__smirnoff__ Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 баси не може ли да спре за няколко дена времето за да мога да се наспа като нормален човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 и аз така се ядосвах с доспиването от работата ама съдбата ми реши проблема отново бързо и енергично и ме уволниха от работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 става въпрос за chambao, нали? тъй, тъй... П.С. всички желания са осъществими, въпросът е да имаш търпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 баси не може ли да спре за няколко дена времето за да мога да се наспа като нормален човек Изразяваш в пълна сила мечтите ми !! Искам да СПЯ !!!! Ма не виждам кога ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Искам товааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Искам товааааааааааа МАЛЕЕЕЕЕЕЕ искам и аз такова дали ще се намери в наща колиритна страна Минава ми , че утре забягвам от града и 2 дена и 2 нощи какъф релакс ще си дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Чувствам се като чудовище,толкова лоша ме изкарват всички Иии... Абсолютно същото!!! Все гледам да постъпвам добре, всеки да е доволен, а все излизам ужасна Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Абсолютно същото!!! Все гледам да постъпвам добре, всеки да е доволен, а все излизам ужасна Йеее! Може да си направим клуб! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Искам товааааааааааа Уникално е къде го продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Имам гривна от магнетизиран хематит, но това е голяма мания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Да ама тая гривна е малко опасна. Няма ли като си вървиш да се лепи по разни винкели и табели, освен това като си пъхнеш ръката в джоба да ти прецака телефона, дебитните/кредитните карти и други чувствителни на магнити неща ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Или още по-кофти - магнитните вълни влияят доста зле на органите/костната система... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Или още по-кофти - магнитните вълни влияят доста зле на органите/костната система... Да, ако носиш електромагнит колкото трабант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 По-скоро влиаят благоприятно на кръвното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Infuckingcredible infuckinglove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Оле скутер срещата мина супер яко майна.Напрайхме трипче през целия град-сички хора са обръщаха зад нас да гледат кфо стаа .Някой от тука може да ни е видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Йеее! Може да си направим клуб! ... пишете ме и мен вътре писна ми да им угаждам и все да няма угодия накрая става дивия и секи се спасяаа по единично Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Днес Psihara^^ се е видял с момиче!!! Има още надежда за този човек!!! Ще живее, въпреки всичко... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Днес Psihara^^ се е видял с момиче!!! Има още надежда за този човек!!! Ще живее, въпреки всичко... !!! Е, то с Джиджи всеки може . Без Джиджи е майсторлъка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Без Джиджи!!! Въпреки всичко казва, че е имал розово магаре с него (което ми подари на мен )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 who d fcuk is dji-dji ? комарите днес са полудели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Мъчно ми е, тъжно ми е, плаче ми се... Понякога просто е трудно да направиш праилен избор, особено, ако незнаеш какво искаш. И да хубавите неща не са вечни, точно това ги прави толкова хубави и специални... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.