Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз пък си спомням нещо от моето детство , което за разлика от това на дядо мраз и мидекс ... беше скоро :lol:

Смутни рапърски времена бяха да го ева , тогава пропуших :laughing: ... ВИДЕО !

http://vbox7.com/play:6926ffb5

http://vbox7.com/play:85dd65e7&al=1&vid=372638

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Сега, той човека не иска къф да е телефон, ти не разбираш!

Човека иска телефон, комерс марка с Wifi, покрай това да му върши работа и да може да го използва за всичките си нужди!

Само за 160 лв, еми не може да няма такъв телефон предлаган някъде!

хахахах

:)

Понякога толкова ми се иска да живея в Истанбул. Не само заради прекрасните хора или заради приказните павирани сокаци... Кеф ти God is an Astronaut, кеф ти Massive attack... И то перфектно озвучени... И безкрайно интересни изложби, все на любими художници...

Иначе английската дума е icosikaihexagon :wacko:

Лека корекцийка :) , това е гръцката дума...., а англоговорящите явно си нямат такава.... ;)

Понякога толкова ми се иска да живея в Истанбул. Не само заради прекрасните хора или заради приказните павирани сокаци... Кеф ти God is an Astronaut, кеф ти Massive attack... И то перфектно озвучени... И безкрайно интересни изложби, все на любими художници...

.... кеф ти банда потни и олигавени мангали, да се мъкнат след теб и да ти предлагат кинти за да им смажеш рязаните пищови..... (за сама жена става дума....)

Без да имам претенцията телефонът ми да е супер як (е, за мен беше, ама е на година и 2-3 месеца вече), моята батерия също се топи за няколко часа в нета или максимум 2 дни. Не знам, аз ли ползвам много опции или това си е характерно за смартфоните? Иначе имам SE G900.

Twenty one guns, box made of pine

Letter from the government seales and signed

Delivered Federal Expreeeeeess on your mother's doorstep

:punk

Мастика + тъмна бира + вино = win! :unsure: :laughing:

[Edit]

Лека корекцийка :) , това е гръцката дума...., а англоговорящите явно си нямат такава.... ;)

YESSSSS! Цял живот щях да живея в недоумение защо не е twentysixedegon, добре че ме светна че това не е английски! :laughing:

[/Edit]

Twenty one guns, box made of pine

Letter from the government seales and signed

Delivered Federal Expreeeeeess on your mother's doorstep

:punk

Мастика + тъмна бира + вино = win! :unsure: :laughing:

[Edit]

YESSSSS! Цял живот щях да живея в недоумение защо не е twentysixedegon, добре че ме светна че това не е английски! :laughing:

[/Edit]

Ето - на..., виждаш ли - с моя помощ ще умреш не толкова просТ.... :rolleyes:

Защо хванатите на скрита камера започват да се радват, след като им разкрият камерата?

Става им смешно, за да излезнат от неудобното положение в което най-вероятно са се поставили.

Туристическият бранш нещо се пеняви по повод 'Бетонни градини' на bTV :laughing:

А пък филмът беше безумно умерен...

Могат само да благодарят, че тук нямаме болни манипулативни личности като Майкъл Мур, че тогава жална им майка...

Защо хванатите на скрита камера започват да се радват, след като им разкрият камерата?

Може би ,за да не почнат да псуват.

http://www.youtube.com/watch?v=ypkG-mIfvy4...feature=channel и за събуждане малко музичка :allien

Гаден, гаден ден! Честит Рожден Ден на Стилян (ако не се лъжа), а.к.а. ael. Жив, здрав, много щастлив, усмихнат и т.н. Весело изкарване!

Същото и на Vetim. Него не го познавам. Копирайте пожеланията по две :)

Вчера се напих като животно, бях в No Sense от където не помна почти нищо освен 1-2 лица и как съм на земята, не помна как съм се прибрал и защо на якето ми има петно. :confused :wacko:

pazu: както сам виждаш от графата с процентите си се запътил към сигурен бан...сега немога да разбера защо тичаш към него ?

Мисля,че трябва да се формулира като правило: МЕРЕНЕТО НА ПИШОЦИ Е ЗАБРАНЕНО В ФОРУМА.

Писна ми да трия пумия баси...

Добрия тон също е задължителен трябва да си цензурираш б*сито :lol:

Минава ми , че набарах руски торент сайт с уникални преводи на заглавия бърз пример -

Форсаж / The Fast and the Furious

Тройной форсаж: Токийский дрифт / Fast and the Furious: Tokyo Drift, The

Абе от някво време обмислям да си взема Full HD монитор и да го ползвам с лаптопа. Дали ще има проблем с високата резолюция и т.н.? Включвал съм 22' на 1680x1050 и си работи перфектно :rolleyes: А един хубав ден като си намера работа и една нова щайга ще му зема :laughing: Та така, дали ще работи нормално според вас? :rolleyes:

Мразя да си лягам толкова късно. И без Жоро. Уж рано бях планирала да си легна,а то какво стана.. че и яйца си забърках,пресолих ги .. :wacko:

А яйцата от петел ли бяха?

Добро утро бичиз :) Тая вечер ако имате късмет, ще пусна в торента част от филма за пещерите в България.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...