RaptoR Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Бат Весо, честит рожден ден. Пожелавам ти всичко най-хубаво от сърце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Поздрави за Килъра и от мен! Даже след около 40 мин ще вдигнем наздраве с Tuborg - the fun starts here Иначе смятам да прибягна към самошамаросване заради липсата на концентрация и мотивация за работа. Айде, днешният ден е гратис. Но утре ще се смачкам от бой, ако не си наваксам. Хм, трябва някой Джигсо да ме вкара в капан, който веднъж завинаги да ме избави от Мързела. П.С. Мързèла (с ударение на "е") не е ли чудесно име за момиче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Поздрави за Килъра и от мен! Даже след около 40 мин ще вдигнем наздраве с Tuborg - the fun starts here Иначе смятам да прибягна към самошамаросване заради липсата на концентрация и мотивация за работа. Айде, днешният ден е гратис. Но утре ще се смачкам от бой, ако не си наваксам. Хм, трябва някой Джигсо да ме вкара в капан, който веднъж завинаги да ме избави от Мързела. П.С. Мързèла (с ударение на "е") не е ли чудесно име за момиче? А аз си мислех, че само аз съм така днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Освен Бат Весо да организираме и за твоя рожден ден нещо ТАКОВА По някаква случайност рожденият ми ден съвпадна и с партито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Е да ни е жив и здрав 3dfx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 От един час вече се мъча с един файл, който е елементарен, ама е толкова голям, че компютъра се предава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Абе зачетох се по-назад, с вълненията на малкото стенли и според мен диагнозата му е следната - самотен ипохондрик с богато въображение и жажда за внимание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Ех много късно ще излиза .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Абе зачетох се по-назад, с вълненията на малкото стенли и според мен диагнозата му е следната - самотен ипохондрик с богато въображение и жажда за внимание... Докторе, докторе... имам си диагноза. И точно вниманието на интернет потребителите ми трябва, такъв вид внимание не носи нищо хубаво както всеки знае. Да не мислиш че ми е приятно да пиша за тези неща в интернет. Просто как да кажа, искам да избегна тъпи въпроси относно някои "съмнения", които може да се появят. Не обичам едно нещо, слухове, базирани на някакви акаунти в интернет. Kойто иска да знае нещо, пита... това го приемам. Аз съм от тези open minded people, които нямат проблем със споделянето на подобни работи, който пита, ще му кажа, просто до сега шепа хора го знаеха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Да не си хипохондрик ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Докторе, докторе... имам си диагноза. И точно вниманието на интернет потребителите ми трябва, такъв вид внимание не носи нищо хубаво както всеки знае.Да не мислиш че ми е приятно да пиша за тези неща в интернет. Просто как да кажа, искам да избегна тъпи въпроси относно някои "съмнения", които може да се появят. Не обичам едно нещо, слухове, базирани на някакви акаунти в интернет. Kойто иска да знае нещо, пита... това го приемам. Аз съм от тези open minded people, които нямат проблем със споделянето на подобни работи, който пита, ще му кажа, просто до сега шепа хора го знаеха. Мислех пак да се излигавя нещо, ама не съм на кеф..... Само..., сега прочети тези си писаници - ама с другата си личност и сам ще видиш, че само потвърждаваш диагнозата поставена ти от Пешо! След като не търсиш внимание, защо си седнал да ревеш по форума пред хора които нито са те чували, нито са те виждали, а още по-малко им пука за теб !? Последно, кое точно не ти е наред - единия път те цепи главата, вторият те сърби задникът, а третия - ти тече носът.... !?! Айде и да те поуспокоя малко, надали има някой тук който да си е загубил сънят от "съмнения" и терзания свързани с твоята личност! Така, че не се чуствай задължен да разсейваш "съмнения". П.п. Добър лек срещу ипохондрията е намирането на истинска работа, хващането на гадже (но, без козина) или просто създаването на реален социален живот т.е. общуването с повечко хора очи в очи (социалните мрежи и форумите - не се броят) П.п. 2 Или може да послушаш Петър Дънов и да хапваш повечко варено жито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 П.п. Добър лек срещу ипохондрията е намирането на истинска работа, хващането на гадже (но, без козина) или просто създаването на реален социален живот т.е. общуването с повечко хора очи в очи (социалните мрежи и форумите - не се броят) Което за пореден път потвърждава че аз съм един скрит талант или по-точно скрит форумен психолог .... от кога още му говоря че социалният му живот куца..... и ето кво се оказа че наистина е така и от там идват другите проблеми...... Очаквам да чуя 3ти хип хип ура....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 хип хип ураааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Абе верно излезе, че Дядо Мраз е в Атина. Не е писал 3 дена :) Пък ние на срещата се бъзикахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Е аз му писах, че не му вярваме, ама... :] Малкото стенли, понеже ме пипна музата ще се опитам да ти го обясня най-спокойно и без грам ирония сарказъм или както го наричате - злоба. В този раздел на форума повечето хора влизаме, за да запълним време, или защото нямаме какво друго да направим. Тоест, това са загубени 5-10-15-30-60 или ненамколко си там минути на ден. Време, през което малко да разпуснеш. Реално на почти никой от нас не му пука особено за другия. Разбира се, има изключения и те са хора, които се познават и на живо и имат отношения извън форума. За нас, всичките ти си просто някакъв сбъгясан бот. И понеже доста от нас влизат тук от скука, същата тази скука провокира някои от нас малко да те сръчкаме, да те избъзикаме, току виж си клъвнал. Ще ти разкрия тайна - на никой не му пука реално за драмите ти. Никой не приема на сериозно (дали не се пишеше слято) върколащината ти, никой не се вълнува от това дали си ипохондрик или психопат. Все пак - ти си един ник, някой, който никой от нас (може и да има изключения) не е виждал на живо и не познава. Не знам дали има някой, който реално вярва, че Antares и Пешо са едно и също и т.н. Едва ли някой се вълнува от това, че си болен, че те боли носа, че те сърби козината, че виждаш вълци, или всичките психози, с които google и wikipedia са ти напълнили главата. Това е интернет - тук нищо не е истинско, нито емоциите, нито чувствата, нито настроенията, дори мненията често не отразяват точното становище на даден човек. Стават истински, когато контактите тук излезнат извън границите на виртуалното общуване. Е за т'ва си правим форумни срещи. И понеже познавам доста от хората от тази секция на живо - вече мога да говоря и за човека, не само за ника. Така че не се чувствай длъжен да ни разясняваш какво си, какво не си, какво вярваш, че си, какво са ти казали докторите, какво те боли, какво те сърби, какво си си сготвил. Едва ли някой го вълнува кой-знае колко. Най-голяма е вероятността, някой скучаещ бот да реши да те плъзне по наклонената ламарина и после целия форум да се хили, като ти чете глупостите. Или като четат глупостите, които някой зевзек, като Ваньо или zlobil е изписал по твой адрес. Така че моя съвет е да не взимаш прекалено насериозно (тоя път ще опитам слято) нито този форум, нито интернет, нито нас. Ами прекарвай повечко време сред хора с козина само там, където й е мястото, с нормална конфигурация зъби, нормална черепна структура, и по възможност такива, които вярват в живота след интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Antares, доволен ли си от телефона? Не успях да го разгледам на срещата, че забегна на другата маса Че се чудя следващия ми телефон с Андроид или с Вин да е. И пробвал ли си го да го ъпдейтнеш до последна версия на Андроида? Че излезе версия 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Сега съм и-ревящ хипохондрик хахаха. Изказвах недоволство от простовати действия на хора, които се бъркат където не ги засяга. Утре като кажеш че си се изгорил с вряло кафе, аз ще кажа да спреш да мрънкаш и че не ми пука... същото е. хахаах Ти от своя страна ще си знаеш че просто си отбелязал нещо гадно, което ти се е случило без да очакваш някой да му пука за това. За какво да се захващам за това. Сега че съм сметнал да го споделя, защото не искам да ми излиза име и хората да ме гледат странно защото са чули някоя глупост, не значи че искам внимание, аз ви казвам какъв съм, вие си слагате докторска мантия и поставяте диагноза, което ме кара да ви обесня за какво става въпрос, ама ще дойде много писане, което никой не иска. хахаха Сега достатъчно ли ясно ме разбрахте за какво съм го писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Миналата седмица почивах четвъртък и петък. Имах изпит в събота, а и бях на погребение. Днес, като отидох на работа се бяха изпокарали всички. Колежката, която ме замества /бременна/, трябвало да изчака осем минути шефа, а нея да я изчака началника на транспорта. Много и викал и плакала петък, събота, неделя и днес... Като видя бременна жена да плаче и сърцето ме боли. Не успях да ги сдобря и в крайна сметка ми каза, че моя праг на търпение бил по-голям, затова съм го търпяла... Сигурно затова корема ми е по-малък от нейния... Хем ми е смешно, хем ми е жал Разделили се на лагери и ме чакаха да ми се оплачат... Утре ще им се накарам и ще им мине, ама днес ги оставих да се сърдят, като малките деца. Минава ми през главата, че ми се ходи на караоке бар. Не знам в Пловдив къде има, но ще питам едни приятели. Ако някой знае да ми пише! Гледам и мен ме е хванала музата! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Да, ще си в пълното си право да ми кажеш да спра да мрънкам. Но би трябвало да си съгласен, че едно е да кажеш "изгорих се с кафе", друго е "подсмърчам, заровил съм се с одеалото пред компа, студено ми е, мързи ме да си свърша работата, днес цепих дърва, после видях, че разни са обяснявали на майка ми и баща ми, че се имам за кокер-шпаньол, за искам всички да знаете - аз всъщност се имам за ротвайлер". Тоест не е необходимо да ни разясняваш толкова подробно какво и кога си правил. Ако искаш да имаш някого, с когото да споделяш - потърси го другаде. На живо например. Или се опитай да завържеш и реален контакт чрез форума. Сега, достатъчно ясно ли ти казах, че никой тук не го вълнува живота ти? ------------------------- Мирка, не мога да дам обективно мнение за телефона, понеже просто съм го ползвал прекалено за кратко. Но като функционалност, удобство на интерфейс и менюта е класи над служебния ми телефон - n73. Искам да го почопля повече, да пробвам да му подкарам кирилица, да успея накрая да подкарам нормално ssh в конзолата, както и да видя самата конзола функционалността й. GPS-а също подлежи на по-сериозни тестове, слабичка ми се струва wifi антената. Иначе оплаквания до момента не съм имал никакви. Но пак казвам - ползвам го прекалено от скоро. ------------------------- Ред: А, ето го другия участник във форума, който се чувства длъжен да ни информира подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Перфектно те разбирам атарес. спокойно! Просто исках да го кажа, щото като дойда на някоя от срещите на форума хората да седят на 5 метъра от мен, мислейки ме за някой друг щото просто някой им казал и им показал нещо там за да спекулира. И да имам гадният навик да навлизам в абсолютно ненужни детайли, ама за да не го правя, трябва да си намеря по затормозяваща работа от оправяне на пцта, дето да ме държи зает през цялото време. Сега всичко е точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Ред 2: То и Вие сте доста подробен, но нищо! Събрахме се Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Перфектно те разбирам атарес. спокойно! Просто исках да го кажа, щото като дойда на някоя от срещите на форума хората да седят на 5 метъра от мен, мислейки ме за някой друг щото просто някой им казал и им показал нещо там за да спекулира. Ако наисгтина си като куче и не си се къпал много време няма как да стоят близо...Но това може да го прави само за да биеш на очи.Имаше някаква фраза In internet Men are Women ,Women are Women and kids are FBI agents undercover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Колкото повече чета глупостите на антарес , успоредно с мисълта да го игнорна (но все си мисля че ще го изкара тоя пуберитет най-накрая , и ще бъде малко прибързано от моя страна) ми минава през главата че е пълен , 100% комплексиран човечец дето няма нужда от нищо повече освен топла супа , интернет , колелото-му-гадже и малко любов и интерес към проблемите му , както и всекидневно подчертаване на това колко е интересен , забавен (да ! понякога има и добри попадения !), умен и т.н. Та все повече си мисля че той влиза тук с идеята да "хлъзне някой по наклонената ламарина" , а не осъзнава как всъщност положението е "присмял се хърбел на щърбел" . Та в този ред на мисли не ми дреме особено как някой ще се емне да го защитава или как той евентуално след някоя друга минута ще си развее кибер члена за да ни покаже колко е сбръчкан и вмирисан и ще се опита да ме нареди или сипе или както му викат там задръстените , но все пак заради такива езици като неговия и на Иван - в Америка хората с адвокатска професия и клиентите им взимат мноооооооого пари . Съвети на Антарес как да бъде малко по-добър няма да давам щото не ми дреме и за него , но все пак бих желал когато няма какво да каже или не му пука особено за нещо , просто да си замълчи , защото факта че пише колко не му пука показва как му е минало през главата и му е ангажирало съзнанието . Та така - нека да ограничим малко злобата . ПП. Към лил стенли - човече , прошката е най-доброто отмъщение . Прости им , както направих и аз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 ...го каза най-голямата форумна мишка Заповядай на следващата форумна среща и ми го кажи в очите. Щото на живо май можеш само се усмихваш дебилно, когато те обиждат в лицето Живей си в голфа и се радвай на бургаската ти ерекция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 ...го каза най-голямата форумна мишка Заповядай на следващата форумна среща и ми го кажи в очите. Щото май на живо май можеш само се усмихваш дебилно, когато те обиждат в лицето Живей си в голфа и се радвай на бургаската ти ерекция. Ето .. пак злоба , нападка и желание да покаже колко е голям и велик . Усмихвам се "дебилно" на тези които ме обиждат в лицето , защото това е най-щедрото нещо , което мога да направя за тях , освен разбира се да ги съжелявам . Ако се намръщя , това означава че са ме засегнали с думите си , ако отвърна значи падам дори под тяхното ниво - а хора под моето ниво е невъзможно да ме засегнат . А относно ерекцията ми - искренно ти пожелавам и ти скоро да имаш такава и да не страда от нея само седалката на горкото колело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.