Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А таз Чаена Къща адреса й е?

ЧАЕНАТА КЪЩА СЕ НАМИРА

* В КВАРТАЛ ,,КАПАНА,,

* Ул. АБАДЖИЙСКА 10 – НАД ПИСОАРИТЕ

Както си срещу тоалетната.. се обръщаш на ляво и в дясно трябва да има една уличка,вървиш нагоре,после пак в дясно завиваш и виждаш една зелена табела,на която пише "Чаената къща" :)

На горния етаж даже има стаичка,където можеш да поседнеш да дегустираш чайче от 13:00ч. до 18:00ч, на фона на приятна музичка. :)

ред: не спирам да си правя чайчета.. :)

А по темата на Стенли,всеки си е малко странен,всеки си има разни работи в главата.. въпроса е да не се вкарваш толкова,щото тея мисли не са ти "дадени",ми ти сам си си го направил това.. А и,да, никой не си признава :) Аз ако тръгна да се вкарвам толкова във всяка мисъл,ще се побъркам,и ще бъде много,много тъжно.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
А теб?

Факт е, че малкия стенли не е в час. Ако му съберем пари за курва, която не е космясала и говори вместо да джафка, може да имаме някакъв успех. Но злобил вече му предложи, а стенли отказа.

Нье, не ме разбра правилно. Аз визирах такива коментарчета от типа "Не ми пука за теб, мълчи си" като ужким пропангандираме колко НЕ ни пука за цитирания и как не сме като него ама всъщност сме поредната курвичка искаща вниманието на всички.

Нема нужда, "баце". Като не те кефи някой и го считаш за незначителен в животЯ си не контактуваш с него, не го коментираш, подминаваш го. Другото си е реване за това колко си важен (ти). ;)

А нашия човек сигурно е луд точно колкото нас :D само дето повечето хора не си признават открито.

[Edit] Няма място за притеснение, поне спестяваме времето за диагностициране:

...нуждата от социална изолация

[/Edit]

Tова са фърита.

Ммм каква социална изолация, човек, аз да не съм кабел та ще се изолирам. Обичам се срещам с всякакви хора, нормални, ненормални, пък и работата ми преполага често да контактувам с шемети. :laughing:

Териан - чети, нали знаеш англ. - повечето са глупости обаче

@Antares

Хората реално не им пука и не мисля че ще им пука, обаче виртуално явно им пука, щом имат време да поздравят семеството ми с емайли.

Но злобил вече му предложи, а стенли отказа.

Кой би избрал да бъде с истинска и разкрепостена жена готова да ти го ближе като малко коте купичка мляко след като може да е с рисуваните си.............................. върколаци :blink:

@Antares

Хората реално не им пука и не мисля че ще им пука, обаче виртуално явно им пука, щом имат време да поздравят семеството ми с емайли.

Интересно , наистина .

А случайно да си се замислял че може би явно нещо не е както трябва за да ти пращат такива мейли ? Аз подобни мейли не съм получавал даже като играех контра страйк и бях един от най-мразените хора в сърварите......

Едва ли е безпричинно :unsure:

Нали знаеш как стават работите, някой чул, че онзи казал на другия, който пък от своя страна бил го прочел някъде и така човека решава да си изкаже мнението "лично" (по интернет пощата) към човека.

Само дето разбираш ли този който го прочел, няма от къде да го е прочел, защото никъде не е писано такова нещо... та ужасно оригинално.

Е, за разлика от теб мен ме мразят хора, щото просто съм престанал да им правя услуги.

А, както всеки знае аз съм длъжен да правя услуги на всеки срещнат за едното благо от цялата работа.

Вече ги знам кои са, за това говоря така.

Вярно, за всичко си има причина. От къде се материализират такива уникати на този свят, не знам.

Та чак ми стана смешно, като половината ми съученици започнаха да ми се обаждат да ме поразпитват що и к'во ставало с мен!

Да плаче ли човек, да се смее ли?

Не знам дали си въобразявам, ама откакто започнах (вече около седмица) да пия по една голяма чаша прясно изцеден сок от лимони и портокали сутрин с кафето, се чувствам по-тонизиран :)

А какво кара теб да мислиш същото за себе си?
Нищо ;) Както и едва ли някой сериозно го интересуват колелетата ми, играчките ми, твоя синузит, кросовете ти на гребната и провалите ти в търсенето на работа ;)
@Antares

Стенли, ОК, но се съмнявам това да са хора от форума ;)
Не знам дали си въобразявам
Не си въобразяваш ;)

И 3то, териянтроп съм... надявам се това да избистри, някои съмнения в хората.
...А, ти да не би да си помисли, че някой може да не е разбрал, че имаш поставена диагноза?
И да, за това постовете ми са толкова неясни.

И не, това не е болест, от типа на "този е луд" въпреки всичко мога да се държа нормално.

Не..., не е болест..., психическо разстройство е. Което преведено на прост език пак си означава "Луд за връзване"....

Факт е, че малкия стенли не е в час. Ако му съберем пари за курва, която не е космясала и говори вместо да джафка, може да имаме някакъв успех. Но злобил вече му предложи, а стенли отказа.

Подходът е грешен! Предлагам да му съберем пари за такава, която е яко космясала и ръмжи като стар морски вълк на излизане от кръчмата (пък, може и за точно такава да не се наложе събиране на пари...) След такова преживяване или ще се превърне в мишколак, или ще забрави изцяло за животинската си "душевност"..... А, всъщност най-добре би било да му се уредят подходящи специализирани грижи.....

Добро утро на всички.

Знате ли кое му е готино на времето, че сега не ми се налага да цепя дърва! хаха :)

@нео

Аз харесвам лимонов сок, особенно като му добавя малко сокче от вишни, обаче сега вишни няма.

От научна гледна точка, ликантропия е диагнозата, която се поставя на хора, страдащи от манията, че са вълци и жадуващи кръв. Те си въобразяват, че им никне козина и вълчи нокти и зъби. Заболяването ликантропия се характеризира и с повишена сексуалност, често неконтролируема, и слухови халюцинации. Болният не е в състояние да обуздава илюзиите и халюцинациите си и става жертва на изблици на животинско (вълче) поведение. Понякога симптоми на ликантропия проявяват параноидните шизофреници. Както шизофренията, така и ликантропията може да се лекува чрез специализирана медикаментозна терапия.

О____o ...

Стенли, да рабирам ли, че страдаш от нещо подобно? Питам, щото това, което чета е плашещо, момко :Д.

Ако имаш повече от 1 от горепосочените симптоми - лошо, ако само се мислиш за вълк и всичко друго ти е 6 имам добра новина за теб - не си болен от ликантропия :Д.

Мхм, шизофренията се лекува с медикаменти, докато мармота... :D

[Edit] Blitz, в грешна посока дълбаеш, Стенли едва ли иска да опъва животни, както всички си умират от кеф да го юркат. Положението е по-скоро следното и е почти толкова патологично :( [/Edit]

О____o ...

Стенли, да рабирам ли, че страдаш от нещо подобно? Питам, щото това, което чета е плашещо, момко :Д.

Ако имаш повече от 1 от горепосочените симптоми - лошо, ако само се мислиш за вълк и всичко друго ти е 6 имам добра новина за теб - не си болен от ликантропия :Д.

И курето бърка, блитз също.

Не, определено не е това.

Ликантропията е определено заболяване при което хората се държат неконтролеруемо, като някои от сетивата им се изострят и изпитват свръх нужда да ядат сурово месо или други още по-странни работи и в повечето случаи нямат спомен от това което са правили.

Как да кажа, при мен е... получи се в последтвие от силен стрес, уплаха. И не е моментно като пристъп, а е постоянно, което се засилва понякога.

По-скоро има сходство с раздвояването на личността от гледна точка на държание.

Чувствам се силно успокоен и започвам да мисля за други работи.

Най-просто ще го обесня и кракто ще го опиша, един човек с два характера, който е в пълното съзнание какво прави и в двата случея.

Добре де, защо не говориш с лекари? Терапевт де, не хапове. Има две опции - или пишеш и правиш подобни неща, за да си по-интересен, или наистина нещата стоят така. Приемаме, че нещата наистина са така. Защо не направиш нещо по въпроса? Това с времето не можеш да знаеш в какво може да премине, няма нищо срамно в това да се иде на психиатър или аналитик. И аз щях да ходя и май наистина накрая ще отида, щото и мен нещо ме тресат нервите от няколко месеца и не съм много добре...

Eми куре аз бях споменал че съм ходил при лекари, психо и прочие, защото мойте родители настояха, та заключението беше че съм си напълно нормален, въпреки това нещо, което най-вероятно е възникнало при силен стрес.

И хост, подобно, само че човека видимо не може да си контролира чувствата и нуждите.

Тоест и аз се разхождам нощем, защото просто ми харесва.

Антро арта започна да ми харесва в последтвие.

И други работи. Обаче емоционално съм си доста стабилен (това не е само мое мнение и според лекарите е така, пък и който познат, близък да питаш, ще ти каже същото за мен), както казах и преди, чувствам се спокоен, а не нервен.

В крайна сметка мога да опиша всичко, обаче е сложно за разбиране.

Териянтропията при всеки е различна, различни чувства, различно държание и различен начин на приемане... пък и за това е толкова интересна на някои лекари.

Най-просто ще го обесня и кракто ще го опиша, един човек с два характера, който е в пълното съзнание какво прави и в двата случея.

Жена?

Честит рожден ден на Килъра :)

Жив и здрав, повече хапване, пийване и приятни компании и по малко стреляне... словесно ;)

http://www.youtube.com/watch?v=9AlaJWliO7o...feature=related

Мерси много за пожеланията :) Стрелянето ако може да е повече, но не словесно :)

Странно как доста.... приятели да речем, забравиха че имам рожден ден днес. Но предполагам е нормално :) След това мнение даже ще е доста смешно за тези които тепърва се сещат хехе. Живота е голям купон, ей :)

..

Еей,честит и от мен! Не знаех. Бъди жив и здрав и повече забавление :)

Днес с AssasiN си купихме торта,то явно по тая причина ни се е прияло. :)

И пак-жив и здрав,ако искаш торта-идвай насам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...