никога нямаше да се регистрирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 MySpace найстина е глупав. Ако не беше MySpace Music никога нямаше да се регистрирам. силно съм впечатлена или по-точно разбирай ме огорчена,смутена,объркана и не мога повече да мисля от 16-17 и-18 годишните,преобладаващи с адрес град Пловдив ,момиченца радостна също така,щото както казва кака ви Pink-"i'm so glad that would never be me" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Гледам и не вярвам на Ошите си! Какви индивиди се разкарват по главната само. Скоро мисля да емигрирам към Чукотка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 "Ако не можеш да ги победиш, стани един от тях" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Гледам и не вярвам на Ошите си! Какви индивиди се разкарват по главната само. Скоро мисля да емигрирам към Чукотка. Я разказвай... аз вече не им обръщам внимание и съм изтървал нишката . Последно видях новата мода дънките завряни зад езика на обувките ( който в случая е ОГРОМЕН )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Този pattern се нарича Garden of Eden. Опитвам се да намеря synth или drumkit който да звучи добре подавайки на входа му midi track настроен по дадената схема и .. да става за нещо на практика. Но за съжаление нито мога да уцеля темпото, нито октавата за момента... да не говорим за самия звук Продължавам с опитите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Гледам и не вярвам на Ошите си! Какви индивиди се разкарват по главната само. Скоро мисля да емигрирам към Чукотка. Хмм. Това не помня да съм го писал Но е вярно де. Губят ми се някакви моменти от снощи. Много странно, а не съм пил нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Този pattern се нарича Garden of Eden. MUSIC IS MATH Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Усещам, че американските ми познати се опитват да развалят и без това неправилния ми английски. Така например, покрай тях изучих целия http://www.urbandictionary.com , което има полза само като гледам тъпите им колежански ( и не само) филми. И сега един ми спори, че се пишело would of been there, вместо would've been there. Е добре, звучат си еднакво, same shit, но не можеш да пишеш едното - вместо другото. Все пак си е въпрос до писмена култура... Но всъщност и испанския, и португалския, и който и да е друг ползван от мен език за чат се осакатява. Че и руски, че и български... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Пусни го тоя с would of been на мен, ще го полея с толкова граматика, глаголни парадигми и таксономии, че после няма да знае къде се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.