DON_CHEFO Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 НА ВЪРХА Така към 1982 год. босовете на Меделин живеят тихо в луксозните си жилища. Създават 2 вестника , политическа партия , а Ескобар дори е избран в Конгреса. Към 1983 год. той има милиарди долари, малка част от които влага в построяването на детски площадки , жилища за бедни и други, което от своя страна му помага да добие авторитета на Робин Худ сред съгражданите си. Август 1983 год. за министър на правосъдието е избран Родриго Лара Бонила, който започва война срещу нарко-бароните. През Март 1984 год. е Колумбийската полиция открива най-голямата известна лаборатория за производство на кокаин в света. Реално става въпрос за 14 отделни раборатории със собствена електроцентрала, водоснабдяване и дори малко летище. Производителността й е 3,5 тона кокаин дневно. Конфискувани са 7 самолета , стотици оръжия , а 14 тона кокаин са унищожени . Босовете изчезват. Укриват се в Панама, откъдето предлагат “мирно споразумение” на президента на Колумбия. В замяна на имунитет и на отказ от съдебно преследване те предлагат ….да платят външния дълг на Колумбия , който към тогавашния момент е в размер на 13 млрд. долара. Властите отказват. Скоро след това е убит основния противник на картела – министърът на правосъдието..... Сега пускам и филмчето за него. ЕВах макя му. Сериозна хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Аз когато се регистрирах във форума се прекръстих в аванс! Боже, ама сте нерваци хора. Все трябва заядливо да си пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Сега пускам и филмчето за него. ЕВах макя му. Сериозна хава. Какъв е този филм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 pazu, колкото и дълги постове да пишеш, в колкото и думи да си обличаш мнението - ще бъдеш и ще продължиш да бъдеш мишка. Е.O.T. А иначе за филма предполагам, че става дума за картелите в Колумбия. Мале... 3,5 тона... дневно Това може и да е интересно за гледане :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Пешо, по вашата логика всички в тоя форум са мишки. Начело с тия дето пишат на другите че са мишки. Ставате абсолютно скучни. Рядко някой да напише нещо смислено, без да се напъва да докаже на другия, че му е по-голям. Проблема е същия какъвто е и в реалния живот на всички. Всеки е по-велик и по-по-най от някой друг, дето е с различни разбирания и виждания от самия него. Друга гледна точка не може да има. Нашето магаре винаги е най-мъжко. Ама карай да върви, то така ще е винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Ето .. пак злоба , нападка и желание да покаже колко е голям и велик . Усмихвам се "дебилно" на тези които ме обиждат в лицето , защото това е най-щедрото нещо , което мога да направя за тях , освен разбира се да ги съжелявам . Ако се намръщя , това означава че са ме засегнали с думите си , ако отвърна значи падам дори под тяхното ниво - а хора под моето ниво е невъзможно да ме засегнат . А относно ерекцията ми - искренно ти пожелавам и ти скоро да имаш такава и да не страда от нея само седалката на горкото колело Евала най-големия си като им се усмихваш дебилно... Пък ако тръгнат да те ебат ги целувай и ще си още по-голям Какъв е този филм? Май е за Ескобар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Пешо, по вашата логика всички в тоя форум са мишки. Начело с тия дето пишат на другите че са мишки. Ставате абсолютно скучни. Рядко някой да напише нещо смислено, без да се напъва да докаже на другия, че му е по-голям. Проблема е същия какъвто е и в реалния живот на всички. Всеки е по-велик и по-по-най от някой друг, дето е с различни разбирания и виждания от самия него. Друга гледна точка не може да има. Нашето магаре винаги е най-мъжко. Ама карай да върви, то така ще е винаги. Хахахаха. Тва ми вкара бая смях ... Щом не са стигнали да се надписват само с една ръка(нещо като боя с една ръка)...добре е. Какъв е този филм? За живота и залавянето на Ескобар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Може всеки да си снима Х^я и да си мерите. Иначе ми харесват рисунките на @lil_stenly Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Сега че съм сметнал да го споделя, защото не искам да ми излиза име и хората да ме гледат странно защото са чули някоя глупост, не значи че искам внимание, аз ви казвам какъв съм, вие си слагате докторска мантия и поставяте диагноза, което ме кара да ви обесня за какво става въпрос, ама ще дойде много писане, което никой не иска. хахаха Точно тва му беше мисълта на антарес-а , че тва че някой те бъзика изобщо не означава че му пука за тебе и изобщо ама изобщо не се опитва да ти изгради някво име , знаеш ли защо - щото не му пука какво име ти се носи....... и още по-малко го интересуват проблемите ти , всъщност след като си споделил подобна информация как очакваш да не ти излизе име ?!?! Малък дЖОКЕР , сам си вкара автогол и сега е тъпо да даваш наивни обяснения защо си го направил ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Искам да го почопля повече, да пробвам да му подкарам кирилица, да успея накрая да подкарам нормално ssh в конзолата, както и да видя самата конзола функционалността й. и какво, как е функционалността на конзолата на HTC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 и какво, как е функционалността на конзолата на HTC? HTC и конзола Виш от моя iPhone съм си много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 HTC и конзола Виш от моя iPhone съм си много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 А бре, кв'о става с форума.Отварям един ден, нова визия, отварям след 2-3 дни, пак нова.Тъкмо свикнах и днеска пак нова. Няма спиране ей.Не че е лошо де.Лично на мен и така ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Мале защо направих грешката да си направя Шитбук.Плюс че си губя и времето с тая Империя онлайн.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Паак ходих до чаената къща и пак си купих чай. Този път си взех Мате, и Съкровището на Маите. Смесих ги с малко от онзи с шоколада. Просто невероятно.. И музичката е на ниво.. http://www.youtube.com/watch?v=8QBI5J6BeS0 ..не я бях слушала от доста време. Пожелавам лека и спокойна вечер на всички. Обичайте се,целувайте се,прегръщайте се и пр. edit: Както си вървях,засякох Психаря,който изглеждаше толкова сериозна личност. Но го заговорих,той каза нещо и аз го тупнах с юмрук по гърдите,каза ми че съм зла,след което викайки се поправи "Ти просто искаше да пипнеш мъжка цица,знаех си,край!" .... нямам думи. Ааа,ударих го,защото явно сериозен неможе да стои,само се лигавчеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 и какво, как е функционалността на конзолата на HTC? това което ти трябва е порт на PuTTY за Android... ама не съм чувал да има. За Symbian има и работи прилично - става за връзка на пожар... и нищо повече, щото на тоя екран... ако искаш да си човъркаш отдалечено сървърите като бял човек - трябва ти нетбук. Аз съм предоволен от Asus EeePC 701 - малък е, лек, и достатъчно удобен за подобен род заигравки от плажа или от някоя хижа. С блутуут донгъл през мобилния телефон като модем имам връзка навсякъде където има клетка на Мтел. Наистина от всякъде можеш да свършиш нещо полезно. Кофтито е, че хората свикват с това много бързо и нямаш вече никакво свободно време - винаги някой идиот ще ти звънне с нещо дребно за отбъгване, баш когато си се излегнал с чашка на някой шезлонг. а и още една причина да не ползваш ssh връзка от мобилния си телефон - не ми е известно да има начин да се свържеш през мобилен телефон за ssh с ключ... а лично аз не обичам да оставям сървърите си достъпни с парола през ssh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Открих магията на джинджифиловият корен! Това чудо е направо вълшебно. Иначе цял ден докато си бачках из главата ми се въртеше ей Това Който иска - нека се чуства поздравен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 а и още една причина да не ползваш ssh връзка от мобилния си телефон - не ми е известно да има начин да се свържеш през мобилен телефон за ssh с ключ... а лично аз не обичам да оставям сървърите си достъпни с парола през ssh. iSSH за iPhone поддържа RSA/DSA генериране, съхранение и обмен на ключове. Останалите SSH клиенти за iPhone също поддържат в различна степен автентикация с публични ключове. Някои обаче са достъпни за даунлоад от iTunes само от САЩ и Канада, заради криптографските ограничения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 iSSH за iPhone поддържа RSA/DSA генериране, съхранение и обмен на ключове. Останалите SSH клиенти за iPhone също поддържат в различна степен автентикация с публични ключове. Някои обаче са достъпни за даунлоад от iTunes само от САЩ и Канада, заради криптографските ограничения. iPhone не съм пипал. Браво на тях - отново напред с едни гърди. Но все пак не бих си взел iPhone в този момент в България. Ако изляза на вън - ще си помисля. И все пак - по-удобно и повече работа се върши с нетбук, на който имаш достъп не само до ssh клиент, щото то не е само ssh клиента дето ще ти потрябва за сериозна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 iPhone не съм пипал. Браво на тях - отново напред с едни гърди. Но все пак не бих си взел iPhone в този момент в България. Ако изляза на вън - ще си помисля. И все пак - по-удобно и повече работа се върши с нетбук, на който имаш достъп не само до ssh клиент, щото то не е само ssh клиента дето ще ти потрябва за сериозна работа. Прав си, ама да го мъкнеш постоянно с теб този нетбук, колкото и да е малък, някак си не ме въодушевява изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Прав си, ама да го мъкнеш постоянно с теб този нетбук, колкото и да е малък, някак си не ме въодушевява изобщо. и мен вече не ме въодушевява по прчината спомената по-горе - като те надушат, че можеш да свършиш работа от всякъде и по всяко време и край... цялото удоволствие от това да имаш удобна връзка с Мрежата отива на кино... иначе си е ок. не заема чак толкова място - събира се в раницата или чантата, която така или иначе е с мен почти винаги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Кой от моделите си си взел? Четох, че подготвят eee Reader, ама кога ще го изкарат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 най-древния - 701 4G Surf. няма екстри като камера, но не ми липсва. веднага му махнах куцичкия Xandros и му сложих нормална ОС - Debian. предоволен съм от него вече две години почти. колко пъти съм го пускал от бюрото на пода не помня вече и нищо му няма. всъщност май само не съм го забравял на някой стол, та да му седне някой от горе, но съм сигурен, че и тогава ще припали. Сдаде му багажа само оригиналния адаптер за зареждането, но нов от амазон ми дойде за 15 ли 20 ли евро. батерията все още държи два часа работа. Като ми текне да си взимам нов (някой на Дел или НР) този ще го "модифицирам", наумил съм си да му вкарам в кутията блутуут и джипиес приемник и да му сложа тъчскрийн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 iPhone не съм пипал. Браво на тях - отново напред с едни гърди. Но все пак не бих си взел iPhone в този момент в България. Ако изляза на вън - ще си помисля. И все пак - по-удобно и повече работа се върши с нетбук, на който имаш достъп не само до ssh клиент, щото то не е само ssh клиента дето ще ти потрябва за сериозна работа. Имам iPhone близо 2 години. До сега такъв телефон съм нямал. Толкова мобилния телефон не съм го ползвал никога. Има ли смисъл да споменавам, че най-малкото носиш Unix в джоба си. Тъй като последната година ми се налагаше да пътувам, този телефон ми помогна да се ориентирам с вмевъзможните си програми. Програми на пръв поглед безполезни. Съвсем съвестно мога да кажа, че iPhone-a ми е помагал в доста ситуации(на изпити също ). А защо не би взел iPhone в България. Globul официално го предлагат с подходящ план и на приемлива цена. Аз лично се замислям за новия 3GS. Никога не съм виждал смисъл от нетбук. Аз така или иначе винаги си нося раница, така че един стандартен 15,4 14,1 никога не ми пречил, колко 1 1,5 кг повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 След три седмици чакане пратката ми пристигна, браво... искам да благодаря на Б.П. ЕАД! Само се надявам да не е мачкана от танкове като отида си я взимам. Сега ми идва на акъла че след едно-две преслушвания новият албум на breaking benjamin започва да звучи добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.