Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

да си вземеш кубче на рубик (лев и пеесе) за мозъчна дъвка и да разбереш след 3 часа въртене, че необратимо си забравил КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ РЕДЕШЕ ДОКРАЙ ТАЯ ГАДОСТ М***ИЦАТА Й.......

почти безценно.

не, няма да питам гугъл. няма да гледам и в Ютръба как ги редят за по 7 секунди.

довечера ще пробвам нова стратегия.

да си вземеш кубче на рубик (лев и пеесе) за мозъчна дъвка и да разбереш след 3 часа въртене, че необратимо си забравил КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ РЕДЕШЕ ДОКРАЙ ТАЯ ГАДОСТ М***ИЦАТА Й.......

почти безценно.

не, няма да питам гугъл. няма да гледам и в Ютръба как ги редят за по 7 секунди.

довечера ще пробвам нова стратегия.

С чук?

С чук?

С ум. :)

Клипа на Гло - Хипноза...сутрин. Трябва да го забранят заради мъжката аудитория...сутрин е...

Помислих,че говориш за нещо не българско,но на време се сетих,че говориш за баба Глория. Не знам,аз не бих излязла така,че съм на 19,пък баба ти виж я колко е дива.. Ужас просто. Котката ми събра очите като я видя :blink: :wacko: :laughing: Не само клипа трябва да го забранят. Мисля,че е време вече да се пенсионира и да заживее един спокоен живот,далеч от камери и микрофони.. :unsure:

edit:като заговорихме за забрана ,ето на какво попаднах,интересувайки се от "какво гледа народа" . Последната реклама особено е супер :laughing: И 3-тата е мн щура :D http://www.vbox7.com/play:c7fecbab

Алоха...я по-кротко. Нека бъдем малко по-реални в оценките, а?

Се пенсионирала!? Моме, вземи се в ръце и недей говори така.

http://vbox7.com/play:d16772c4

Минава ми "не знам какво има в тия Ланчи...и Алфи...и въпреки, че знам, че са кенефи...толкова много ме кефят, че ако можех веднага бих си взел една" - става въпрос за тези до 90-те.

Алоха...я по-кротко. Нека бъдем малко по-реални в оценките, а?

Се пенсионирала!? Моме, вземи се в ръце и недей говори така.

Съжалявам,наистина не ми харесва,за мен не е нормално жена на 40 да се снима така,освен ако наистина е готина и е актриса и и се дават много повече пари,от тия за които Глория си се съблича. И не само тя. Наистина не ми харесва.

Клипа на Гло - Хипноза...сутрин. Трябва да го забранят заради мъжката аудитория...сутрин е...

Е тая е гнусна бе. Освен ако нямаш предвид, че вреди на сутрешната ерекция. Ако е така сме на едно мнение.

Е тая е гнусна бе. Освен ако нямаш предвид, че вреди на сутрешната ерекция. Ако е така сме на едно мнение.

Ако става дума за Глория , преди няколко месеца бях чел една наредба в нета че не се била бръснела , щото еди къде си кат била миришела на коч и била обрасла кат анадолска гора .... пък ся да се радваме тука на някво шимпанзе .. шмъ извинявате :D

Ако става дума за Глория , преди няколко месеца бях чел една наредба в нета че не се била бръснела , щото еди къде си кат била миришела на коч и била обрасла кат анадолска гора .... пък ся да се радваме тука на някво шимпанзе .. шмъ извинявате :D

Виж ся.. мн ясно ,че не е вярно това,дето си чел. Не ми пука за баба Глория,просто всички знаем,че е невъзможно да не.. се грижи за себе си... Тва са пълни тъпотии вече,дето ги четеш.

Иначе, Хост, кефи си се на бабата,и аз се кефя на моята баба :)

Глоринце, мило, защо така... Как е самочувствието? Мислиш, че си по-привлекателна от нея, просто защото си на 19 ли?

Самочувствието е добре,миличък. Ти как си?

Млада съм,нормално е ако бях певица да се снимам така,но тя е на 40.. Разбираш ли сега какво искам да кажа?

+ това не карам хората да вярват в това,което говоря,изказвам си мнението..

Млада съм,нормално е ако бях певица да се снимам така,но тя е на 40.. Разбираш ли сега какво искам да кажа?

Няк'ви дрехи ли сваля... че аз гледах до минута и ми доскуча. Ако съм изпуснал нещо, да го пускам пак?

Няк'ви дрехи ли сваля... че аз гледах до минута и ми доскуча. Ако съм изпуснал нещо, да го пускам пак?

Абе като ти харесва гледай я.. нещо казвала ли съм?

Поросто казвам ,че не ми харесва,и че не е подходящо според мен, кво да направя,че ви харесва? На мен не ми.. и не я гледам.

Брееййй ,тази баба Глория..

Човек да не изкаже мнение..

Като ти е доскучало,гледай Камелия.

тц,тц,тц...

едит: както казах,не карам хората да вярват в това,което казвам. Ти се опитваш да промениш моето мнение май? Гледай си я,като ти харесва.. нали ти казах.

Добър ден! - Ден, нощ, вече няма значение за мен, не съм спал от почти 24 часа и изглежда, че в скоро време това няма да стане.

И времето вън е хубаво, защото... I'm so in love! :)

Няма нищо де . То по тая логика и максим и плейбот си обработват снимките на моделите ама всички им се кефите и сички fap-вате на снимките и много ва боли туйто и онуйто че са били барвани с фотошоп примерно :) .

Ся без грим Андрейка може и да е някъв пълен хикс (като 90% от женското население на света) , ама той Кубрат нали за тва е там .. да и добавя сини и лилави нюанси :laughing:

btw ай СИКТиР - казано в стил РачкУр - с това съскане за 40-те години. Нещо се прекалява. Каза се на кой му аресва, на кой не... ама през 5 реда едно и също - не е редно, на 40 е, не е редно, дърта е, баба е, баба е... перифраза "Що не мечтаете да ч*кате мен!?" твърде много прилича, нали? Това сигурно е от повторението и крайния ефект е на перифразата.

(айде сега ме убийте ако обърках лит. термин - чувам вече гласа на оная по БЕЛ от ЕГ-то ... оф как й беше името... Флюбената в Яворов)

btw ай СИКТРИ - казано в стил РачкУр - с това съскане за 40-те години. Нещо се прекалява. Каза се на кой му аресва, на кой не... ама през 5 реда едно и също - не е редно, на 40 е, не е редно, дърта е, баба е, баба е... перифраза "Що не мечтаете да ч*кате мен!?" твърде много прилича, нали? Това сигурно е от повторението и крайния ефект е на перифразата.

(айде сега ме убийте ако обърках лит. термин - чувам вече гласа на оная по БЕЛ от ЕГ-то ... оф как й беше името... Флюбената в Яворов)

Пффф.... миличкият..

това клипче описва до голяма степен положението в заобикалящата ни действителност! :laughing:

Недей говори глупости. Глория изглежда много по-добре от половина трътки в 10 и 11 клас. На 40 била. И кво като е на 40. И баба ти Шер е на няколко века, ама....

http://www.vbox7.com/play:0465d10c - тоя дъртия как се Усмелява да пее още, м?

btw ай СИКТРИ - казано в стил РачкУр - с това съскане за 40-те години. Нещо се прекалява. Каза се на кой му аресва, на кой не... ама през 5 реда едно и също - не е редно, на 40 е, не е редно, дърта е, баба е, баба е... перифраза "Що не мечтаете да ч*кате мен!?" твърде много прилича, нали? Това сигурно е от повторението и крайния ефект е на перифразата.

щА черпя една Мускатова :tongue

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...