UzITo Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Slam dunks 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wxE0p21gtfw "малкия" изрод . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Нещата които написа са точно на човек който не е работил лично с телефона. Няма нужда от рестарти и подобни. Мултитаскинг винаги е имало. Друг е въпроса, че потребителите са нямали контрол върху него. С една допълнителна програма се решава този проблем. Тук има и една подробност. Въпреки възможността за такава функция, никога не съм я използвал. Просто не виждам нормална причина да изпращам приложенията на заден план. Мелодиите се качвам много лесно през iTunes. Единствено трябва да се добавят в списък и след това телефона да се синхронизира. Не знам за какви рестарти говориш. Явно го бъркаш с някакво друго устройство. Да ти споменавам ли отличната версия на iGo? Наивно е да коментираш нещо с което не си запознат. Още повече да се изказваш дръзко против него. Мога много да ти пиша по темата, но ще е излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Мелодиите се качвам много лесно през iTunes. Мога ли да споделя колко ме дразни тази програма? Отвратителна е според мен. Толкова ли не можеше да си изсипя през нормален експлорер в нормална папка нещата ми за елементарни неща трябва да се мъча с тази програма. Знам че за по-организирани хора с ужасно много музика може и да е удобна ама на мен ми е крайно неприятна. ПС: Как да спра проклетите update-и на ненужните за мен Apple-ски софтуери. Това чудо постоянно се опитва да ми пробута някаква програма Bonjour която не ми трябва и определено не я искам... а да и ме мързи да ровичкам с гугъл да намеря как да го спра въпросния service или както там се пуска програмката - просто питам щото се сетих ако някой знае че е по-лесно да питам пък и да ползвам форума за арменски поп леко че току-що пак се издразних на тази нахална програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Добро утро. Пак ли спорите за глупости? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Добро утро. Пак ли спорите за глупости? Че за какво друго. За важните неща е ясно че всички сме на 1 мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Хъм... Не съм сигурен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Добро утро. Пак ли спорите за глупости? Какво добро утро бе пич, някои хора в БГ още не са се прибрали от кръчма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 ПС: Как да спра проклетите update-и на ненужните за мен Apple-ски софтуери. Това чудо постоянно се опитва да ми пробута някаква програма Bonjour която не ми трябва и определено не я искам... а да и ме мързи да ровичкам с гугъл да намеря как да го спра въпросния service или както там се пуска програмката - просто питам щото се сетих ако някой знае че е по-лесно да питам пък и да ползвам форума за арменски поп леко че току-що пак се издразних на тази нахална програма Бонжур не е просто "някаква програма". Твърде е вероятно заради твоята упоритост и не-мукаятност някои от приложенията на телефона ти да не работят или да работят куцо. http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_(software) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Бонжур не е просто "някаква програма". Твърде е вероятно заради твоята упоритост и не-мукаятност някои от приложенията на телефона ти да не работят или да работят куцо. http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_(software) Нямам iPhone, а iPod-a го подарих щото не ми трябваше. Та как викаш да го убедя че не ми трябва? ПС: Какво значи тази думичка: "не-мукаятност" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Мукаят - човек, който желае да направи нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Нещата които написа са точно на човек който не е работил лично с телефона. Няма нужда от рестарти и подобни. Мултитаскинг винаги е имало. Друг е въпроса, че потребителите са нямали контрол върху него. С една допълнителна програма се решава този проблем. Тук има и една подробност. Въпреки възможността за такава функция, никога не съм я използвал. Просто не виждам нормална причина да изпращам приложенията на заден план. Мелодиите се качвам много лесно през iTunes. Единствено трябва да се добавят в списък и след това телефона да се синхронизира. Не знам за какви рестарти говориш. Явно го бъркаш с някакво друго устройство. Да ти споменавам ли отличната версия на iGo? Наивно е да коментираш нещо с което не си запознат. Още повече да се изказваш дръзко против него. Мога много да ти пиша по темата, но ще е излишно. Данеби ти да си полвал телефон с Андроид за повече от 1 ден? Пуснах едно търсене за Мулти-таскинга вчера и видях, че ти позволява с програма, да избереш кое приложение да остане на заден план. 1 приложение. Не че е толкова важен, но на компютъра не работиш с една програма, нали така? Апък iPhone-а към смарт-фоун се причислява, та е някакси глупаво да му липсва нещо, което са имали първите смарт фоуни. Аз мога да ти дам примерен вариант на мулти-таскинг. Отваряш интернет браузъра и виждаш интересен линк. Копираш го (ако версията ти го поддържа), и го пращаш по IM програма на някой познат, след което се връщаш обратно и продължаваш да си браузваш. Не го бъркам изобщо. тук едно клипче, как да си качим мелодия на iPhone-a. 5 минутно е. Щом е толкова лесно и безпроблемно, явно човека през 4 минути от клипчето си ги е прослушвал. Искам да кажа, че набързо го прехвърлих и това не беше клипчето, което визирах преди това, но мисля, че ще свърши работа за доказване на гледната ми точка. Ако настояваш и онова ще намеря. Аз съм запознат много добре с телефона, защото още като беше "модерен" в началото, го разгледах тук и там и попрочетох това и онова. Преди дисплея му беше хубав, но вече има доста стабилна конкуренция в лицето на по-скъпи телефони използващи същата технология. Единственото преимущество е, че интерфейса е оптимизиран за Multi-Touch и то главно снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Знам че за по-организирани хора с ужасно много музика може и да е удобна ама на мен ми е крайно неприятна.Ужасно не, но не ми е малко музиката. Но ми е така подредена, че знам коя емпетройка къде е. И пак бих предпочел да използвам Explorer или Conqueror за да си копирам нещата. Иначе за сравнението - преди да си купя керемидката, бях пробвал за еднакво дълго време i-phone и въпросния ми G1. Е първо - може да ми се е сторило, но i-phone работеше доста по-бавно. Второ - нямаше хардуерна qwerty клавиатура. От изписаните плюсове от хората от двете страни на настоящия спор, еми, дори и да ги бях прочел преди да си купя настоящия телефон - пак не биха ме разколебали. Вероятно за всеки влак си има пътници. Е, изглежда аз съм от пътниците на android-ния влак. Колкото и да не харесвам Google и колкото и да са ми симпатични Apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Пуснах едно търсене за Мулти-таскинга вчера и видях, че ти позволява с програма, да избереш кое приложение да остане на заден план. 1 приложение. Не че е толкова важен, но на компютъра не работиш с една програма, нали така? Апък iPhone-а към смарт-фоун се причислява, та е някакси глупаво да му липсва нещо, което са имали първите смарт фоуни.Аз мога да ти дам примерен вариант на мулти-таскинг. Отваряш интернет браузъра и виждаш интересен линк. Копираш го (ако версията ти го поддържа), и го пращаш по IM програма на някой познат, след което се връщаш обратно и продължаваш да си браузваш. Както ти казах от непрекъснато ползване не ми се е наложило да използвам тази фукнция. Сафари например остава в background режим след като излезеш от него . Дори и да се изгаси, страниците които си отворил се запомнят и с пускането си се зареждат веднага. Това си е една от основните функции на браузера на телефона. Не го бъркам изобщо. тук едно клипче, как да си качим мелодия на iPhone-a. 5 минутно е. Щом е толкова лесно и безпроблемно, явно човека през 4 минути от клипчето си ги е прослушвал. Искам да кажа, че набързо го прехвърлих и това не беше клипчето, което визирах преди това, но мисля, че ще свърши работа за доказване на гледната ми точка. Ако настояваш и онова ще намеря. Клипчето не го гледах дори и за 10 секунди. Явно не си забелязал коя година е качено . Аз съм запознат много добре с телефона, защото още като беше "модерен" в началото, го разгледах тук и там и попрочетох това и онова. Не, не си запознат. Без да си го пипнал и да си поиграл да качиш малко софтуер, да направиш няколко jailbreak-a и т.н. не можеш да ми твърдиш, че си запознат. Ако беше запознат нямаше да ми даваш примера с Сафари и IM по - горе, също така с качването на мелодиите. Единственото преимущество е, че интерфейса е оптимизиран за Multi-Touch и то главно снимките. И тук не съм съгласен. Мулти-тъч-а го използвам основно при разглеждането на страниците. Много е удобно да си увелича тази част която разглеждам в момента. Снимки честно казано не гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 И тук не съм съгласен. Мулти-тъч-а го използвам основно при разглеждането на страниците. Много е удобно да си увелича тази част която разглеждам в момента. Снимки честно казано не гледам. Забравил съм да добавя. Преимущество пред останалите телефони в този клас. Мулти-тъч-а за страниците го имам и на Андроида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 През главата ми минава, че трябва да направим форум "А vs B"... Или нещо от сорта. Тоест място, където религиозните* фанатици да си спорят Windows vs Linux, HTC vs iPhone, ASUS vs MSI, Blizzard vs NCsoft, RockShox vs Fox (упс, т'ва само мен ме вълнува тук), АТI vs nВдивия и така нататък. Щото точно тази тема редовно става тема на подобни престрелки, в които личното мнение и доводите често са си въпрос на религия*... ________________________ * термина религия във вело средите се използва за фанатичните защитници на дадена марка, производител, модел, концепция, която реално не превъзхожда чак толкова тази, срещу която фанатика плюе и вади от девет извора вода.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 През главата ми минава, че трябва да направим форум "А vs B"... Или нещо от сорта. Тоест място, където религиозните* фанатици да си спорят Windows vs Linux, HTC vs iPhone, ASUS vs MSI, Blizzard vs NCsoft, RockShox vs Fox (упс, т'ва само мен ме вълнува тук), АТI vs nВдивия и така нататък. Щото точно тази тема редовно става тема на подобни престрелки, в които личното мнение и доводите често са си въпрос на религия*... ________________________ * термина религия във вело средите се използва за фанатичните защитници на дадена марка, производител, модел, концепция, която реално не превъзхожда чак толкова тази, срещу която фанатика плюе и вади от девет извора вода.... Аз не виждам религиозни фанатици. Това как ти ги разбираш мненията ми е отделна тема. Ако беше следил внимателно какво пиша щеше да се убедиш. Още в първото мнение написах, че използвам три телефона и всеки е с различна операционна система. Споря с w00x понеже пише неща които не са истина. Аз фанатизъм не виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Скорп, предай се овреме, това е Вукс, а той разбира от всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Скорп, предай се овреме, това е Вукс, а той разбира от всичко! Чети. По. Добре. Преди. Да. Вадиш. Заключения. От. Сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Чети. По. Добре. Преди. Да. Вадиш. Заключения. От. Сорта. Тва ирония тип робот ли е хахаха..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 През главата ми минава, че трябва да направим форум "А vs B"... Или нещо от сорта. Тоест място, където религиозните* фанатици да си спорят Windows vs Linux, HTC vs iPhone, ASUS vs MSI, Blizzard vs NCsoft, RockShox vs Fox (упс, т'ва само мен ме вълнува тук), АТI vs nВдивия и така нататък. Щото точно тази тема редовно става тема на подобни престрелки, в които личното мнение и доводите често са си въпрос на религия*... ________________________ * термина религия във вело средите се използва за фанатичните защитници на дадена марка, производител, модел, концепция, която реално не превъзхожда чак толкова тази, срещу която фанатика плюе и вади от девет извора вода.... EPIC.You make my day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 You make my day. FAIL! You made my day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Какви са тия приказки на английски? Нищо не разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 FAIL!You made my day. ДАБЪЛ ФЕЙЛ. човека просто е флюбен и декларира, че всеки ден (му) бива оправен от скорпиона. примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Минава ми през главата, че се очертава смотан и заспал ден... А, да, също, че мразя Карл Маркс! Дано вашият да е по-приятен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 ДАБЪЛ ФЕЙЛ. човека просто е флюбен и декларира, че всеки ден (му) бива оправен от скорпиона. примерно. ТРИПЪЛ ФЕЙЛ! Щеше да е така ако караше чурвена каляска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.