ov3rm4n Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 yeah... аз след нова година тръгвам да бягам във фитнеса... и да карам колело. щото въпреки, че не съм дебел дебелак, все пак трябва да хвърля една торба цимент, вместо да я разнасям с мен цял живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 yeah... аз след нова година тръгвам да бягам във фитнеса... и да карам колело. щото въпреки, че не съм дебел дебелак, все пак трябва да хвърля една торба цимент, вместо да я разнасям с мен цял живот. О, за бягането ще си говорим като ми дойдете на гости... Че си има чалъми Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 знам, знам... по-добрата ми половинка се подготвя за маратонско бягане... и чете Runners World сещай се на какво облъчване съм подложен трябва да си говорите с нея следващия път за бягането Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Бягането е хубаво нещо. След като спрях напълно безалкохолните , хляба и всякви други тестени изделия , сладкото и намалих доста алкохола се чувствам доста добре. Корема вече изобщо не ми е подут и с една диетка ще се покажат и плочките които не съм виждал никога..... естествено тва е подплатено с 20тина минути бягане на ден + час,час и нещо в залата през ден..... Иначе като цяло спадането на корема и тва че се чувствам много по-тонизиран го отдавам най-вече на това че замених Кока-Колата с фрешове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Стига бе, колата и безалкохолните наистина ли водят до пълнеене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Незнам дали точната дума е пълнеене ама е факт че от както не пия безалкохолно се чувствам доста по-добре и стомаха ми не е издут. След като спрях да тренирам свалих доста килограми и %-ти подкожна мазнина но корема ми все си изглеждаше голям т.е. подут след като спрях газираното всичко си дойде на мястото.... Замених Кока-колата с фрешове , ся ако измисля с кво да заменя цигарите и ще съм още по-доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Има съмнения, че води и до рак... Пешо, това ако не го каза иронично... не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Просто пробвайте 1 седмица да не пиете нищо газирано. Гарантирам ще се се уверите в положителният резултат . Като под нищо газирано говорим дори да махнете и сода-та , мене тва най ме мореше в началото но се свиква..... Тъпото на диетите е докато свикнеш , аз никога в тоя живот не съм се лишавал от нещо , ял съм всякви боклуци просто щото ми се е прияло , беше ми бая трудн в началото. Без хляб не съм ял никога , не мога да се наям без него...... а вече сигурно има 5-6 месеца от както не съм ял хляб. Всичко е до свикване. Ама има и друг момент , като знаеш че не трябва да ядеш нещо ти се яде още повече , е примерно вафли не съм обичал никога сега като знам че не трябва да ги ям и чак ми текът лигите като ги видя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 E, содата не би трябвало да е проблем за затлъстяването. Тя на практика калории няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Стига бе, колата и безалкохолните наистина ли водят до пълнеене? в бутилка 1,5 кола има около 200-300 грама захар... смятай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 E, содата не би трябвало да е проблем за затлъстяването. Тя на практика калории няма. То не е само до калориите просто газираните те подуват.... А подутият стомах не е работа.... остава си за цял живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 То поне да беше захар... Ами е царевичен сироп. И по-лошото в Cola light - аспартам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Кола Лайт бая пиех..... ма не си е работа де.... То само 1 от всичките митове за колата ако е верен си стига да те откаже..... Може да прозвучи малко глупаво ама аз май бях пристрастен , то нямаше нито 1 ден в който да не зашия е така поне 2-3 коли за норматив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Относно Cola Light - ето нещо интересно: http://www.yoga108.info/inspiration/aspartam.html Не претендирам за точност или изчерпателност, всеки да си вади изводите сам... P.S. Относно подутия стомах - пробвай с лечебен глад, стига да имаш волята. Резултатите са много добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Т'ва за хляба също е легенда. Много зависи какъв хляб ядеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Незнам дали е легенда ама е факт че като стана от масата не се чувствам като прасе щото съм изял 4-5 филии 'ляб..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Нямах това предвид. Бял хляб = килата. Пълнозърнест хляб в умерени количества = бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Бива ама е бая гаден на вкус.... аз лично пробвах да го ям , препечен , непрепечен , с чубрица , без..... няма вкус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 2-3 филийки пълнозърнест хляб на ден са ок. Даже, бих казал добре. За съжаление, не знам кой хляб на пазара се прави от правилните продукти. Единствения начин, който виждам, е да се купи фурна за хляб, в която можеш чрез експерименти да достигнеш до рецепта, която хем да е здравословна, хем да ти е по вкуса. Аз лично мисля да си направя един такъв коледен подарък тая година. Дано да намеря в Германия, ако ли не, ще си я взема оттук, макар да не ми се иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Хубаво е когато вънка е студено а ние тука си спамваме ли спамваме...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Вън не е студено. Поне в Пловдив. Ако на село е студено, ... е друга работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Гаден, гаден сняг. От вчера не е спряло да вали и натрупа доста сериозно количество вече . Като се замисля как до преди няколко дена бях на 25 градуса температура и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 zlobil има голяма разлика между хлябовете "бонус" и тези които ги пекат в Kaufland,не казвам че и там са като домашен от пекарна,но все пак са нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Пробвал съм бая видове пълнозърнест и нито 1 не ми харесва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Аз миналата година в Германия ядох много хубави, ама бяха доста скъпи. Даже не бяха цели хлябове, мамка им, а 6-8 филийки, опаковани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.