second.life.syndrome Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Тия мръсници от Pero Defformero ги изтървах ;( Кога е почвал навреме концерт в България... И аз потеглих спокойно, сигурна, че няма как да започне каквото и да е преди 19:30... Оказа се, че Горан вече е във вихъра си с неизменния бял костюм. Сега остава да се поработи повечко и върху озвучението, за да спра да мисля как да събирам пари за концерти по чужбинско. От цялото мероприятие най-много ми напълниха душата една група хора на видима възраст около 45-50, видимо поомачкани от живота, които се радваха безрезервнно на Контрол, а после и на Култур... В една от паузите коментираха, че преди 89-та само са мечтали за такива концерти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Искам да се гръмна Като те знам имаш друг по-голям проблем в случая - КАК да се гръмнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 -Абе бай Петко, ти го уби бе! -Не дръж на тия неща, старши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 И аз потеглих спокойно, сигурна, че няма как да започне каквото и да е преди 19:30... Оказа се, че Горан вече е във вихъра си с неизменния бял костюм. Сега остава да се поработи повечко и върху озвучението, за да спра да мисля как да събирам пари за концерти по чужбинско. От цялото мероприятие най-много ми напълниха душата една група хора на видима възраст около 45-50, видимо поомачкани от живота, които се радваха безрезервнно на Контрол, а после и на Култур... В една от паузите коментираха, че преди 89-та само са мечтали за такива концерти. Хах на мен ми направи впечатление тва, че първия концерт на Контрол е бил точно преди 20 години, демек някви 2-3 месеца след падането на комунизма... А на чужбинските концерти и аз се точа, ама за сега само един Novarock съм посетил, като ми пропаднаха плановете за Deftones в Амстердам по финансови причини, разбира се... Догодина мисля да повторя някой голям фест, няма такова шоу, по сцената, отдолу, между палатките, абе навсякъде шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Току-що видях това клипче, много сладко коте, не е истина. Обичам котки и кучета Поздрав за Don_Chefo : Dj Simos Поздрав за Жоро (с дъх на море) : Pitbull Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Хах на мен ми направи впечатление тва, че първия концерт на Контрол е бил точно преди 20 години, демек някви 2-3 месеца след падането на комунизма... ... и аз бях на него. а колко сме ги пели (по-скоро ревали с пълно гърло) по улиците посред нощ докато мааме пеш от Бялата воденица към Кършияка или обратно... първия запис на Контрол беше някакво гадно качество демо, презаписахме си го от някаква кърджалийска девойка, на която не помня името, даже не помня от къде и как сме се намерили... някои от песните в него така и ги няма издадени в албум... няма такава група... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Току що видях през прозореца как един гларус отлетя с убит гълъб в човката си --------------------- КОНТРОЛ е институция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 нормално... те кацат на масите в ресторантите и задигат кебарчета направо от чиниите на хората... нищо не си видял.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Току-що видях това клипче, много сладко коте, не е истина. Обичам котки и кучета Поздрав за Don_Chefo : Dj Simos Поздрав за Жоро (с дъх на море) : Pitbull Мдам, мерси. Добро попадение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Изпращам работния ден с Thyrfing - A moment in Valhalla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 нормално... те кацат на масите в ресторантите и задигат кебарчета направо от чиниите на хората... нищо не си видял.... Не не - той беше убил гълъба - не носеше просто намерен труп. Аз ги знам че са scavengers ама това ме психира Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 ... и аз бях на него. а колко сме ги пели (по-скоро ревали с пълно гърло) по улиците посред нощ докато мааме пеш от Бялата воденица към Кършияка или обратно... първия запис на Контрол беше някакво гадно качество демо, презаписахме си го от някаква кърджалийска девойка, на която не помня името, даже не помня от къде и как сме се намерили... някои от песните в него така и ги няма издадени в албум... няма такава група... А моя милост е била на 4-5 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 А моя милост е била на 4-5 месеца Милият той Чуй по наш адрес песента "Не умирахме от щастие" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Аз пък ви поздравявам с "Рокът е животно" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Минава ми през глава неистовия смях....когато чух српския метъл..тука в тая тема ли беше, не помня. Голям цирк.(тотална боза) Остава да чуя мАкедонския 50 CENT и скандинавската Лепа Брена. КРАЙЙЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 . Спокойно вече мога да се гръмна - видях всичко! Иначе си измислих име за колелото Мене пък много ме изкефиха... В колата са супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 На Pero Defformero одеве им свалих няква колекция от замундата Поздрав с "Ти още ли си тук?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Тази песен не е на тази група - не обиждай класиците. Хлопна външната врата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 От мен - "Интелигенция". Добре де, айде - бонус! "Демократична ръченица". Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Топчо - що за поза, по дяволите?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Напазарувах си от Метро в 23.00. Целия магазин за мен работи. Спокойно, няма хора, не чакаш на опашки за касата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Тази песен не е на тази група - не обиждай класиците. Хлопна външната врата Да кажем, че съм насочил вниманието към Контрол-ната интерпретация на иначе, явно чуждата музикална симфония Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Напазарувах си от Метро в 23.00. Целия магазин за мен работи. Спокойно, няма хора, не чакаш на опашки за касата. Ха! Докога работят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Добро утро. Хора спрете с глупостите и не се шматкайте сами в зимната планина!Снощи ПСС вдигна по тревога АСО като помощен екип заради двама от нашите, паднали под вр.Вихрен.Всички сме в напрежение, а те са опитни.Какво остава за неопитните туристи! Мислете, преди да правите каквото и да било! Спасителните работи продължаат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.