RaptoR Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 FROSTY IS BACK!!! Скоро и още нови скинове за ваше развлечение и удобство. Не се притеснявайте, по пуснатите скинове се доработват логата, дайте ни малко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Добре де, само на мене ли ми дреме за тая коледа? Т'ва коледно настроение е толкова пропито с маркетинг, че няма на къде повече...Дори помолих гирлянда, оформент като елха да бъде премахнат от стаята ми. Живота ти ще стане значително по-лесен когато схванеш че маркетинга го има където може и пари се правят от всичко стига да има начин. Можеш ли да оцелееш без ренде Вьорнер (или както там беше), ако слушаш рекламата им ще останеш с впечатление че вероятно да ама ще си загубиш половин ден вместо само 10 мин (без да броим миенето и почистването на половината кухня от което накъдето е хвръкнало). Можеш ли да флиртуваш с някое момиче/жена без да фиркаш водка флирт (че то по-евтин боклук има ли?) - можеш ама се връзваш на рекламите вероятно само така ще можеш да играеш "игрите за напреднали"... да продължавам ли с други очевидни тъпотии? Защо смяташ че ще пропуснат да извлекат каквато може полза от някой от големите празници? Само че в случая аз съм доволен защото спряха да броят колко ги е тръшнал свинския грип и поне малко от малко станаха позитивни новините (не че ги слушам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Аз затова не гледам телевизия. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Абе и аз не гледам телевизия, но често попадам на места, където се слуша радио. И на всяко от тях или ще е коледна реклама, или ще е коледна песен, или някаква дискусия на коледна тематика, или за Бойко Борисов... Да, сигурно Дядо Мраз е Бойко Борисов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Стига и с тоя Бойко! Бахти шопара! Повтаря се историята с царя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Дръпнах връвчицата, казанчето изгърголи и канала засмука немалко количество "friend"-ове във фейсдудука ми... Що ли не можеше да се прави и извън тази мрежа това действие? Има известен брой хора (не визирам само Шмулфорум™), от чието наличие в заобикалящата ме среда с радост бих се освободил Дедо Коледа? Нали бях добро момче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Дедо Коледа? Нали бях добро момче? Да,той ми каза да ти предам,че ще получиш шоколадово яйце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Айде, Пешоо, замина си! Ща лющи негър с един ташак Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Дедо Коледа? Нали бях добро момче? Дядо Коледа не харесва добри момчета и момичета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Много тежко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Мбля, утре на съвещание.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Започва голямото премък-замъкване до Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Уф... 10 часа вече... тря'а си стягам трибуквието и да уча мимка му :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ти пък по какво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Поздрав за всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Татко играе игри и сваля филми по цяла нощ на компютъра в хола, аз се забавлявам на този в моята стая и майка от кухнята по лаптопа ни пуска съобщение по Скайп да идваме да ядем, че има работа... Много ми стана смешно Аз преди се шегувах, че така ще стане и така си и стана... Ама ги обичам тези Емотикони... Всеки път си разкрасявам писанията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Мдам...кво да се прави, че съм добра душица и помагам на хората, а те ми се качват на главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Да бе да, на мен ми отказа да ме разведеш из туристическите магазини и да ми помогнеш за избора на обувки! Значи на някакви използвачи им правиш добрини, а бедните да го духат! Ооо, това ще се запомни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Да,той ми каза да ти предам,че ще получиш шоколадово яйце. За него не знам, но аз получих (както и доста колеги) шоколадов дядо Коледа или както се казва въпросното шоколадче. На единия колега били подарили доста шоколади на детето му пък нали не е healthy и вместо на него да му се развалят зъбките сега ще трябва на нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Да бе да, на мен ми отказа да ме разведеш из туристическите магазини и да ми помогнеш за избора на обувки! Значи на някакви използвачи им правиш добрини, а бедните да го духат! Ооо, това ще се запомни! Говорех за подчинените си. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Добро утро, младежи! Dreamer, на glory-то й подарих шоколадово яйце Kinder Surprise на последната форумна сбирка и сега се чуди как да ми го върне Та зат'ва я гонят шоколадови яйца Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 За него не знам, но аз получих (както и доста колеги) шоколадов дядо Коледа или както се казва въпросното шоколадче. На единия колега били подарили доста шоколади на детето му пък нали не е healthy и вместо на него да му се развалят зъбките сега ще трябва на нас Това беше тъжно... въпреки че не знам доколко някой е прекалил с подаръците на шоколади просто идеята че някой е взел подарения на дете шоколад с предтекста че не е здравословно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 винаги ми е било чудно защо не дават на децата да ядат шоколад, под предлог, че ще си развалят зъбите, при положение, че тези зъби са временни и ще изпадат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Това беше тъжно... въпреки че не знам доколко някой е прекалил с подаръците на шоколади просто идеята че някой е взел подарения на дете шоколад с предтекста че не е здравословно... жена ти не чете ли в бг-мама? та там е пълно с кудкудячки, които не дават на децата си шоколад НИКОГА. познавам 2 деца едното на 5 , другото на 7 години, които не знаят как е на вкус, но знаят че е УЖАСНО ЗЛО и не искат и да опитат вече. Едното дори го държаха веганче и го бяха докарали до авитаминоза и алергия към почти всичко на този свят. тъй че тва че са му отнели 1-2 шоколада на хайвана е направо "мек вариант". хардкор садистите са класи над това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 да, тъпо е това... после защо им била слаба имунната система и имат по 200 алергии... ми той организма им няма шанс да си изгради нормални реакции, при положение че ги "предпазват" от ВСИЧКО. После при първия сблъсък с природата и айде земи тая алергична реакция... за веганството също е абсолютно глупаво - първо: това е решение, което трябва да е резултат на осъзнат и свободен избор, не наложено от някой си; второ: наистина му пречи да си изгради организма, особено в най-най-ранно детство. Не на всички възрастни веганската диета им понася, какво остава за неизграден още организъм. Както винаги - фанатиците са най-тъпото и най-вредното нещо на тая планета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.