Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Т'ва да не е опит за превод на глагола render? :lol: Бях чувал за рендосвам, но за рендирам - не.

Какъв ти превод, това си е направо render изписано на кирилица. :)

Сигурно има в предвид да материализираш кашкавала отгоре върху яйцата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Какъв ти превод, това си е направо render изписано на кирилица. :)

Сигурно има на предвид да материализираш кашкавала отгоре върху яйцата.

изпонавпредвид :)

w00x, мисля, че правилно е да се каже "имам предвид".

да дезинтегрираш кашкавала врърху яйцата
Да да... после да ядеш яйца мощно бомбардирани с гама кванти...

w00x, мисля, че правилно е да се каже "имам предвид".

Аз пък съм почти убеден, че има свързваща сричка. Но не знам дали "на" или "в".

...a ние бием рекорда по продължителност на циганско лято...и се кефим повече от циганите:)

-1

Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това :sayjin

http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806

Днес както си вършех работата и се проснах да подремна, се замислих ,малко над нещата.

Та като станах реших пак да се поровя по някои сайтове и забелязвам, че някой упорито се пробва да пуска конкретни слухове за мен. Не че ще се засегна от някоя друга шега или откровенна простотия. Обаче като си чистих пощата забелязах три-четири доста агресивни писанца основани на подобни слухове.

Та ми минават едни мисли да си кажа откровенно какво е, та някой да не се върже на нещо чуто или прочетено и после да ми кисне на главата що за чоек съм бил.

1во Не съм зоофил.

2ро Не съм лежал в клиника за психично болни, а в болницата на ул. В. Априлов заради бъбречна криза.

И 3то, териянтроп съм... надявам се това да избистри, някои съмнения в хората.

И да, за това постовете ми са толкова неясни.

И не, това не е болест, от типа на "този е луд" въпреки всичко мога да се държа нормално.

Сега освен семейството ми и някои хора, знаете всички тук, да няма оплакали се.

Да , аз пък чувствам че съм кола , че във вените ми тече бензин и пикая масло . Даже като тичам пред очите ми изниква оборотомер , "зъъткам" си все едно ускорявам и сменям скорости и тук-таме издавам някой звук наподобяващ турбо или нитро :lol: . И всяка сутрин като стана си натискам носа на който пише start enginе и като си минавам покрай обувките "въйкам" как съм си захабил грайфера ...

Това са детски измишльотини и вярвам че след няколко години ще ти мине ... дано де :pirate

Точно отговора на баща ми когато това се "прояви" в мен. Няма да споменавам причината.

Това не е нещо, като хоби или интерес, просто аз нормално се държа така понякога, а за пред хората се държа, как да кажа... както трябва да се държи човек сред хора.

Няма как да го обясниш. По-добре да не се пробвам.

Сега поне спокойно мога да дойда на сбирките. :)

-1

Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това :sayjin

http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806

Като се върнеш от изпитите, трябва да може да определиш глагола "щяла съм била да си взема изпита" с всичките му неща, а после едно синтактично дръвце... :D

That's ok!

nz4lyw.jpg

[Edit] Няма място за притеснение, поне спестяваме времето за диагностициране:

Шизотипното разстройство на личността или просто шизотипно разстройство, което се характеризира чрез нуждата от социална изолация, странно поведение и мислене и често необичайни вярвания.

[/Edit]

Сега поне спокойно мога да дойда на сбирките. :)

Тоест, да те броя?

Шизотипното разстройство на личността или просто шизотипно разстройство, което се характеризира чрез нуждата от социална изолация, странно поведение и мислене и често необичайни вярвания.

А това и при мен го има понякога... :wacko:

Да , аз пък чувствам че съм кола , че във вените ми тече бензин и пикая масло . Даже като тичам пред очите ми изниква оборотомер , "зъъткам" си все едно ускорявам и сменям скорости и тук-таме издавам някой звук наподобяващ турбо или нитро :lol: . И всяка сутрин като стана си натискам носа на който пише start enginе и като си минавам покрай обувките "въйкам" как съм си захабил грайфера ...

Това са детски измишльотини и вярвам че след няколко години ще ти мине ... дано де :pirate

axaxaxaxaxaxaxaxaxxxaa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз пък вчера ходих до Чаената Къща,за пръв път.. :) Мацката е много яка,чайчетата миришат страхотно,има чайчета за всичко. Купих си 2 вида,не мога да разчета точно какво е написала на пликчето тази мацка,единия е от праскова и шоколад,другият не знам от какво беше..пак със шоколад.. :) Купих си и четири прекрасни,малки лъжички, моята колежка ми купи една с дрънкулка,на която пише Give peace a chance :) Много е приятно,много се радвам че отидох до там..някои работи са много красивички.. :)

Ако не бях отишла вчера,със сигурност нямаше да се чувствам толкова добре. :) Водата ми завряя,купих си и цедчица :) До довечера! :)

ред: смесих двата вида в цедката,с точното количество вода и мед направо стана невероятен! Слушам си и любимата музичка и се чувствам прекрасно.. :happy:

Глори не е виждала пловдивски мацки и за тва и падат лигитве по тая :lol:

ПС:А Добър ви ден.Отивам да покарам на гребната че много се залежах.През главата ми минава Това :punk

А какво кара теб да мислиш същото за себе си?

А теб?

Факт е, че малкия стенли не е в час. Ако му съберем пари за курва, която не е космясала и говори вместо да джафка, може да имаме някакъв успех. Но злобил вече му предложи, а стенли отказа.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...