w00x Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Т'ва да не е опит за превод на глагола render? Бях чувал за рендосвам, но за рендирам - не. Какъв ти превод, това си е направо render изписано на кирилица. Сигурно има в предвид да материализираш кашкавала отгоре върху яйцата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Какъв ти превод, това си е направо render изписано на кирилица. Сигурно има на предвид да материализираш кашкавала отгоре върху яйцата. изпонавпредвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 да дезинтегрираш кашкавала врърху яйцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 w00x, мисля, че правилно е да се каже "имам предвид". да дезинтегрираш кашкавала врърху яйцатаДа да... после да ядеш яйца мощно бомбардирани с гама кванти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 w00x, мисля, че правилно е да се каже "имам предвид". Аз пък съм почти убеден, че има свързваща сричка. Но не знам дали "на" или "в". Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Напълно си в грешка. По спомен ти казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Аз пък съм почти убеден, че има свързваща сричка. Но не знам дали "на" или "в". Няма сричка - думата е "предвид". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Свързващ елемент няма, "имам предвид" е просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Минава ми през главата, че тази година бихме всички рекорди по снеговалеж още през ноември, а зимата все още не е започнала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 ...a ние бием рекорда по продължителност на циганско лято...и се кефим повече от циганите -1 Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Днес както си вършех работата и се проснах да подремна, се замислих ,малко над нещата. Та като станах реших пак да се поровя по някои сайтове и забелязвам, че някой упорито се пробва да пуска конкретни слухове за мен. Не че ще се засегна от някоя друга шега или откровенна простотия. Обаче като си чистих пощата забелязах три-четири доста агресивни писанца основани на подобни слухове. Та ми минават едни мисли да си кажа откровенно какво е, та някой да не се върже на нещо чуто или прочетено и после да ми кисне на главата що за чоек съм бил. 1во Не съм зоофил. 2ро Не съм лежал в клиника за психично болни, а в болницата на ул. В. Априлов заради бъбречна криза. И 3то, териянтроп съм... надявам се това да избистри, някои съмнения в хората. И да, за това постовете ми са толкова неясни. И не, това не е болест, от типа на "този е луд" въпреки всичко мога да се държа нормално. Сега освен семейството ми и някои хора, знаете всички тук, да няма оплакали се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 И 3то, териянтроп съм... надявам се това да избистри, някои съмнения в хората. Да , аз пък чувствам че съм кола , че във вените ми тече бензин и пикая масло . Даже като тичам пред очите ми изниква оборотомер , "зъъткам" си все едно ускорявам и сменям скорости и тук-таме издавам някой звук наподобяващ турбо или нитро . И всяка сутрин като стана си натискам носа на който пише start enginе и като си минавам покрай обувките "въйкам" как съм си захабил грайфера ... Това са детски измишльотини и вярвам че след няколко години ще ти мине ... дано де Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Точно отговора на баща ми когато това се "прояви" в мен. Няма да споменавам причината. Това не е нещо, като хоби или интерес, просто аз нормално се държа така понякога, а за пред хората се държа, как да кажа... както трябва да се държи човек сред хора. Няма как да го обясниш. По-добре да не се пробвам. Сега поне спокойно мога да дойда на сбирките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Заспах под душа Добро утро двукраки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 -1 Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806 Като се върнеш от изпитите, трябва да може да определиш глагола "щяла съм била да си взема изпита" с всичките му неща, а после едно синтактично дръвце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 И 3то, териянтроп съм... надявам се това да избистри, някои съмнения в хората. That's ok! [Edit] Няма място за притеснение, поне спестяваме времето за диагностициране: Шизотипното разстройство на личността или просто шизотипно разстройство, което се характеризира чрез нуждата от социална изолация, странно поведение и мислене и често необичайни вярвания. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Сега поне спокойно мога да дойда на сбирките. Тоест, да те броя? Шизотипното разстройство на личността или просто шизотипно разстройство, което се характеризира чрез нуждата от социална изолация, странно поведение и мислене и често необичайни вярвания. А това и при мен го има понякога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Да , аз пък чувствам че съм кола , че във вените ми тече бензин и пикая масло . Даже като тичам пред очите ми изниква оборотомер , "зъъткам" си все едно ускорявам и сменям скорости и тук-таме издавам някой звук наподобяващ турбо или нитро . И всяка сутрин като стана си натискам носа на който пише start enginе и като си минавам покрай обувките "въйкам" как съм си захабил грайфера ... Това са детски измишльотини и вярвам че след няколко години ще ти мине ... дано де axaxaxaxaxaxaxaxaxxxaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Аз пък вчера ходих до Чаената Къща,за пръв път.. Мацката е много яка,чайчетата миришат страхотно,има чайчета за всичко. Купих си 2 вида,не мога да разчета точно какво е написала на пликчето тази мацка,единия е от праскова и шоколад,другият не знам от какво беше..пак със шоколад.. Купих си и четири прекрасни,малки лъжички, моята колежка ми купи една с дрънкулка,на която пише Give peace a chance Много е приятно,много се радвам че отидох до там..някои работи са много красивички.. Ако не бях отишла вчера,със сигурност нямаше да се чувствам толкова добре. Водата ми завряя,купих си и цедчица До довечера! ред: смесих двата вида в цедката,с точното количество вода и мед направо стана невероятен! Слушам си и любимата музичка и се чувствам прекрасно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Абе що си мислиш, че на някой реално му пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 А какво кара теб да мислиш същото за себе си? ______ А таз Чаена Къща адреса й е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Глори не е виждала пловдивски мацки и за тва и падат лигитве по тая ПС:А Добър ви ден.Отивам да покарам на гребната че много се залежах.През главата ми минава Това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 А какво кара теб да мислиш същото за себе си? А теб? Факт е, че малкия стенли не е в час. Ако му съберем пари за курва, която не е космясала и говори вместо да джафка, може да имаме някакъв успех. Но злобил вече му предложи, а стенли отказа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 -1 Утре сутрин имам два изпита /морфология и синтаксис/, а през главата ми минава това http://vbox7.com/play:2de98363&al=1&vid=260806 А какво учиш ако не е тайна? Че тия и аз съм ги имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.