Midex Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Май е по-добре да го обясниш по заобиколен начин - нещо от рода...polygon with 26 faces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Направих си нов форумен имидж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 А как е българската дума? Двадесетишестстранен? За щастие в текста трябваше да се побера в много малки кутийки и успях да се измъкна с "26-ъгълник" Иначе английската дума е icosikaihexagon icosikaihenagonal prism - призма с основа с 21 страни... изобщо, лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Я! Току що видях Яна по NBT (ЕК-BG) с едно "студенокръвно" около врата. Иво - ти де беше бре? Едит: За незапознатите пояснявам, че Иво е Aquila, Яна върви комплект с Иво, а змията уговаря Яна да откъсне ябълката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 @Midex: Е, всички знаем, че тя е по-красивата половинка Едно от малкото преимущества на жилищата, разположени на първия етаж, е че не е никакъв проблем в един през нощта да скачаш колкото искаш и още толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 @Midex: Е, всички знаем, че тя е по-красивата половинка Едно от малкото преимущества на жилищата, разположени на първия етаж, е че не е никакъв проблем в един през нощта да скачаш колкото искаш и още толкова А наличието на глухи баби и дядовци в съседство отгоре пък позволява артистични изпълнения под душа без да се притесняваш въобще Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Отвратително е да си на кръчма и на бар и.....да имаш забрана за алкохол. Кръв ми капе от сърцето. Не исках много. 2, 3 големи....ама няма :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 RE: TV е фалирала... жалко ^>^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Отвратително е да си на кръчма и на бар и.....да имаш забрана за алкохол. Кръв ми капе от сърцето. Не исках много. 2, 3 големи....ама няма :ph34r: Мдаа много е гадно, затова аз като си правя почивки от алкохола избягвам да ходя на бар... Изхода е хващаш някоя мадама и яко ебан като ти се приходи на бар, да се умориш и да заспиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dUEGlOCu52k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 but still has the secret of win Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 RE: TV е фалирала... жалко ^>^ така е... няма турски сериали, няма риалити шоута и игри с SMS... с две думи - такава телевизия няма как да съществува в България. Скоро единствената истинска медия на български ще останат блоговете на шепа наиситна независими журналисти като Бедров, Иво Инджев и... ми май не се сещам други. тъжна работа. Гражданско общество в България - трънки... Минава ми през главата, че новия албум на Kultur Shock е просто невероятен. Малко по-твърд от досегашните, но жесток. Текстовете са шеметни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Това е почти същото като някаква супер indie група да банкрутира и да няма пари да запише нов албум или да организира турне, въпреки че прави супер музика. Пазара си иска своето, уви Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 така е... няма турски сериали, няма риалити шоута и игри с SMS... с две думи - такава телевизия няма как да съществува в България. Скоро единствената истинска медия на български ще останат блоговете на шепа наиситна независими журналисти като Бедров, Иво Инджев и... ми май не се сещам други. тъжна работа. Гражданско общество в България - трънки... Минава ми през главата, че новия албум на Kultur Shock е просто невероятен. Малко по-твърд от досегашните, но жесток. Текстовете са шеметни. Никога не съм и никога не смятах да гледам Ре,Ми,ЛА:ТВ. Напълно излишна...и преди да ме емнеш - фалита го доказва. Безинтересна телевизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 зависи какво те интересува. що да те емвам? ти си си емнат от самосебе си. ако те интересува единствено мамйунджилъците на Иван, Андрей, Милен, Лора, турски сериали, Стани Рогат, Цената на Истината и есемесерсем игри - естествено, че не те интересува re:tv. всяка телевизия си има публика, така е. и всеки народ се познава по най-гледаната си телевизия/предавания какво представлява и на какво ниво е, така е. И една корекцийка - не е фалирала телевизията. Но ти от къде да знаеш какво е станало, те по ВИП Денс не са го съобщили, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ами от БГ телевизиите аз гледам само RE: , TV Evropa и BTV Comedy - заради "Нашите мили съседи". Ся като са ми спрели едната новинарска и хептен няма какво да гледам. ____________________ Тоя тъп синузит нещо пак ме наболява ама >>>> http://vbox7.com/play:387fe417 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 зависи какво те интересува. що да те емвам? ти си си емнат от самосебе си. ако те интересува единствено мамйунджилъците на Иван, Андрей, Милен, Лора, турски сериали, Стани Рогат, Цената на Истината и есемесерсем игри - естествено, че не те интересува re:tv. всяка телевизия си има публика, така е. и всеки народ се познава по най-гледаната си телевизия/предавания какво представлява и на какво ниво е, така е. И една корекцийка - не е фалирала телевизията. Но ти от къде да знаеш какво е станало, те по ВИП Денс не са го съобщили, нали? Нито едно от изборените НЕ ги гледам. Не знам с мен ли си живял, че да знаеш. Аз обичам като гледам нещо, то да ме разсмее, капиш? Новинарските емисии са ми напълно достатъчни, глупави телевизии като горната - не ми трябват. Виж ако има малко повече внимание на мотоспорта....това вече е друга бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ляп и зрелища, викаш, да има - друго ти не трябва... нали знаеш по какъв повод се е родила тая фраза? надали... ама е точно за такива като теб. и Cartoon Channel... един изобщо не-глупав канал, нали така? и не ми трябва да съм живял с теб, че да си ми ясен... да го кажем така: не е чак тооолкова многопластов, дълбок, сложен и комплициран образа на лирическия герой в творбата, че да ми е трудно да го схвана. whatevah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Черния петък в щатите -50% На стоки в цялата страна, като невидели , не му пука треа не треа, зима и тва, да има ...роботи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ляп и зрелища, викаш, да има - друго ти не трябва... нали знаеш по какъв повод се е родила тая фраза? надали... ама е точно за такива като теб. и Cartoon Channel... един изобщо не-глупав канал, нали така? и не ми трябва да съм живял с теб, че да си ми ясен... да го кажем така: не е чак тооолкова многопластов, дълбок, сложен и комплициран образа на лирическия герой в творбата, че да ми е трудно да го схвана. whatevah... добре мен...както кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Големи откачалки са, на т'ва празник му се вика. Глей майтап, тука ако беше щяха да се избият нашите, трябваше да карат жандармерията да охранява магазините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Черния петък в щатите -50% На стоки в цялата страна, като невидели , не му пука треа не треа, зима и тва, да има ...роботи Какво говориш. 50% не са малко все пак. Ама имаше един ден, в който махаха щатските такси на всичките стоки. говоря ти за 7-10% намаление. Изтрепваха се по тия магазини. Невероятно стълпновение от хора. Ужас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Забравихте когато се редяхме на подобни опашки за САЛАМ и ОЛИО. Не за нещо което е намалено а за продукти без които не може. Нека пак някой да ми каже колко е било хубаво преди и как социализма е правилния строй... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Забравихте когато се редяхме на подобни опашки за САЛАМ и ОЛИО. Не за нещо което е намалено а за продукти без които не може. Нека пак някой да ми каже колко е било хубаво преди и как социализма е правилния строй... При социализма е било много яко - всички са имали пари (щото е нямало къде да си ги изхарчиш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.