Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз съм използвала малко МC60 (кофти камера, но каквото е) и много А52. Вторият го експлоатирах има-няма 2 години, накрая батерията му падаше по 2 пъти на ден, но пък ако реши да пада, изключваш го за 15 мин. и кара още няколко часа. Супер здрав телефон. Имам информация от жената, на която го подарих, че все още го използва, а вече е на 6 години. Виждала съм да удрят Сименс-и в стена, телефонът се разглобява, има леки поражения по панела и това е. Сглобяваш го и отново е готов за употреба. Също си спомням, че доста бързо (за онова време) зареждаше след като си го включил. Може би защото нямаше много опции, но за времето си беше перфектен... Ех, спомени :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Аз съм използвала малко МC60 (кофти камера, но каквото е) и много А52. Вторият го експлоатирах има-няма 2 години, накрая батерията му падаше по 2 пъти на ден, но пък ако реши да пада, изключваш го за 15 мин. и кара още няколко часа. Супер здрав телефон. Имам информация от жената, на която го подарих, че все още го използва, а вече е на 6 години. Виждала съм да удрят Сименс-и в стена, телефонът се разглобява, има леки поражения по панела и това е. Сглобяваш го и отново е готов за употреба. Също си спомням, че доста бързо (за онова време) зареждаше след като си го включил. Може би защото нямаше много опции, но за времето си беше перфектен... Ех, спомени :)

Какви камери, какви 5 лв. Аз говоря за телефони от времето на Нокиа 3310. И пак казвам, не оспорвам здравината на апаратите, а начина на работа с тях. По-гадни от тях бяха на Алкател менюто и моторола. Баща ми имаше една мида моторола, е няма толкова смотано меню. За да стигна до настроиш телефона да изпраща смс-и(да едно време се правеше на ръка :) ) - трябва да почнеш да пишеш такъв, да се влезне в някакво меню,достъпно само от там и в него да намериш настройки на централа и други такива. И разни други недомислици. Саджема не ги помня как бяха, ама и те си имаха кусури за дялакане.

Ей тая Меган Фокс кво тяло има :P

Абе че е яко, яко е тялото и, ама най-много ме кефи нещо в муцуната и, много извратено яка :lol:

Аз четох една статия, че малката кучка била супер надута, нищо, че е играла в 2 филма.

И все пак, това не ни касае много, факта е, че можем само да поздравим родителите й за добрата работа :)

И все пак, това не ни касае много, факта е, че можем само да поздравим родителите й за добрата работа :)

Да. Добре са се справили с гените, но да я бяха тренирали малко по-добре. Колкото и да е хубава, ако бях Стивън Спилбърг и пиклата ми беше държала тон, при положение, че аз съм я въвел в киното, щеше да си търси работа в Bollywood като "Американката" във филмите.

Не е студена вода.

Веднага изниква фантазията за мъж със две лесбийки...

Всеки истински чекиджия вярва, че може да обърне лесбийките... :D

Що бе, един приятел на третия братовчед на свако ми ми разказа за братовчед му, че е правил тройка с лесбийки и било хубаво. Разказа, че ги е привлякал към светлата страна на силата!

Което ми припомни преди време като се прибирах с влак от София и някакъв чичо облъчваше кондукторката, че имала магии и можел да й ги изчисти... С течение на разговора стана ясно, че чисти магиите с кожения жезъл... Тръгна да обяснява на дълго и на широко за видовете магии, за бялата магия, за черната магия и... в един момент го прекъснах и му разказах за кафявата магия - магия за разстройство... Не знам, дали заради настъпилия бурен смях, или за това, че кондукторката не му се върза - човека малко намусено ме гледаше...

Като казахте EA, снощи набримчих Shift на макс на видео настройките и резултата беше доста добре... Само че шибаната седмица не засече волана, мамка и и прасе!

Хммм на бърканите яйца, преди да ги изкараш, сложи малко червен пипер, след това като ги оставиш в чинията рендирай малко кашкавал. Слагаш едно резанче пресен домат от горе или един домат го намачкваш и го слагаш в тигана да се запържи, след което му добавяш сол и черен пипер с малко кимион и след това слагаш доматеното сосче върху яйцата.

Може да им сложиш кетчуп с малко лютеница и кашкавал пак.

Стават и с лимонов сок.

:)

Аз обичам варени яйца. Мога да си ги направя на салатка или да си разбъркам едно миксче със смелени неща, което си е перфектно.

Иначе от две години сега отивам на зъболекар заради леко възпаление, обаче нямам кариес, което е хубаво.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...