second.life.syndrome Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Открих социализма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Гордея се със себе се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Гледам Esoteric Agenda и си мисля как добре са вързали музиката с гласа на четеца... (и със сладовете, де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Имам iPhone близо 2 години. До сега такъв телефон съм нямал. Толкова мобилния телефон не съм го ползвал никога. Има ли смисъл да споменавам, че най-малкото носиш Unix в джоба си. Тъй като последната година ми се налагаше да пътувам, този телефон ми помогна да се ориентирам с вмевъзможните си програми. Програми на пръв поглед безполезни. Съвсем съвестно мога да кажа, че iPhone-a ми е помагал в доста ситуации(на изпити също ). А защо не би взел iPhone в България. Globul официално го предлагат с подходящ план и на приемлива цена. Аз лично се замислям за новия 3GS. Никога не съм виждал смисъл от нетбук. Аз така или иначе винаги си нося раница, така че един стандартен 15,4 14,1 никога не ми пречил, колко 1 1,5 кг повече. Ще ли ти се да поспорим и подискутираме колко безсмислен в същност е iPhone-a или не си такъв човек? Виждам,че изказваш само собствено мнение, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Мале пълнолетем съм Ся ще мога да си поркам без да ме спира никой,само пари да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Сега остава и да се научиш да пишеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Сега остава и да се научиш да пишеш... Има време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 woox, shto da e bezsmislen ? Kolkoto i da ne me kefi apple, 3gs-a kurti. Samo deto 3mpix-a camerata mu e tragediq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Ще ли ти се да поспорим и подискутираме колко безсмислен в същност е iPhone-a или не си такъв човек? Не виждам защо да е безмислен. Използвам активно 3 телефона. iPhone, Windows Mobile и Symbian. Активно им използвам приложенията. От iPhone съм най - доволен. Много по - удобно ми е на него да му инсталирам софтуер и после да работя с него. След известен период на свикване вече не искам да го заменя с нищо друго. Работих и малко с Android. Все още е доста назад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Открих социализма! Опитваш да се юркаш с мене..., може би ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Опитваш да се юркаш с мене..., може би ? Съвсем не, виж: 1 Салата Снежанка 0.78лв. 2 Салата Овчарска 1.84лв. 3 Салата червено цвекло 0.40лв. 4 Таратор 0.49лв. 5 Супа топчета 0.76лв 6 Боб чорба по манастирски 0.40лв. 7 Спагети с доматен сос и кашкавал 1.18лв. 8 Домати с ориз 0.88лв. 9 Свинско печено 1.82лв. 10 Пълнен патладжан с кайма 2.11лв. 11 Пиле филе със сос „Беарнез" 1.95лв. ... 12 Кебапче на скара 0.50лв. 14 Пържени картофи 0.63лв. ... 18 Баклава 0.43лв. ... 23 Хляб ръжен - филии 0.07лв. Кеф е да си на стаж във Външно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Абе при тия цени на iPhone тук... Просто нашите измекяри, нямат равни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Утре започвам да се зора над старото ми дъна и да си сглобя също така и новото пц вече. Само трябва едно захранване Делта или Фортрон да си купя и едно хубаво ХДД и кутия ако се наложи. Късмет ми пожелайте с подмяната на интел FW8280 хехе, че с мойте големи лапи ще взема да се издъня... не като за пръв път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 woox, shto da e bezsmislen ? Kolkoto i da ne me kefi apple, 3gs-a kurti. Samo deto 3mpix-a camerata mu e tragediq. Ами безсмислен е. Като за начало си е съвсем нормален телефон. Няма един келяв мултитаскинг, което за мен е много важно и удобно. Няма Copy/Paste, което е просто идиотско. Не можеш да си променяш супер много неща, докато не накачиш един тон програми. Не можеш да си слагаш собствена мелодия от компютъра без сложна процедура. Не можеш да изпращаш/приемаш файлове по блу-туут каквото и да правиш. Има един чувал безсмислени приложения и под безсмислени имам на предвид напълно безсмислени. Бях гледал едно "приложение" с инструкционни видеота как се прави сърдечен масаж. Влизаш в програмата, избираш си между сърдечен масаж и дишане уста в уста, после избираш възрастова група на пострадалия и то ти пуска едно 2-3 минутно видео с инструкция. И това всичко си е с графичен интерфейс. Не можеш да си сменяш батерията, освен в специален сервиз. Има и сумати други недосмислици, които за мен, правят iPhone-а безсмислен. За един дисплей, по-добре да си взема iPod Touch. Не виждам защо да е безмислен. Използвам активно 3 телефона. iPhone, Windows Mobile и Symbian. Активно им използвам приложенията. От iPhone съм най - доволен. Много по - удобно ми е на него да му инсталирам софтуер и после да работя с него. След известен период на свикване вече не искам да го заменя с нищо друго. Работих и малко с Android. Все още е доста назад. И искаш да ми кажеш, че ти е по-лесно да навигираш в iPhone, отколкото в Symbian? По-приятно ти е да се разхождаш из менютата, да включиш Wi-Fi и тогава да си отвориш страницата, отколкото да отвориш страницата и телефона да те пита как да се свърже към интернет? Софтуера за iPhone е направен като за индианци. С големи лъскави бутони и интуитивен, понякога направо обиден за потребителя откъм простота интерфейс. Ако ти трябва телефон, за да ти лъска и да говориш и пращаш съобщения, ОК. iPhone-а е супер. Но ако ти трябва да вършиш и нещо друго на него, iPhone-а е безсмислен. Не си мислете, че съм някакъв Apple хейтър. Много харесвам OSX и за мен е почти перфектна, но iPhone и iPod не ми харесват и то най-вече за начина по който всички ги налагат като най-добрите. И като споменах iPod, който пък от своя страна уж бил супер як мп3 плейър, мога и за него да поспоря ако има привърженици, като там спора ще приключи по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Качеството на звука е доста слабо. Но това не важи за хора, които предпочитат да спестят някой лев и си купуват слушалки от 7 лева и казват, че sang, neo, diva и т.н. свирели хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Колко глупости написа не е истина. Мултитаскинг си има. Copy/paste от доста време го има като стандартна функция без да ти се налага да качваш допълнителен софтуер. Мелодия се инсталира доста лесно. Не знам защо си мислиш, че е нещо невероятно сложно. За изпращането на файловете съм съгласен, но пък можеш да си ги изпращаш по уникален начин през wi-fi. wi-fi примерно го пускам по следният начин: прокарвам си леко пръсто в горният край на дисплея и ми се появява програма от която избирам да се включи. Ти изобщо използвал ли си iPhone за повече от няколко минути? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Най-вероятно не , ма просто хейтва щото има HTC и в момента за него по-добро няма. И аз съм заклет фен на нокия но не мога да отрека че айфона си е къде къде , може да има хиляди безмислени приложения но за сметка на това има 2 пъти повече които стават. За игрите няма кво да коментирам разлика м/у игрите за симбиън и за айфон е от тука до небето , симбианските телефони игрите им изглеждат още като 16Битова СЕГА . Използването също е супер по-просто от на Симбиън макар да има някои особености , навигация по менютата е много много по-удобна от всеки друг телефон който съм имал , а аз съм сменил доста. В момента съм с блекбери и то е добро но е много много назад от Нокия и Айфон...... квото и да говорим Айфона е една доста добра машинка..... И само м/у другото Разглеждането на интернет страници с айфон е по-добро от всичко което съм виждал до момента , включително ХТЦ диамонд незнам си кво ...... нито е71 нито блекбъри нито която и да е нокия нямат толкова лесна навигация и не зареждат толкова бързо страниците..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Съвсем не, виж: 1 Салата Снежанка 0.78лв. 2 Салата Овчарска 1.84лв. 3 Салата червено цвекло 0.40лв. 4 Таратор 0.49лв. 5 Супа топчета 0.76лв 6 Боб чорба по манастирски 0.40лв. 7 Спагети с доматен сос и кашкавал 1.18лв. 8 Домати с ориз 0.88лв. 9 Свинско печено 1.82лв. 10 Пълнен патладжан с кайма 2.11лв. 11 Пиле филе със сос „Беарнез" 1.95лв. ... 12 Кебапче на скара 0.50лв. 14 Пържени картофи 0.63лв. ... 18 Баклава 0.43лв. ... 23 Хляб ръжен - филии 0.07лв. Кеф е да си на стаж във Външно А цената на малката ракия, джин и водка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Колко глупости написа не е истина. Мултитаскинг си има. Copy/paste от доста време го има като стандартна функция без да ти се налага да качваш допълнителен софтуер. Мелодия се инсталира доста лесно. Не знам защо си мислиш, че е нещо невероятно сложно. За изпращането на файловете съм съгласен, но пък можеш да си ги изпращаш по уникален начин през wi-fi. wi-fi примерно го пускам по следният начин: прокарвам си леко пръсто в горният край на дисплея и ми се появява програма от която избирам да се включи. Ти изобщо използвал ли си iPhone за повече от няколко минути? Че от кога пък има мулти/таскинг? Мелодията съм я гледал как се слага с допълнителни програми, защото търсех информация за една приятелка. То не бяха включвания с кабел към компютъра, пък рестартиране и какво ли не. За една мелодия. Не съм използвал iPhone. Как да използвам, като нямам и не го харесвам още откакто излезе? Също не ми харесва и хаоса на десктопа. Нищо не можеш да подредиш, не можеш да си ги категоризираш. Всичко юруш на главния екран и това е. Използвал съм Symbian 2 години, а от 2 дни използвам Android. Symbian-a ми беше по-лесен и единствено малките ресурси на телефона ме накараха да се замисля за нещо друго. Андроид-а изобщо не мога да го оправя още. Взех го с някакъв по-различен от стандартния софтуер и ми е тъмна индия в момента. А и нямам Wi-Fi, което пък ме ограничава откъм инсталация на програми. За да инсталирам програма свалена на картата, трябва да стигна до там. Файлов мениджър няма. За да си инсталирам, ми трябва Application Installer, който пък също иска инсталация. Та трябва да се вържа поне 1 път на Wi-Fi, за да мога да си сложа тоя Application Installer, че да мога да си слагам програми свалени от компютъра на картата. Всяка операционна система си има фалове. Най-вероятно не , ма просто хейтва щото има HTC и в момента за него по-добро няма. Това не е верно. За Симбиан и останалите операционни системи също има купища програми, но колкото повече програми слагаш, толкова повече се сбозва телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Съвсем не, виж: 1 Салата Снежанка 0.78лв. 2 Салата Овчарска 1.84лв. 3 Салата червено цвекло 0.40лв. 4 Таратор 0.49лв. 5 Супа топчета 0.76лв 6 Боб чорба по манастирски 0.40лв. 7 Спагети с доматен сос и кашкавал 1.18лв. 8 Домати с ориз 0.88лв. 9 Свинско печено 1.82лв. 10 Пълнен патладжан с кайма 2.11лв. 11 Пиле филе със сос „Беарнез" 1.95лв. ... 12 Кебапче на скара 0.50лв. 14 Пържени картофи 0.63лв. ... 18 Баклава 0.43лв. ... 23 Хляб ръжен - филии 0.07лв. Кеф е да си на стаж във Външно Къде т'ва бре....!? Струва ми се, че по-скоро си открила пространственно-времево изкривяване..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Че от кога пък има мулти/таскинг? Мелодията съм я гледал как се слага с допълнителни програми, защото търсех информация за една приятелка. То не бяха включвания с кабел към компютъра, пък рестартиране и какво ли не. За една мелодия. Не съм използвал iPhone. Как да използвам, като нямам и не го харесвам още откакто излезе? Също не ми харесва и хаоса на десктопа. Нищо не можеш да подредиш, не можеш да си ги категоризираш. Всичко юруш на главния екран и това е. Използвал съм Symbian 2 години, а от 2 дни използвам Android. Symbian-a ми беше по-лесен и единствено малките ресурси на телефона ме накараха да се замисля за нещо друго. Андроид-а изобщо не мога да го оправя още. Взех го с някакъв по-различен от стандартния софтуер и ми е тъмна индия в момента. А и нямам Wi-Fi, което пък ме ограничава откъм инсталация на програми. За да инсталирам програма свалена на картата, трябва да стигна до там. Файлов мениджър няма. За да си инсталирам, ми трябва Application Installer, който пък също иска инсталация. Та трябва да се вържа поне 1 път на Wi-Fi, за да мога да си сложа тоя Application Installer, че да мога да си слагам програми свалени от компютъра на картата. Всяка операционна система си има фалове. Това не е верно. За Симбиан и останалите операционни системи също има купища програми, но колкото повече програми слагаш, толкова повече се сбозва телефона. Извинявай, но говориш грешни работи(глупости). Информацията, която имаш е доста стара. Аз също наред с iPhone ползвах и Nokia със Symbian, еми колкото и да се опитвах тази Nokia освен за слушалка за друго не можех да я ползвам. В край на сметка всеки си има мнение, но аргументите ти са на база, стара информация. Идва и момента, че хората доста са привикнали с определени операции и като им се даде нещо друго не могат да възприемат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Къде т'ва бре....!? Струва ми се, че по-скоро си открила пространственно-времево изкривяване..... Тя си каза, че във Външно. То държавата плаща поне половината, затова и депутатите на ДПС и БСП люскат кюфтаци по цял ден "на работа" http://vbox7.com/play:71611393 Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Тя си каза, че във Външно. То държавата плаща поне половината, затова и депутатите на ДПС и БСП люскат кюфтаци по цял ден "на работа" http://vbox7.com/play:71611393 Абе не дават за вкъщи... Забранено е, 'щото преди била често срещана практика Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Извинявай, но говориш грешни работи(глупости). Информацията, която имаш е доста стара. Аз също наред с iPhone ползвах и Nokia със Symbian, еми колкото и да се опитвах тази Nokia освен за слушалка за друго не можех да я ползвам. В край на сметка всеки си има мнение, но аргументите ти са на база, стара информация. Идва и момента, че хората доста са привикнали с определени операции и като им се даде нещо друго не могат да възприемат. Данеби да има организация вече? Добре де. Говоря глупости аз, но насреща само това се казва. Никой не аргументира мнението си в защита на великия iPhone. Ясно е, че всичко си е до мнение и аз не се опитвам да налагам своето. Може и аз да пропускам нещо, но докато някой не ми го покаже, за мен iPhone остава един интернет таблет с тъч скрийн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 ooOOh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.