Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Иначе искам, син, за да му купя влакчета и да си играя с тях!

Обикновено се предполага, че ако имаш син би трябвало заниманията с циците на майка му да са по-привлекателни от тези с влачкето, независимо от твърденията на онази мъдрост за приликите между двете неща, но разни хора. :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
glory, искам да ми дефинираш "трябва ми".

Да, разбира се, мога да си говоря на 1208 (жеУезен телефон), на работата да бачкам на пентиум двойка, да карам балканче и да се обличам в Ла'Фиеста (не, че нямам неща, взимани от там :D).

Но в конкретния случай, телефона го разгледах, хареса ми и то много, прецених, че цената, на която ми го дават е добра, че мога да си го позволя и си угодих. Simple as that.

Иначе искам, син, за да му купя влакчета и да си играя с тях!

Всеки мъж сигурно иска син,за да си играе с влакчетата му. :) Е, "за да" звучи странно,но ме разбрахте.

Иначе,Антарес, имам приятелка,която на 6-7 месеца си сменя телефона. Та и тя така,харесал и,много, преценила,че цената,на която и го дават е добра,че баща и може да си го позволи и си угодила.

Пък ти си голям човек,мислех,че нещо специялно има в него,свързано с таботата ти,за която нямам никаква представа каква е.

Аз пък си карам с една Нокия,старичка,не знам какъв модел беше даже, доста ми е удобна и добра работа ми върши,като имаме предвид,че не върша кой знае какво с нея. Снимките на котката станаха повечко,и паметта не стига от време на време,но и с това се оправям. :) Доволна съм от нея,сигурно ще ми липсва,ако реша да я сменя някой ден.

Апък нея си я взех,защото си изгубих любимата Моторола L7,и нея не исках да сменям,ама така се е случило.

Апък Иначе, развали ни се печката нещо,и викнахме телевизионния техник(инженер по проф.) да ни я поправи (той е приятел на хазаина,и за всичко се обръщаме към него,горкият човек) , вече доста неща направи за нас и реших да му купя патронче Мастика :) Утре ще му го дам. Хазаина каза,че чичо Кольо това пие. :)

Докато не прочетох "чичо Кольо" вече си мислех за поста ти след 2-3 дни ... " ами ние го викнахме и за тръбите човека... ама оправи ги, де". Нейсе.

Знаеш ли, има известна разлика между "баща й може да си го позволи" и когато тези пари съм си ги изработил аз ;)

А, телефона определено би ми бил много полезен, ако не съм в завода и някой ми изкрярка "абе нещо си там с акаунта ми във файловия сървър", "ми тука не мога да влезна в сървъра", "ми забравих си паролата за едикоеси" - да, тогава наистина ще ми е полезно да се вържа към някоя wifi мрежа, да си пусна путито и да се разчопля. Има си куп джунджурийки, които могат да са ми позлезни.

Но и една кофа играчки, с които да губя време, когато ми се наложи. Или да слушам музика. Или да го ползвам за нивелир. Или да си играя на игри с колички.

Иначе, като спомена за инженери - ето ти виц на темата :D

Обикновено се предполага, че ако имаш син би трябвало заниманията с циците на майка му да са по-привлекателни от тези с влачкето, независимо от твърденията на онази мъдрост за приликите между двете неща, но разни хора. :lol:

Така е ама не става да си играеш с тези "играчки" пред детето :) Та влакчетата са добра алтернатива... пък и така се отчита дейност "таткото обръща внимание на детето" и цялата рода е щастлива колко е добър е таткото и т.н. абе сещаш се :)

Така е ама не става да си играеш с тези "играчки" пред детето :) Та влакчетата са добра алтернатива... пък и така се отчита дейност "таткото обръща внимание на детето" и цялата рода е щастлива колко е добър е таткото и т.н. абе сещаш се :)

Със сигурност ще се намери някоя леля,дето да каже: "Този пък,няма ли да остави детето да си поиграе и то с тези влакчета!" :)

Със сигурност ще се намери някоя леля,дето да каже: "Този пък,няма ли да остави детето да си поиграе и то с тези влакчета!" :)

Бъркаш. Детето си играе с влакчетата заедно с мен лелите са във възторг, бабите изпадат в умиление... а ние си правим кефа :lol:

Замислям да инвестирам още 100тина кинта във линии и още някое и друго влакче с вагонче за да стане още по-интересно. Ей това примерно ще е едно от нещата

Яко ли е?! Аз се точех на 1 количка... МНОГО ЯКА, МАМКА МУ!

Много. За съжаление е за вътрешно ползване и е доста малък и лек. Не, че е проблем, но нещо му стана с двигателчето и трудно завива на ляво. Може да е влезнал косъм или боклук между зъбците, но пак е гадно, защото не мога да го отворя. Направен е от 2 части стереопор залепени една за друга. Сега само си го гледам, а ако знаеш как ми се ще да си поджъткам малко....

Ето го. Даже моя е същия цвят.

picooz-tandem-z-silverlit2.jpg

Да, разбира се, мога да си говоря на 1208 (жеУезен телефон), на работата да бачкам на пентиум двойка, да карам балканче и да се обличам в Ла'Фиеста (не, че нямам неща, взимани от там :D).

Но в конкретния случай, телефона го разгледах, хареса ми и то много, прецених, че цената, на която ми го дават е добра, че мога да си го позволя и си угодих. Simple as that.

Ами то така се взима хубавото.И аз така си купих Нокиата(алал да му е на някой вече)-без да мисля много много.Иначе и аз мога да твърдя за стария ми телефон с който съм сега,че е "жеУезен" (Siemens CX65),но не може да се пенсионирам с него. Сега събирам кинти за нов,ама айде дано го взема преди НГ.

П.С. Който му мисли прекалено много,нищо не си купува в крайна сметка.Аз ако тръгна си права сметки колко пари харча и колко взимам,може би половината от нещата които имам,щяха да са по изложните витрини,в някой друг гараж и т.н.

Siemens CX65

Измежду последните свестни телефони на Siemens. Много малко още му трябва да е перфектен и бих си стоял с такъв телефон а не с някоя ултра модерна гъзария само с екран но уви Siemens продадоха на BENQ, те пък съвсем в друга посока поеха, иначе аз бях голям фен на телефоните Siemens: 3-4 телефона съм имал техни и са били просто бетон. C55 беше измежду най-удобните ми телефони...

А, аз все още си ползвам за бекъп един ЦХ 65.... или пък когато ходя за риба...., тази машинка каквото е преживяла - много малко телефони биха припалили изобщо след това....

C45 за мен е един от най-здравите Сименс-и. Сменил съм около 2-3 модела от тази марка, то все още си спомням колко здрав телефон беше. Даже се замислям дали да не си купя пак такъв.

Твърде, твърде малък :)

Нали знаеш за six degrees of separation - склонна съм да вярвам, че е възможно да изровим и още общи познати.

Хич не се и съмнявам...Като се има предвид, че някои хора от близкото ми обкръжение хoдят в къщата за чай и мъдрост(това го разбрах скоро де...) Така, че нищо чудно ;)

C45 за мен е един от най-здравите Сименс-и. Сменил съм около 2-3 модела от тази марка, то все още си спомням колко здрав телефон беше. Даже се замислям дали да не си купя пак такъв.

щото не си пробвал S10, който беше с цветен още във wремената, когато и 4 цвята си бяха напълно достатъчни, а контакт лист с 250 номера изглеждаше безкрайно голям.

е те онова си е ЗДРАВ телефон - хвърлян от кола в движение, затискан от капак на шахта, падал от 5ти етаж, плувал в реки и язовири и откриван чрез звънене... и винаги работещ :) а с антената му само консервни кутии не са отваряни...

Татко имаше СХ65 и си го купи още като излезнаха.Мисля,че 2004 беше.Тоя телефон и сега седи,все едно е нов.

Тоя,където аз съм с него,беше на един приятел,който бая изпитания му е приложил.Например минаване с колата през него,случайно падане от джоба и ритане на 20-30м.,ей такива и то все без да иска.

Общо взето много съм доволен и аз от телефона.Xperia-та може малко да почака. :D

Иначе и аз имах С55-сега е у майка.Много му се радва! :woot

тука като чета май всички сме имали по 3-4-5 сименса :) та и аз така... от S35 до С45, С55, М55... МЕ45 - естествено всички работещи до дупка. Накрая само МЕ45-цата сдаде багажа, екрана се обръщаше с главата надолу и М55-по същия начин. Ама според мен до 65 сериите бяха, след това сериозно се превърнаха в бози :)

Сименс съм използвал точно 10 минути. Няма толкоз смотани телефони. Много им мразех тия двойни копчета. Преди 2 месеца, опитвах да настроя на бабаката GSM-а. Брачетката и дала един Сименс, та си припомних що ги мразя тия смотани телефони. Може да са здрави, но според мен като работа са много зле.

За какво си купих готини слушалки, като слушам музика супер тихо когато си сложа слушалки? О.о

Вярно вадят уникален звук, ама смисъл никакъв. Пак си давам парите за ненужни работи.

Имаш рожден ден, другата седмица, да ти е честито, ще я видим тази работа за слушалките после. :)

Покани ме, кажи какви слушалки искаш, стискай палци да си дъгна мързеливото кльощаво тяло от леглото и ще ти купя едни! хахаха

Защото и без т'ва като взема пари или нещо ненужно, не знам какво да правя... може да ти излезне късмета.

Сименс съм използвал точно 10 минути. Няма толкоз смотани телефони. Много им мразех тия двойни копчета. Преди 2 месеца, опитвах да настроя на бабаката GSM-а. Брачетката и дала един Сименс, та си припомних що ги мразя тия смотани телефони. Може да са здрави, но според мен като работа са много зле.

Зависи от модела. С55 беше със страшно удобна клавиатура. Може би малко по-добре можеха да са стрелките но беше ок. По-удобен телефон от този не съм имал. Освен може би първата ми нокия 7110 - също уникално удобен телефон.

За какво си купих готини слушалки, като слушам музика супер тихо когато си сложа слушалки? О.о

Вярно вадят уникален звук, ама смисъл никакъв. Пак си давам парите за ненужни работи.

Да полюбопитствам. Кои са тия супер яки слушалки?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...