glory Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Добро утро, младежи! Dreamer, на glory-то й подарих шоколадово яйце Kinder Surprise на последната форумна сбирка и сега се чуди как да ми го върне Та зат'ва я гонят шоколадови яйца Ще видиш ти,какво съм ти намислила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 винаги ми е било чудно защо не дават на децата да ядат шоколад, под предлог, че ще си развалят зъбите, при положение, че тези зъби са временни и ще изпадат... Нали се сещаш, че болят. Представи си малко дете при зъболекар каква мъка е Братовчед ми ядеше предимно сладки неща. Зъбите му бяха станали дупка, до дупка. Не ги миеше. После му ги правиха с тези железните пломби, колкото да издържи до падането. Тъй че за твое добро - не тъпчи детето си със захар и го карай да си мий зъбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 жена ти не чете ли в бг-мама? та там е пълно с кудкудячки, които не дават на децата си шоколад НИКОГА. познавам 2 деца едното на 5 , другото на 7 години, които не знаят как е на вкус, но знаят че е УЖАСНО ЗЛО и не искат и да опитат вече. Едното дори го държаха веганче и го бяха докарали до авитаминоза и алергия към почти всичко на този свят.тъй че тва че са му отнели 1-2 шоколада на хайвана е направо "мек вариант". хардкор садистите са класи над това. Подобни малоумници трябва да бъдат не просто лишавани от права над детето, ами направо отстрелвани. Ужасяващо е как нечия дебилщина може да съсипе здравето и живота на подрастващо създание, което зависи изцяло от гореспоменатите боклуци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 приучването към поддържане на перфектна лична хигиена и забраняването да се яде сладко - са две много различни неща... първото е работа на родителя, а до второто се прибягва когато на родителите просто не им се занимава с това което им е работа - щото е по-лесно да му забраниш и да го тормозиш, вместо да го научиш на нещо полезно за цял живот. предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Nqkoi ot vas vuobshte ima li nqkakav opit s gledane na deca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Не, ние никога не сме виждали деца, нямаме и понятие какво значи да се отглеждат, просто тука си приказваме така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Представи си малко дете при зъболекар каква мъка епо думите на зъболекарката ми - най-големите ревльовци и лигльовци на стола са мъжете. Децата са на четвърто място след циганите и дъртите...------- Днес се сресах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Иван Пандарев - Едгар, и да го търсиш в google, нищо няма да излезе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Иван Пандарев - Едгар, и да го търсиш в google, нищо няма да излезе... Нали беше на фитнес бе мошеник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Нали беше на фитнес бе мошеник! В тоалетната съм. Прибрах се вече. А ти нали беше на среща, лъжец!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 В тоалетната съм. Прибрах се вече. А ти нали беше на среща, лъжец!!! С якето съм, тръгвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 С якето съм, тръгвам! Къпя се, идвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 по думите на зъболекарката ми - най-големите ревльовци и лигльовци на стола са мъжете. Децата са на четвърто място след циганите и дъртите...------- Днес се сресах! Може да е искала, да те успокои, че не си само ти такъв Има си логично обяснение. Мъжете имаме склонност да се занемаряваме и да не си мием дълго зъбите, откъдето идват сериозните проблеми, оттам по-силните болки. То на мен най-сериозното, което са ми оправяли е пулпит. Болка, като болка. Точно жени съм виждал да се гърчат, все едно ги колят... To затова плашат децата с чичко доктор и зъболекар. Просто си умират за тях. Някои само като чуят за тях и почват да пищат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Подобни малоумници трябва да бъдат не просто лишавани от права над детето, ами направо отстрелвани. Ужасяващо е как нечия дебилщина може да съсипе здравето и живота на подрастващо създание, което зависи изцяло от гореспоменатите боклуци... Ъхъмм... и мен понякога леко ме ужасява мисълта че детето ми един хубав ден ще се сблъска с подобни индивиди и техните деца но какво да се прави - ненормални има навсякъде, просто една част още не са ходили при психиатър Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Предупреден от Бележки Dragonfly Предупреден на Днес, 22:03 Добавено към нивото за предупреждение Недостойно поведение в чата. di44eto Предупреден на Днес, 21:14 Добавено към нивото за предупреждение Чата е част от форума! Нарушението се наказва. di44eto Предупреден на 27.11.2009 - 19:14 Добавено към нивото за предупреждение Спам по темата "Статистиката след сезона 2009., Период 2000-2009 г." di44eto Предупреден на 20.11.2009 - 19:03 Добавено към нивото за предупреждение ....Можеш да ме фанеш и да ме разкараш ако сакаш.... Първи БАН за вече 4 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Ходи ми се на дива чалга в Sin City Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 по думите на зъболекарката ми - най-големите ревльовци и лигльовци на стола са мъжете.... Ключовата дума е зъболекарката . Като видят мъж на стола си се държат като отявлени садистки. Смени я с мъж и няма да имаш проблеми. Само една от всичките жени дето ми се изредиха си свърши работата добре, а от мъжете зъболекари никой не се изложи. И то като се има предвид че поносимостта ми към болка е много над обичайното. За справка - последния път зъболекаря отстрани нерва на зъба който правеше без да го умъртвява - само с местна упойка. Какво съм преживавал при жени обаче не е за разправяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Одеве си ъпдейтнах софта на телефона и общо взето го преработих основно. Не мога да не споделя някои весели снимки на профили: Тука просто не мога ... нарочно съм го оставил с червени очи: И разбира се култовият, неотразимият, TOP GUN: В скоро време трябва да обработя и други профили - Ники, Галин, Пешо и други и други... Ще трябва да попрегледам сериозен архив ама е весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Хехе, добри снимки... ама моя такава нямаш Можеш да пишеш и къртенето на дървото в тая графа... ти да си го поствал тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Пловдив в Топ 5 на най-древните градове в света http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=309197 Гордейте се Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Хехе, добри снимки... ама моя такава нямаш Можеш да пишеш и къртенето на дървото в тая графа... ти да си го поствал тука? Не съм, Кире, а търсих нещо да взема и оттам. Оказва се че понеже ни на Павлин, ни на Алек имам телефон, а теб те няма никъде както трябва са неизползваеми за целта към този момент Иначе верно си струва да ги метнем. Сега ми хрумна че от Мостово ще има добри попадения Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Одеве си ъпдейтнах софта на телефона и общо взето го преработих основно. Не мога да не споделя някои весели снимки на профили:И разбира се култовият, неотразимият, TOP GUN: Тази снимка трябва да остане за идните поколения Пляснах си я във фейса Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Смятам че ще остане, сигурно целият форум си я "бякъпнал" хахах... аз имам една с подобна физиономия и после трябва да я кача. Ама тука си отива повече, аз с моето скулесто слабо лице не мога да ги избарвам баш същите. Иначе добро утро... няма по-хубаво от ултра доза витамин Ц и цепене на дърва рано сутрин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Аре като сме го подкарали на идиотски снимки да се разпиша: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Пешо, ако сложа това в телефона и ми излиза като звъннеш бая ще се замислям дали да вдигам Вънка някакви опити за снежене ми се струва се наблюдават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.