zlobil Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Момчета харесвам ви и двамата , не мога да ви причиня подобно нещо... Крехко 50кг прасенце + сочни салатки + руски стандарт..... не мога просто..... сърце не ми дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 КОледа коледа Иначе на картинката липсва само снега И вместо водка греена ракийка Хубаво беше едно време като гледахме "гочо" и ние на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 тя греяната я пийнахме до към 9.30 сутринта..... гарнирана така хубаво с кисели краставички и домашна туршия..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Злоба.. гаден си майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 А една разправя, че й се драфало от Р. Стандарт познайте къде я пратих да ходи :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 За две седмици успях да изградя цяла една абстрактна вселена от бакърени тръбища, тръби, тръбички, капилярчици и автоматика... и само чуството за самодоволство компенсира до някъде, животинската умора която ме е налегнала Отдавна не бях изпитвал това усещане - да си лягаш пребит и да се събуждаш сутрин уморен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 А една разправя, че й се драфало от Р. Стандарт познайте къде я пратих да ходи На ме ми се драйфа от каквато и да е водка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 значи си слаб пияч руският стандарт платиниум + студена вода е нещо като ебати питието Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 значи си слаб пияч руският стандарт платиниум + студена вода е нещо като ебати питието Просто мразя такъв алкохол. Някой път може да седнем на уиски да видим кой е слаб пияч Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 На ме ми се драйфа от каквато и да е водка... И на мен така. И съм слаб пияч. Ама ме боли фара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Просто мразя такъв алкохол. Някой път може да седнем на уиски да видим кой е слаб пияч Може,може на червено джони вървя много И на черно ама то си е разхищение на хубавото пиене след 3-тото Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Може,може на червено джони вървя много И на черно ама то си е разхищение на хубавото пиене след 3-тото Ами взимаме първата бутилка черно и от там следващите на червено Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Подписа на злобил води до медитация Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Джеймисън, Руский, Буш, Глен, Абсолют, Финландия, Путинка пийм. От БГ-то Силвър клъб - джин, водка - , Плиска. Вина "по-тежички" червени и по-леки бели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Елате ми сичките на пийни да ва вида Квото кажете ша пийм Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Просто мразя такъв алкохол. Някой път може да седнем на уиски да видим кой е слаб пияч Аз пък другата седмица ще ходя при един познат и ще пием коняк доста по-дрът от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 След 3 чаши вино и ужасяващо изнервящ ден с не дотам лош завършек се чувствам като масло в/у филийка пъхната в тостер (не ми е жега, много лежерно ми е)... Vaya Con Dios - What's a Woman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Поздрав за Раптора, овърмана, Килъра и нетруут... Че и за мен...Ни ма бийте http://www.youtube.com/watch?v=wxykCTxluFw Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Водолазе, за мен ли говориш? ХАхХАхХА не не, за индивиди от УНСС говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Егати късмета - да се сецна 2 часа преди концерт....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 '...най-готино е да си таралеж...' :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Да кримпваш на 4 големи ракии, не е си работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 е, пробвай на 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 '...най-готино е да си таралеж...' :D Освен когато правиш любов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Статистиката показва, че в 100% от случаите, когато някой седне върху таралеж, веднага се сеща за задника си. Но никой не се сеща за таралежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.