AssassiN Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Е аз зат'ва гледам да не се издам, че оная... уфф... жената на Брад Пит, не мога да открия нещо в нея, което да ме вЧЕПатли... И аз винаги съм имал чувството, че и часове да го лапа, нищо няма да стане... А жената от рекламата на Маги съвсем не бих я нарекъл ГРОЗНА. Аз по принцип не използвам тази дума. Не мисля, че има грозни хора. Има само такива, които на мен не ми допадат, но за някой друг може да са еталон за красота. Все пак, безпристрастно казано, тая от рекламата ако се съблече... някои хора ще се комплексират, струва ми се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Красотата е в очите на наблюдаващият! Няма такова качество - красота. Това което се възприема като "красота" е просто еталон наложен от моментът и групичка представители на обществото в този момент. След като този еталон се променя във времето и за различните общества той е различен, това означава, че "красота" като абсолютно понятие не съществува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Красотата е в очите на наблюдаващият! Няма такова качество - красота. Това което се възприема като "красота" е просто еталон наложен от моментът и групичка представители на обществото в този момент. След като този еталон се променя във времето и за различните общества той е различен, това означава, че "красота" като абсолютно понятие не съществува! Добре. Твоя е. Взимай я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Чш, не противоречи на Гадо, когато говори дълбоки неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Браво!!! Сега трябва да ходя и на очен лекар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Добре. Твоя е. Взимай я. Някъде да си видял, да съм казал, че това е моето разбиране за красота? Освен това можеш да бъдеш сигурен, че някъде, някой я намира тази за прелестно създание! Не ми се занимава да ровя, но съм сигурен, че ако ти изтипосам някои от идолите на 70те и 80те - ще побягнеш с писъци. Да не задравяме и, че навремето (ти тогава си бил доста малък за да заглеждаш каките) Сашка Васева също беше еталон за красота , ако искаш я взимай - хич няма да ти прости, вервай ми. Курунирчо, седи си мирно и си трайкай, ша та замола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Еталон за красота се поставя от хората, които имат нужда от такъв, за хората, ... които имат нужда от такъв. Това исках да кажа с картинката. А и тази я искаше Пешо. От одеве ми пръсна скайп от съобщения с въпроси "Как ѝ е тел-а?"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Освен това можеш да бъдеш сигурен, че някъде, някой я намира тази за прелестно създание! Гадо, психопатологията е бездънна яма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 И аз винаги съм имал чувството, че и часове да го лапа, нищо няма да стане... А жената от рекламата на Маги съвсем не бих я нарекъл ГРОЗНА. Аз по принцип не използвам тази дума. Не мисля, че има грозни хора. Има само такива, които на мен не ми допадат, но за някой друг може да са еталон за красота. Все пак, безпристрастно казано, тая от рекламата ако се съблече... някои хора ще се комплексират, струва ми се... Не знам дали някои ще се комплексират,ама други ще повърнем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Гадо, психопатологията е бездънна яма... Не знам...., не знам Курунире. Като се има предвид, че психиатрията чийто клон е психопатологията са кланя на хора за които всичко се върти около меракът - да опънеш майка си, да те опънат или да те опъне баща ти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Радавм се, че успях да те накарам да опростиш разговора до такова ниво само с една реплика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 А и тази я искаше Пешо. От одеве ми пръсна скайп от съобщения с въпроси "Как ѝ е тел-а?"...Не е най-лошото, че й исках телефона. По-лошото е, че Иван ми го даде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Не е най-лошото, че й исках телефона. По-лошото е, че Иван ми го даде... Според мен, работата ще се изясни ако Психара дойде на аперативката с патерици или гипсов корсет..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Според мен, работата ще се изясни ако Психара дойде на аперативката с патерици или гипсов корсет..... Зависи колко стара любов му е. Може да я е преживял вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 М, какво ми говорите. Тя вика "Искам буйните коси на Гадолино и Пешенцето... МЕЖДУ БЕДРАТА МИ!" ХАХААХХАХХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Зависи колко стара любов му е.Може да я е преживял вече Повярвай ми, тази "тръпка" ще остави дълготрайни следи върху физическото и психическото състояние и на най-закоравелите клиторианци! М, какво ми говорите. Тя вика "Искам буйните коси на Гадолино и Пешенцето... МЕЖДУ БЕДРАТА МИ!" ХАХААХХАХХ Ама викаш, като е разбрала, че няма да я огрее (или поне с гривата на Гадолино, щото той е верен на жена си) и се е задоволила само с тебе...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 [15:06:41] Curunir: prosto izgarqm da go vida Реплика от Curunir към gado... Момчета - има хотели за тая работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 [15:06:41] Curunir: prosto izgarqm da go vidaРеплика от Curunir към gado... Момчета - има хотели за тая работа! Не предполагах, че сме стигнали този етап в отношенията си с него.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Еееее психара много гаден, остай личните разговори на хората в тайна! хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Не знам дали някои ще се комплексират,ама други ще повърнем... Аз определено няма да съм от тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Аз също. Също не намирам въпросната мадама толкова гадна, колкото я изкарахте. Готов съм да се обзаложа, че с малко грим, прическа и алкохол, повечето от отвратените младежи не само, че няма да й откажат, ми и ще ходят да я облъчват... Иване, не очаквах, че в заяждането ще успееш да се изкачиш до ниво четвърти клас Честито Ако понатрупаш малко опит, може да те пуснем да потренираш с kotora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Като почнете така да си говорите на имена и осъзнавам, че не съм бил на форумни срещи... Не знам за кого става дума. Чувствам се изолираааааааааааааан! Трябва да има тема, в която всеки да си направи кратко представяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Колко си лесна, Пеше. Имаш 3 реплики, които повтаряш и се мислиш за тооолкова оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Сега разбирам, че Иван a.k.a. Psihara^^ има въображаем приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Да бе, к'во стана с афекса? Изведнъж тоя човек се изпари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.