Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

yeah... :)

аз след нова година тръгвам да бягам във фитнеса... и да карам колело. щото въпреки, че не съм дебел дебелак, все пак трябва да хвърля една торба цимент, вместо да я разнасям с мен цял живот.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
yeah... :)

аз след нова година тръгвам да бягам във фитнеса... и да карам колело. щото въпреки, че не съм дебел дебелак, все пак трябва да хвърля една торба цимент, вместо да я разнасям с мен цял живот.

О, за бягането ще си говорим като ми дойдете на гости... Че си има чалъми ;)

знам, знам... по-добрата ми половинка се подготвя за маратонско бягане... и чете Runners World :) сещай се на какво облъчване съм подложен :) трябва да си говорите с нея следващия път за бягането :)

Бягането е хубаво нещо.

След като спрях напълно безалкохолните , хляба и всякви други тестени изделия , сладкото и намалих доста алкохола се чувствам доста добре.

Корема вече изобщо не ми е подут и с една диетка ще се покажат и плочките които не съм виждал никога..... естествено тва е подплатено с 20тина минути бягане на ден + час,час и нещо в залата през ден.....

Иначе като цяло спадането на корема и тва че се чувствам много по-тонизиран го отдавам най-вече на това че замених Кока-Колата с фрешове....

Незнам дали точната дума е пълнеене ама е факт че от както не пия безалкохолно се чувствам доста по-добре и стомаха ми не е издут.

След като спрях да тренирам свалих доста килограми и %-ти подкожна мазнина но корема ми все си изглеждаше голям т.е. подут след като спрях газираното всичко си дойде на мястото....

Замених Кока-колата с фрешове , ся ако измисля с кво да заменя цигарите и ще съм още по-доволен.

Просто пробвайте 1 седмица да не пиете нищо газирано.

Гарантирам ще се се уверите в положителният резултат .

Като под нищо газирано говорим дори да махнете и сода-та , мене тва най ме мореше в началото но се свиква.....

Тъпото на диетите е докато свикнеш , аз никога в тоя живот не съм се лишавал от нещо , ял съм всякви боклуци просто щото ми се е прияло , беше ми бая трудн в началото. Без хляб не съм ял никога , не мога да се наям без него...... а вече сигурно има 5-6 месеца от както не съм ял хляб. Всичко е до свикване.

Ама има и друг момент , като знаеш че не трябва да ядеш нещо ти се яде още повече , е примерно вафли не съм обичал никога сега като знам че не трябва да ги ям и чак ми текът лигите като ги видя....

E, содата не би трябвало да е проблем за затлъстяването. Тя на практика калории няма.

То не е само до калориите просто газираните те подуват....

А подутият стомах не е работа.... остава си за цял живот

Кола Лайт бая пиех..... ма не си е работа де....

То само 1 от всичките митове за колата ако е верен си стига да те откаже.....

Може да прозвучи малко глупаво ама аз май бях пристрастен , то нямаше нито 1 ден в който да не зашия е така поне 2-3 коли за норматив...

Относно Cola Light - ето нещо интересно:

http://www.yoga108.info/inspiration/aspartam.html

Не претендирам за точност или изчерпателност, всеки да си вади изводите сам...

P.S. Относно подутия стомах - пробвай с лечебен глад, стига да имаш волята. Резултатите са много добри!

2-3 филийки пълнозърнест хляб на ден са ок. Даже, бих казал добре. За съжаление, не знам кой хляб на пазара се прави от правилните продукти. Единствения начин, който виждам, е да се купи фурна за хляб, в която можеш чрез експерименти да достигнеш до рецепта, която хем да е здравословна, хем да ти е по вкуса. Аз лично мисля да си направя един такъв коледен подарък тая година. Дано да намеря в Германия, ако ли не, ще си я взема оттук, макар да не ми се иска.

Гаден, гаден сняг. От вчера не е спряло да вали и натрупа доста сериозно количество вече :(. Като се замисля как до преди няколко дена бях на 25 градуса температура и ...

zlobil има голяма разлика между хлябовете "бонус" и тези които ги пекат в Kaufland,не казвам че и там са като домашен от пекарна,но все пак са нещо :)

Аз миналата година в Германия ядох много хубави, ама бяха доста скъпи. Даже не бяха цели хлябове, мамка им, а 6-8 филийки, опаковани.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...