Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тия мръсници от Pero Defformero ги изтървах ;( Кога е почвал навреме концерт в България...

PERO_DEFFORMERO_umbrella.jpg

И аз потеглих спокойно, сигурна, че няма как да започне каквото и да е преди 19:30... Оказа се, че Горан вече е във вихъра си с неизменния бял костюм. Сега остава да се поработи повечко и върху озвучението, за да спра да мисля как да събирам пари за концерти по чужбинско.

От цялото мероприятие най-много ми напълниха душата една група хора на видима възраст около 45-50, видимо поомачкани от живота, които се радваха безрезервнно на Контрол, а после и на Култур... В една от паузите коментираха, че преди 89-та само са мечтали за такива концерти.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
PERO_DEFFORMERO_umbrella.jpg

И аз потеглих спокойно, сигурна, че няма как да започне каквото и да е преди 19:30... Оказа се, че Горан вече е във вихъра си с неизменния бял костюм. Сега остава да се поработи повечко и върху озвучението, за да спра да мисля как да събирам пари за концерти по чужбинско.

От цялото мероприятие най-много ми напълниха душата една група хора на видима възраст около 45-50, видимо поомачкани от живота, които се радваха безрезервнно на Контрол, а после и на Култур... В една от паузите коментираха, че преди 89-та само са мечтали за такива концерти.

Хах на мен ми направи впечатление тва, че първия концерт на Контрол е бил точно преди 20 години, демек някви 2-3 месеца след падането на комунизма... А на чужбинските концерти и аз се точа, ама за сега само един Novarock съм посетил, като ми пропаднаха плановете за Deftones в Амстердам по финансови причини, разбира се... Догодина мисля да повторя някой голям фест, няма такова шоу, по сцената, отдолу, между палатките, абе навсякъде шоу :laughing:

Току-що видях това клипче, много сладко коте, не е истина. Обичам котки и кучета :wub:

Поздрав за Don_Chefo : Dj Simos

Поздрав за Жоро (с дъх на море) : Pitbull

:punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Хах на мен ми направи впечатление тва, че първия концерт на Контрол е бил точно преди 20 години, демек някви 2-3 месеца след падането на комунизма...

... и аз бях на него. а колко сме ги пели (по-скоро ревали с пълно гърло) по улиците посред нощ докато мааме пеш от Бялата воденица към Кършияка или обратно... първия запис на Контрол беше някакво гадно качество демо, презаписахме си го от някаква кърджалийска девойка, на която не помня името, даже не помня от къде и как сме се намерили... някои от песните в него така и ги няма издадени в албум... няма такава група...

Току що видях през прозореца как един гларус отлетя с убит гълъб в човката си :confused

---------------------

КОНТРОЛ е институция!

нормално... те кацат на масите в ресторантите и задигат кебарчета направо от чиниите на хората... нищо не си видял....

Не не - той беше убил гълъба - не носеше просто намерен труп. Аз ги знам че са scavengers ама това ме психира :laughing:

... и аз бях на него. а колко сме ги пели (по-скоро ревали с пълно гърло) по улиците посред нощ докато мааме пеш от Бялата воденица към Кършияка или обратно... първия запис на Контрол беше някакво гадно качество демо, презаписахме си го от някаква кърджалийска девойка, на която не помня името, даже не помня от къде и как сме се намерили... някои от песните в него така и ги няма издадени в албум... няма такава група...

:punk А моя милост е била на 4-5 месеца :laughing:

Минава ми през глава неистовия смях....когато чух српския метъл..тука в тая тема ли беше, не помня. Голям цирк.(тотална боза) :rolleyes:

Остава да чуя мАкедонския 50 CENT и скандинавската Лепа Брена. КРАЙЙЙ :laughing:

. Спокойно вече мога да се гръмна - видях всичко!

Иначе си измислих име за колелото :lol:

Мене пък много ме изкефиха... В колата са супер!

Напазарувах си от Метро в 23.00. Целия магазин за мен работи. Спокойно, няма хора, не чакаш на опашки за касата.

Тази песен не е на тази група - не обиждай класиците. Хлопна външната врата :laughing:

Да кажем, че съм насочил вниманието към Контрол-ната интерпретация на иначе, явно чуждата музикална симфония :laughing:

Напазарувах си от Метро в 23.00. Целия магазин за мен работи. Спокойно, няма хора, не чакаш на опашки за касата.

Ха! Докога работят?

Добро утро. Хора спрете с глупостите и не се шматкайте сами в зимната планина!Снощи ПСС вдигна по тревога АСО като помощен екип заради двама от нашите, паднали под вр.Вихрен.Всички сме в напрежение, а те са опитни.Какво остава за неопитните туристи! Мислете, преди да правите каквото и да било! Спасителните работи продължаат...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...