host Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Абе аз следвам правилото - ако е пухкав и мек значи не е пълнозърнест. Не може черния хляб да е мек като белия ебаси. А иначе и аз го намирам пълнозърнестия - различните видове - за по вкусен. Определено вкусовите качества са му по-различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 zlobil, ako otkajesh cigarite, efekta v/y tova kak se 4uvstvash shte e x10 po-polojitelen Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 В масово продаваните хлебни изделия има ужасно много консерванти, овкусители, стабилизатори... Иначе има начин пълнозърнестият пшеничен хляб да стане по-пухкав, но това е специфична холандска технология, която го прави по-малко траен. Но не вярвам да я използват масово. За пухкав ръжен хляб забравете - той е изключително траен и може да се консумира и 20 дни след изпичането... Но си е типичен джуджешки хляб (който е чел Пратчет, знае ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 цигарите,цигарите .... лесно е да се каже ама ми се пуши дейба..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Как да си опечем домашен хляб с квас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 А аз съм склонен да пропуша заради промоутърката на цигари в магазинчето под офиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Цигарите са ми доста голям проблем и на мен 62 кг съм в последните 2 години,ходещ скелет направо като се има предвид че съм висок почти 1.80.Хляба скоро няма да го откажа,но за сметка на това пия газирано много рядко например с уиски,водка или ром.Наблягам на минерална вода и кафе.Газираното наистина надува много неприятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 А аз съм склонен да пропуша заради промоутърката на цигари в магазинчето под офиса... ако е на Палл Малл съм я ебал , нищо особено не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Pall Mall имат една единствена промоутърка или си ги ебал всичките - дай да си разбереме функциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 цигарите,цигарите .... лесно е да се каже ама ми се пуши дейба..... Това ако не си го чел ще ти е интересно: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=156026 + днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ако е на Палл Малл съм я ебал , нищо особено не е Pall Mall имат една единствена промоутърка или си ги ебал всичките - дай да си разбереме функциите Не е на Pall Mall. На Боро е. А Пал Мал имат само 1, която е грозна. Много ясно, че си успял да я удариш. Тази и хибрид м/у малкия Стенли и Афекс може да я удари. (удари = ебе) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Pall Mall имат една единствена промоутърка или си ги ебал всичките - дай да си разбереме функциите Аз съм ебал шефката , значи все 1 съм ебал всички Не бе ебавам се , не мога толкова много вече..... старост - нерадост..... Не е като едно време 89-та година големият сняг , тогава по 4 на вечер ги карах..... Това ако не си го чел ще ти е интересно: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=156026 + днес Имам такава , отвратителна е. Даже почнах да пуша повече , като си дръпна от тая измислица и ми се припушва още повече истинска цигара. Аз всъщност не я купих за мен а за дядо ми но я пробвах 1 ден и при мене не действа , ако дядо не лъже бил намалил цигарите ама ме съмнява сигурно си пуши тайно. Не е на Pall Mall. На Боро е.А Пал Мал имат само 1, която е грозна. Много ясно, че си успял да я удариш. Тази и хибрид м/у малкия Стенли и Афекс може да я удари. (удари = ебе) Бе тая не беше Мис Свят ама си беше симпатяга или говорим за различни или бая съм свалил летвата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Бе тая не беше Мис Свят ама си беше симпатяга или говорим за различни или бая съм свалил летвата Ти НЕ си свалил летвата. Просто НЯМАШ летва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Той ония от горе не съм чул да иска снимки.... бройки искааа.... бройкиииииииииииии ПС : ЛУД ЛИ СИ .... не може да е била толкова грозна щото я водих на заведение....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 И аз прескачам момента със заведението като са много грозни. Но тази... Няма шанс. Аз не съм го намирал на улицата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Абе нали се ебе хубаво,грозотията и затлъстяването не винаги са ръка за ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Най-лесния начин да напълнееш е да откажеш цигарите.Не винаги е така. Ако спреш цигарите и продължиш да водиш застоял начин на живот - да, ще надебелееш. Но злобата, доколкото знам си спортува активно, така че едва ли ще усети.62 кг съм в последните 2 годиниНа 21 години бях 65 кила, без да съм пушил. Сега съм 87. Така че спок. Не е само от цигарите.Само да добавя, че повечето тия килограми ги качих миналата зима, една година, след като съм спрял цигарите. --------------------------- Електронна цигара, табекс, мабекс и разни подобни средства просто няма файда от тях. Пари на вятъра. Познавам много хора, непритежаващи волята да спрат цигарите, някои от тях пробваха всичките тези методи плюс други. Резултата - epic fail. Покажете ми един човек, спрял цигарите с табекс, цигара с батерии или подобна глупост (и съм сигурен, че би ги спрял и без, ако има такъв). ПС : ЛУД ЛИ СИ .... не може да е била толкова грозна щото я водих на заведение....... Що бе, крокодилите, игуаните и другите влечуги можеш да ги водиш във "Водолаза". Едва ли някой ще ти обърне внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 А Пал Мал имат само 1, която е грозна. Много ясно, че си успял да я удариш. Тази и хибрид м/у малкия Стенли и Афекс може да я удари. (удари = ебе) Хахахаххаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 А у Водолаза ме познават , ходя да си купувам Цаца за вкъщи.... и там не става..... карам ги чак на Руенското Езеро там шанса да ме види някой познат е ..... НИКЪВ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Не винаги е така. Ако спреш цигарите и продължиш да водиш застоял начин на живот - да, ще надебелееш. Но злобата, доколкото знам си спортува активно, така че едва ли ще усети.На 21 години бях 65 кила, без да съм пушил. Сега съм 87. Така че спок. Не е само от цигарите.Само да добавя, че повечето тия килограми ги качих миналата зима, една година, след като съм спрял цигарите. --------------------------- Електронна цигара, табекс, мабекс и разни подобни средства просто няма файда от тях. Пари на вятъра. Познавам много хора, непритежаващи волята да спрат цигарите, някои от тях пробваха всичките тези методи плюс други. Резултата - epic fail. Покажете ми един човек, спрял цигарите с табекс, цигара с батерии или подобна глупост (и съм сигурен, че би ги спрял и без, ако има такъв).Що бе, крокодилите, игуаните и другите влечуги можеш да ги водиш във "Водолаза". Едва ли някой ще ти обърне внимание. Не е точно така... И да спортуваш пак ще се отрази, щото те цигарите се отразяват и на апетита и на метаболизма... Аз искам да ги откажа, щото искам и да качвам и отделно вчера примерно като играх мач, след 15 минути тичане имах чувството, че ще си изкашлям дробовете... Пробвал съм бая видове пълнозърнест и нито 1 не ми харесва.... И аз така всичките са ми отвратителни... Единствено в Пикадили има едни царевични хлебчета, дето ги пекат там и са хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 В този ред на мисли,не съм играл мач от 4 години.Плувал съм,тичал съм след кучето си и ефекта е същия като при теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ние от около две години обзавеждаме всички вкъщита с домашни хлебопекарни. И килограм не съм качила от домашно приготвен хляб, но знам какво слагам вътре. То това е основното предимство. В хлябовете слагам всякакви зрънца, ядки, пшеничен зародиш, маслини.... Няма да описвам аромата и вкуса на топъл хляб сутрин... без да излизаш от къщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ТАСС е упълномощена да заяви..... : Ефектът от т.н. "среща" в "Хопенхаген" беше повече от очакван. Страните излезнаха с изявлението - ....Решение за намаляването в глобален мащаб на емисиите от парникови газове ще бъде прието, ама друг път! С други думи, изявлението на представителите на Китай, Индия, САЩ и Русия прозвуча като : - Цунете ни задниците, ше си прайм квот си искаме! Но пропусна "...но виЙ ще правите каквото ниЙ ви кажИм." И това, да... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Но пропусна "...но виЙ ще правите каквото ниЙ ви кажИм." Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Пробвал съм бая видове пълнозърнест и нито 1 не ми харесва.... И аз така всичките са ми отвратителни... Единствено в Пикадили има едни царевични хлебчета, дето ги пекат там и са хубави Има няколко вида пълнозърнести хлебчета с някакви семки... уникално вкусни са ми... има още едни хлебчета които са ми много вкусни - те са са като питки но нарязани на половина и са по 2 такива питки в опаковка (финландски ли са кви са) - тези са ми уникално вкусни и са само 170калории/100гр (нещо такова) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.