Tomahawx Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Psihara^^ - hardcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 пак съм пиян. Имам 38 задачи да решавам тая вечер. найс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 И к'во ся, само алкохолици се събрахте Скоро, много скоро....и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Мисля си че... ся на 6-8-ми Юли ще се проведе изкъртващ drum and bass open air и както винаги няма да имам с кого да отида... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Отиваш сам и се лепиш на дръмките и басистките Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Трева. Ужасната и смрад, но така хубавия ефект, който има. И как ми се "пробва" пак. Също така ми минават през главата и мисли за ласките(не само френски) на една толкова прекрасна жена. Общо взето, все хубави работи . Какво сте се занапивали тука? Жените нищо не ви правят, сами си го правите . И се чудя защо този раздел не е преименуван на Кош/Спам. Тази тема сама по себе си е покъртителен пример за наложащата промяна :>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Трева. Ужасната и смрад, но така хубавия ефект, който има. И как ми се "пробва" пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 I'm alive! Incredible... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Тва програмистите нямат грам инженерна мисъл и усет за дизайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Дам.Ше си дам сички пари от рожденния ден,които са ми за маратонки за спортен ауспух .Очертава са тфа лято пак да ходя с чапанки Рърърс .Ша видим мож да изкрънкам бащата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Дам.Ше си дам сички пари от рожденния ден,които са ми за маратонки за спортен ауспух .Очертава са тфа лято пак да ходя с чапанки Рърърс .Ша видим мож да изкрънкам бащата Абе скачай на 250 кубика. Кво се занимаваш с тази детска количка Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 флюбен съм обаче един тъпак ме прецака супер гадно мн е дълго за обяснение Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Абе скачай на 250 кубика. Кво се занимаваш с тази детска количка Да аз на тфа му зимам душичката го карам кат ненормален.Апа и куките много мякат мамицата им.Само да зема книжка и на Катана-та ша и купя един по-голям 250 кубиков батко Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Много ми е неприятно да слушам лъжи.Такива опашати.Големи.Безсмислени.Заблуда... Май май,ще вали Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Много ми е неприятно да слушам лъжи.Такива опашати.Големи.Безсмислени.Заблуда... Май май,ще вали Тъкмо.. безплатен душ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 на 6-8-ми Юли ще се проведе изкъртващ drum and bass open air Що ще го изкъртвате тоя барабан и тая база на открито? Аман от престъпници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Нещо ми е супер умряло но нз защо така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мисля си как ли ще се пердставя на утрешния изпит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Нещо ми е супер умряло но нз защо така... При мен е същата работа. Наблъскал съм един тон филми за гледане ама дори и филм не ми се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мисля си как ли ще се пердставя на утрешния изпит Не си само ти с тези мисли .... дано мине успешно за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мисля си...че май съм хлътнал повече..от колкото трябва.. и то не в когото трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мисля си...че май съм хлътнал повече..от колкото трябва.. и то не в когото трябва Да не е в момче шеичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani_ani Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мисля си...че май съм хлътнал повече..от колкото трябва.. и то не в когото трябва Е и?Така е по-интересно...Да ви имам проблемите-на всичките...които сте писали тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 на мен пък, единствения проблем ми е, че съм тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.