w00x Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Нещо такова.Имах Симбиан,наистина е лесна за ползване и добра ОС,но мисля ще Джама е малко над нея,или пък може би наравно?Също така мисля,че за Уин-а има повече и по-добри приложения. Интересно. При наличието на стотици програми за Symbian, продължавам да чувам, че Windows и iPhone имат повече приложения. Дай ми няколко примера, за да ме убедиш. Използвам Symbian от 3 години и до сега проблем съм нямал с намиране на програма, която да изпълнява функция липсваща при стандартния набор от софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Имам 4-5 колеги с HTC-a и всички до момента се оплакват, че са "бавни". Реагират малко със закъснение. при симбиана пък има безкраен ред от потвърждения "сигурен ли си че искаш точно това от това, дето е на онова"... "ама наистина ли си сигурен?", "ама точно това дето е на онова?". за бразуването из дървовидна структура, всяка точко от която е дефинирана от една дума също имам задръжки. дърво>широколистно>плодоносно>ядливо>4годишно>есен>ябълки>зелени, за да си скъсаш ябълка. и съкратих няколко стъпки на 5800 пък половината от бързите жестове не ги хваща от раз - много се хилих на хора дето търкаха по екраните по 5-6 пъти докато се върнат назад при сбъркана една дума от горното дърво. а докато спра един филм трябваше да го слушам 5 минути щото бил в бекграунда и трябвалод а се мине през таск мениджъра или да минеш през дървото та да си викнеш тва точно приложение за точно тоя филм - иначе ти пуска и втори филм. то е ясно че и аз просто не съм свикнал с управлението на симбиански тъч и сигурно си има чудни шорткъти, ама нещо не успя да ме накара да ги налучквам. всеки с проблемите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Валентино, светът наистина е много малък... :ph34r: Твърде, твърде малък Нали знаеш за six degrees of separation - склонна съм да вярвам, че е възможно да изровим и още общи познати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 то е ясно че и аз просто не съм свикнал с управлението на симбиански тъч и сигурно си има чудни шорткъти, ама нещо не успя да ме накара да ги налучквам. всеки с проблемите си. Накрая си си го казал съвсем точно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 ... тази има лице и задник, което я прави одушевен предмет. ... И ти имаш, но сме достатъчно джентълмени, за да не ги обсъждаме. За някакъв уникален модел за красота ли се смяташ, та постоянно коментираш коя колко грозна била... опа грешка, на това май завист му викаха, при това детинска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Майка ми мн добре знае как да ми преебе настроението още преди да мога да гледам нормално сутринта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Добър ден на всички! К'ъв е тоя чат за телефони дето сте "отлепили"? Ба*ти, аа почувствах се нищожен с мойта нокиика. Няма Wifi, няма qwerty клавиатура, няма touch, няма акселерометър, обаче съм си доволен... 6120 класик, добро телефонче за парите си. @BoqoJIa3a Ей за това си живея в отделна стая на отделен етаж и всичко ми е отделно, за да не ми се месят в живота. И ти имаш, но сме достатъчно джентълмени, за да не ги обсъждаме. За някакъв уникален модел за красота ли се смяташ, та постоянно коментираш коя колко грозна била... опа грешка, на това май завист му викаха, при това детинска. Ауууу, хахаахха, ще чакам продължение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Галченце, не знам защо очакваш във всяка реклама да има по някоя цицореста изрусена мацка. В края на краищата този продукт си има определена целева група от работещи хора, които са твърде заети, за да отскочат за обяд в работно време. Не мислех, че е нужно да обяснявам това на някой, който претендира, че си е завъдил някаква мисловна дейност, ама ей на... @lil_stenly какво стана с жирафите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ауууу, хахаахха, ще чакам продължение! За да ти спестя чакането до новия епизод на Дързкост и "красота" ще дам малко спойлери:Или съм гнусар, или някой(по-скоро нещо) ще ме пребива/гази, или жената отново не ми пуска Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Не бе хора, не очаквам да е супер красавица, достатъчно реклами има с модели и т.н., просто можеше да е невзрачна, ама тя е наистина много грозна. Валя, не се притеснявай за мисловната ми дейност, има си я в наличност, доколкото ми трябва за определена ситуация. И то тук дори не става въпрос за мислене, просто дадох мнение, констатирах това, което всички виждате, но сега, в името на това да не съм права, не признавате. Абе както и да е, заяждайте си се. Кучето си лае, керванът си върви Приятен да ви е денят! Аз си написах есето и съм доволна от себе си, сега ще гледам Хауси И ти имаш, но сме достатъчно джентълмени, за да не ги обсъждаме. За някакъв уникален модел за красота ли се смяташ, та постоянно коментираш коя колко грозна била... опа грешка, на това май завист му викаха, при това детинска. Не се смятам за уникална, за супер красива или подобно. Интерпретирайте си колкото искате. Никъде не съм писала, че съм красива, или още повече, че съм по-красива от някоя си. Коментарите ми не се свързани със самооценката ми, а с възприятието. Просто всеки си има вкус. На вкус и цвет, тавариш нет. Нещо такова беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Това, че женичката не е красавица, никой не го отрича. Но да се коментира от друг представител на "кервана" показва известна доза... злорадство, видиш ли не съм най-грозната C. bactrianus в стадото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ако се смятах за съвършена, нямаше да завиждам на някоя за краката и т.н., но наистина това, което казвам е по преценка, няма примеси от завист и злоба. Все едно да ти кажа, че не можеш да коментираш някой мъж, защото все едно му завиждаш. Не знам дали това, което съм казала е супер тъпо, но човек да не си изкаже мнението от страх, че вие тук ще го разфасовате, е още по-тъпо. Достатъчно открит човек съм, за да търсите под вола теле и да се опитвате да ми припишете думи, които не съм казала, а още по-малко да търсите скрити подбуди, сякаш съм някакъв конспиратор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 @lil_stenly какво стана с жирафите? Смятам че се нуждаят от спешна хирургическа интервенция... цялостна! хахха Иначе ще живеят. Днес ще правя втори опит. @Aquila Тъкмо се чудех кой, кога умира и в кой епизод! Все пак е сапука, драмата трябва да е неизбежна. ... черното черно и на бялото - бяло. Защо хората виждат само в два цвята? хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Що се заяждате с Галя, това нещо като спорт ли е? Жената от рекламата е ужасяващо грозна, ама наистина ужасяващо. Има известно леко комично излъчване, но мисля, че можеха да подберат и жена просто с комично излъчване и да спестят останалото. И както Галя, така и всеки има пълното право да казва на черното черно и на бялото - бяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Някой може ли да даде линк към въпросната реклама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Отчающ е кастинга, но репликата "Гладна съм, гладна съм!" е добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Тая е супер грозна. Но има по-хубави крака от Галя, Валя и тям подобни имена вадени от томболата с късметите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Валя, не се притеснявай за мисловната ми дейност, има си я в наличностБлаженни са верующите, защото тяхно е царството небесно!Кучето си лае, керванът си вървиЗа кучето - ясно, а керванът Bulforum ли трябва да символизира? pure evil, I tell ya! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ето това е реплика вече, безспорен факт, Валя не я познавам, но за моите крака съм съгласна (за мнението на Психара). Пешо, изчерпа се вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Интелектуалната ти промоция да не би да важеше до изчерпване на количеството? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Аз не мога да определя кое е по-ужасно. Жената, гласът й или цялата реклама. Ето ви нещо наистина добро THE BEST COMMERCIAL EVA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Момичето дето засупва може да не е красива, но за сметка на това има нещо характерно в излъчването, нещо, което ведро и позитивно Мъжът гледа на жената като на цялостен обект, а жената гледа на жената като сбор от отделни дейтали - косаа, ноктии, кожаа, задниик... Оттук идва и разликата в представите - някоя другарка ми вика "Я, гледай тая ква е яка." - имала дълга коса, бяло лице и не знам-си-кво-си. Да, ама на мен ми е скучна като излъчване. Ама друга, която няма кадифено-мека коса до кръста, ама има перверзен поглед, излъчване и поведение... гръмпф - ми жената по-трудно може да го оцени това Но, като цяло, красотата е субективна! Сега като напиша, че Адриана Лима не ме кефи, щото ми е скучна като визия, няма да ми повярвате, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Е аз зат'ва гледам да не се издам, че оная... уфф... жената на Брад Пит, не мога да открия нещо в нея, което да ме вЧЕПатли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 E.R. Който хапва да не чете! Баааа, една рана на корема имам и сега ми я цепнаха за да е промият на ново, кървя като заклан. Защо не обичам игли, а нямам на против ако трябва да ми цепят нещо със скалпел? О.о Утре на рутинен преглед! тцтцтц Стискайте палци да не се инфектира за втори път, да вземе да мине, защото ми писна да ме ръчкат с остри предмети вече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.