Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Липсата на любов може да причини на човек ужасни неща.

Надявам се всички да сте обичани и да обичате, тръпки ме побиват като си помисля..

:music Michael Buble - Georgia In My Mind :music

Липсата на любов може да причини на човек ужасни неща.

Надявам се всички да сте обичани и да обичате, тръпки ме побиват като си помисля..

:music Michael Buble - Georgia In My Mind :music

Loser.

Щот имаше мен предвид. Но няма да ти пусна. Казах ти го още оня ден.

Ех, скромността краси човека... Ама той Ванчо е достатъчно красив ;).

Добър въпрос... Не знам!

Цяла седмица съм така. Направо заспивам на стола в офиса.

Снощи бях с почти 38 температура. Може би просто се разболявам нещо...

Най-накрая поприключих с превода. Искам да помоля, ако има някой, който да се смили над мен, да вдигне ръка, крак или друга част от тялото, за да ми подскаже, че може да ми помогне малко с няколко думи (или изречения), които не разбирам. Ще съм многоооооооооо благодарна. Говорим за превод от руски език.

Чаках, чаках, чаках майстор днес сутринта... пък накрая навих ръкавите и си отремонтирах сам готварската печка... Тва сисадмините сме голяма работа, да го знаете... Вземете един сисадмин, снабдете го с фазомер, отверки, чук, клещи, тиксо и тел, тръснете му какъв да е уред, дайте му половин час да го разгледа и разкости, и той ще диагностицира, локализира и отстрани проблема с уреда за още половин час. Даже и ако уреда не е имал проблем - в такъв случай ще го оптимизира и ще му вдигне ефективността с педесе процента.

между другото така - смених двете батерии на мивката в кухнята с керамични, че бяха прокапали тъпите гумени врътки...

познайте кой ще яде утре баница :)

не че се хваля, ама познавате ли друг такъв мъж, а? оправя всичко - от компютри и мрежи, до батерии на мивки, през ел. уреди, лепи плочки, пере, готви ако трябва, сам си глади ризите, мие чинии... направоооооо...

ама не съм перфектен, де - нямам книжка и не карам кола.

Чаках, чаках, чаках майстор днес сутринта... пък накрая навих ръкавите и си отремонтирах сам готварската печка... Тва сисадмините сме голяма работа, да го знаете... Вземете един сисадмин, снабдете го с фазомер, отверки, чук, клещи, тиксо и тел, тръснете му какъв да е уред, дайте му половин час да го разгледа и разкости, и той ще диагностицира, локализира и отстрани проблема с уреда за още половин час. Даже и ако уреда не е имал проблем - в такъв случай ще го оптимизира и ще му вдигне ефективността с педесе процента.

между другото така - смених двете батерии на мивката в кухнята с керамични, че бяха прокапали тъпите гумени врътки...

познайте кой ще яде утре баница :)

не че се хваля, ама познавате ли друг такъв мъж, а? оправя всичко - от компютри и мрежи, до батерии на мивки, през ел. уреди, лепи плочки, пере, готви ако трябва, сам си глади ризите, мие чинии... направоооооо...

ама не съм перфектен, де - нямам книжка и не карам кола.

след ремонт основен ремонт на къщата ми осъзнах че е много много полезно да разбираш от всичко щото след абсолютно всеки майстор трябва да вървиш и да преправяш.....

последният пресен случай е от днес , направихме ограда , над оградата пояс а над пояса шапка , махнаха днеска умниците кофража и цялата шапка падна понеже бетона не беше добре исъхнал и бяха забравили да сложат арматура.....

До сега се занимавах с водопровода вкъщи. Правих едни разклонения... Всичко обаче се получи много добре и много чисто.

Също така ми минава през главата, че утре летя за Египет и ме чакат над 30 гмуркания в рамките на седмица и през това време се живее на голяма яхта. Дано не ме хване морска болест.

след ремонт основен ремонт на къщата ми осъзнах че е много много полезно да разбираш от всичко щото след абсолютно всеки майстор трябва да вървиш и да преправяш.....

последният пресен случай е от днес , направихме ограда , над оградата пояс а над пояса шапка , махнаха днеска умниците кофража и цялата шапка падна понеже бетона не беше добре исъхнал и бяха забравили да сложат арматура.....

Какво означава бяха забравили да сложат арматура ?!!!?!? То в това се състои половината работа ...

ами казвам ти го възможно най-просто

мене ме нямаше та не им се е занимавало и са се надявали да "издържи"......

естествено след като го направиха днес втори път и аз бях там се получи както трябва.....

Иначе ми минава през главата че миналата събота беше много приятен ден , дано и утре да е такъв :

c37cabd45604c9d3.jpg

481a43b50ca815c6.jpg

829696066f67fe1c.jpg

898ad60a6fc09182.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...