Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

иииии поредната събота в офиса приключи. за пореден път се убедих колко е безпомощен Windows пред един прозд червей... ако нямах линукс на флашка, всичко щеше да приключи много болезнено за Windows-а... и за luser-ите, дето кликат като малоумни на каквото им излезе на екрана, стига да има на него бутонче "Yes"/"OK". Комбинацията Windows + счетоводител e чиста проба рецепта за disaster, без значение какви и колко защитни стени, антивирусни, security hotfixes и прочие има инсталирани на Windows-а. Трябва да се въведе специално задължително шестмесечно обучение с три часов изпит накрая и издаване на license за работа с Windows. Без license - компютър през крив макарон. Писна ми от шитни забъркани от Windows + счетоводител.

иииии поредната събота в офиса приключи. за пореден път се убедих колко е безпомощен Windows пред един прозд червей... ако нямах линукс на флашка, всичко щеше да приключи много болезнено за Windows-а... и за luser-ите, дето кликат като малоумни на каквото им излезе на екрана, стига да има на него бутонче "Yes"/"OK". Комбинацията Windows + счетоводител e чиста проба рецепта за disaster, без значение какви и колко защитни стени, антивирусни, security hotfixes и прочие има инсталирани на Windows-а. Трябва да се въведе специално задължително шестмесечно обучение с три часов изпит накрая и издаване на license за работа с Windows. Без license - компютър през крив макарон. Писна ми от шитни забъркани от Windows + счетоводител.

Близо 2 години не съм ползвал Windows за каквото и да било. По ирония на съдбата сега ще ми се налага да го ползвам всеки ден на лаптопа ми.

Аз не го ползвам. Аз го работя. Ползвам Debian. Но работата ми изисква да разбирам и от Уиндоус, и от Novell, толкова колкото и от Линукс. Че понякога и повече, защото индианците са тоооолкова изобретателни, а Уиндоус е тоооолкова кекав и може да бъде омазан и осран до уши по infinity начина... и тъпото е, че индианците се сещат за мен само и единствено когато нещо за омазали и нещо не им работи - когато всичко им е наред, кой го ебе кой го поддържа да е наред и кой им чисти лайната. Credit = Zero. Съвет към по-малките от мен - не работете тая работа... изберете си нещо друго.

6o be maina az q rabotq taa rabota i 4esno kaano sam dovolen i mi e interesna. az ne rabota za priznanie a za pari. s evala i bani4ka ne moga da si kupa.

det vika6e edin priatel "mersi mi e mnogo pia beks"

Ако сте срещали тия дни по медиите вариации на тази тема, и сте се заинтересували, ето ви историята разказана от единия участник. Георги (Солджъра) не е байкър, но все пак сме приятели, работели сме заедно, ходели сме по скали и пещери. С Рени се познавам по -слабо. По медиите се изля много противоречива информация, и за това поздрави за Жоро, че се зае да опише лично ,какво се случи и как оцеляха с помощта и на много късмет. Понеже и много от четящите този форум , тръгват в планината с един план, пък живота им се обръща от нещо , уж дребно наглед, като едно падане например, дано намерите някаква поука в този разказ.

"Правилната Предварителна Подготовка Предотвратява Пикливото Посиране" -май неправилан цитат от "Свирепия"

http://iskar-speleo.org/drupal/?q=node/234

"Правилната Предварителна Подготовка Предотвратява Пикливото Посиране" -май неправилан цитат от "Свирепия"

....Пък после си плюй в пазвата и си речи - Бай, бабо..., да ме не среща мечката.....

Breed77 правят най-добрия кавър на Zombie. Само ми минава през главата, не мога да спра да я слушам.

Бееене беееене :punk

А как се кефя, че Manchester City биха Chelsea!!! :woot

Нова дупка(водна), нови мъки с филма...А ние все още пием...Утре ще е тежък ден :)

939-44.jpg

Медузата

Честито на вскичи Кольовци,НиколовцимНиколаевци и т.н.

Да сте живи и здрави!

Пък дедомраз да не се ослушва,ми да черпи!

Някой да ми подаде парцал за да се забърша от пода !? И в този ред си мисля колко би, било хубаво ако хората познаваха гранниците на възможностите си в смисъл - кадърноста / некадърноста си. Никой ли не се намери да им обясни на онези олигофрени Иван и Андрейчо, че няма смисъл да продължават с импотентните си напъни, защото винаги им се получава лайно по-голямо от тях самите . Мисля, че трябва да има закон срещу замърсяването на ефира с помия, зловонни предаванийца и сериалчета (произведени в Маймунистан или в някоя бананова плантация и закупени на стекове от по 100 ).

мИчтиии...

Мен много ми хареса как някаква нагла "к*рва" (съжалявам ама си е баш такава) - май от 3ка на разсъмване - разправяше как нямали основания да ги обвиняват за обругаване на ефира и рушене на ценностната с-ма на младежите. Те си били радио и можели си правят каквото си искат. Ебахти простата и ограничена, нагла и незадоволена ------- (пак предното). И не пропусна да каже как тоя дето я клати й купил реклама на билборд в центъра на София с надпис "Обичам тЪ".

Е това са стожерите на обществото ни.

Добър ден на всички!

И въпреки че всичко е ужасно прецакано, живота е красив! :rolleyes:

И впрочем честито на именниците!

Друго, слушайте Атанас, той знае по една статистика за всичко! хаха

Още ме държи смях.

:)

Добър ден и от нас. Искаме да честитим на всички именици. Живи, здрави, корави и всичко най- най-. Весело изкарване :)

31304_839.JPG

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...