sek800 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Извинявам се,мислех,че става въпрос за отрелна(хардуерна ) QWERTY клавиатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 това ако не е qwerty то не знам какво е... WTF?! Това е QWERTY. Не онова виртуално изобретение по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Като заговорихме за телефони, ми прави впечатление следното. Iphone с договор в нормалните страни е 200/300$ Тука глобул го пускат от 600$ при 80 лв месечна такса до 850 $ при най-евтината. Това дали са го одбрили от Епъл, или за нас тука важат други условия. Уж навсякъде една цена и достъпен, пък тука режат глави от кръста нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 woox, xpressmusic няма изобщо хардуерна клавиатура. на нещо което няма изобщо хардуерна клавиатура, да седнеш да разправяш, че е недостатък липсата на хардуерна qwerty... все едно да обясняваш на някой, че единствения недостатък на рибата е че няма по пет пръста на краката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Смъртоносен Улов: Океан от мизерия. те това дават по дискавъри сега. За едни моряци толкова мизерясали, че няма на къде. бахти, кой им прави преводите на тия. Сигурно и intelligence го превеждат интилигенция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Тази вечер Жоро ме изненада много приятно! Иначе ми минава през главата, че "жената" от рекламата на Маги вкусна чаша не трябва да крещи : "Гладна съм!", а "Грозна съм!". Лека, мека, спорна, безаварийна и всичко най-евентуално на всички! Лягам си с усмивка, надявам се, че утре сутрин няма да има дразители и ще се събудя пак с усмивка. Пожелавам го и на вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Смъртоносен Улов: Океан от мизерия. те това дават по дискавъри сега. За едни моряци толкова мизерясали, че няма на къде.бахти, кой им прави преводите на тия. Сигурно и intelligence го превеждат интилигенция... Превода съкс ама тия поредици са си много добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 woox, xpressmusic няма изобщо хардуерна клавиатура. на нещо което няма изобщо хардуерна клавиатура, да седнеш да разправяш, че е недостатък липсата на хардуерна qwerty... все едно да обясняваш на някой, че единствения недостатък на рибата е че няма по пет пръста на краката... Оувърмане, изтъкнах липсата на хардуерна клавиатура при 5800 като недостатък в сравнение с X1. Едит: Ще добавя пропуснатите думички в предното мнение. " Вместо това може да погледнеш 5800 Express Music. Двойно по-малко пари е от X1 и има същият хардуер като Xperia-та. За екрана обаче не знам дали е същия като на X1. Липсва му и QWERTY клавиатурата." Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Много пари бе,дедо.Тая кола ме ошушна.Тъкмо 2 Експерии е т'ва.Иначе е хубаво. Не знам колко струват експериите ама в глобул го имаше с някаква програмите им за 750лв или нещо такова. Симбиана не е лош - мислех че е много зле но откак съм с Е52 си промених мнението. Но аз обичам телефона да е телефон, за мен всичките тези истории и програми които се качват са абсолютно излишни. Камерата даже не ми трябва. Иначе на мен ми минават през главата ВЛАКЧЕТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Иначе на мен ми минават през главата ВЛАКЧЕТА Дядо ти май се радваш повече на влакчетата от малкия Като се замисля аз повече се радвам на играчките от племенниците ми ... ЕДИТ : едно е лошо , че е от пластмаса дървените са по-хубави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Оувърмане, изтъкнах липсата на хардуерна клавиатура при 5800 като недостатък в сравнение с X1. Едит: Ще добавя пропуснатите думички в предното мнение. " Вместо това може да погледнеш 5800 Express Music. Двойно по-малко пари е от X1 и има същият хардуер като Xperia-та. За екрана обаче не знам дали е същия като на X1. Липсва му и QWERTY клавиатурата." Xperia-та има по-добра ОС,по-добра навигация,QWERTY,по-добър дисплей с по-хубав тъч.Даже мисля,че ако качваш iGo,не трябва да го хакваш. Не знам колко струват експериите ама в глобул го имаше с някаква програмите им за 750лв или нещо такова. Симбиана не е лош - мислех че е много зле но откак съм с Е52 си промених мнението. Но аз обичам телефона да е телефон, за мен всичките тези истории и програми които се качват са абсолютно излишни. Камерата даже не ми трябва. Експирията я има и за 620лв.Без програма.Иначе я има и в Технополис напримерно за 899лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Xperia-та има по-добра ОС,по-добра навигация,QWERTY,по-добър дисплей с по-хубав тъч.Даже мисля,че ако качваш iGo,не трябва да го хакваш. Нещо не съм съгласен с това за операционната система. Нима искаш да кажеш, че Windows е по-добър от Symbian? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 .Галя, след оная бояджийска гавра, която си беше направила с ноктите (за кожата ти Дочо изкоментира вече) ти е напълно забранено да правиш забележки за външността.Дядо ти май се радваш повече на влакчетата от малкия lol.gif Като се замисля аз повече се радвам на играчките от племенниците ми ...ЕДИТ : едно е лошо , че е от пластмаса дървените са по-хубави . Доказано е, че мъжете искат синове, за да могат да си играят с играчките им Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Нима искаш да кажеш, че Windows е по-добър от Symbian? Нещо такова.Имах Симбиан,наистина е лесна за ползване и добра ОС,но мисля ще Джама е малко над нея,или пък може би наравно?Също така мисля,че за Уин-а има повече и по-добри приложения. Е,що ми я няма Нокийката,да не мисля за глупости...Ама като съм бльон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Галя, след оная бояджийска гавра, която си беше направила с ноктите (за кожата ти Дочо изкоментира вече)... За кой от посочените лакове говориш, бяха 4?! Наистина ли си мислиш, че си толкова интересен, че да ми "даваш право" или отказваш такова да коментирам външността на очевадно (меко казано) отвратително същество?! И тук идва разликaта, лакът си е лак, тази има лице и задник, което я прави одушевен предмет. Не използвай толкова сарказъм или както там наричаш коментарите си... Айде, моля ти се, знаем се, дето се вика... И кой, п. д.....е, е Дочо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Доказано е, че мъжете искат синове, за да могат да си играят с играчките им Всъщност приказката е друга. Каква е приликата между женските гърди и детските влакчета-играчки? И двете са предназначени за дечицата, но на практика с тях повече си играят мъжете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Дядо ти май се радваш повече на влакчетата от малкия Като се замисля аз повече се радвам на играчките от племенниците ми ...ЕДИТ : едно е лошо , че е от пластмаса дървените са по-хубави . Дървените не се движат сами... а и дървените точно на Томи са майка си и баща си а и от тези вече имахме малко линии и влакчета... Освен това тези такъв тормоз виждат че дървените няма да издържат... а от каква пластмаса са правени не знам но такъв бой изяде едното влакче че ако беше някой китайски боклук отдавна да е заминал в коша. Едни колички (китайски) сигурно 10 изхвърлихме подобни а това влакче се държи пущината и само батериите сменяме. Включително беше го оставил да върви срещу една стена и то запънало и бръмчи и щрака и не може да продължи напред, мислех че нещо е изгоряло като видяхме че след 3 часа е престанало да се движи, ама сложих батерия и тръгна. Много съм впечатлен от тези. Експирията я има и за 620лв.Без програма.Иначе я има и в Технополис напримерно за 899лв. Аз бих изчакал малко да падне. Все пак съвсем нов е този. След 3-4 месеца ще му падне цената до нещо по-поносимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Аз бих изчакал малко да падне. Все пак съвсем нов е този. След 3-4 месеца ще му падне цената до нещо по-поносимо. Аз не бързам.Сега си карам със стария Siemens CX65-железно копеле. Пък и по Коледа и Нова година може да има някоя примоция.За 1месец няма да умра,ако не съм си го купил,така и така нямам пари да си го взема утре. Айде лека нощ засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 ... Леко бе Галя, още малко и ще му хвърлиш 1 бой като те гледам. И въпроса е защо се връзваш толкова? Между другото не знаеш ли че колкото повече се връзва някого толкова по-приятно е да го бъзикаш? Нещо такова.Имах Симбиан,наистина е лесна за ползване и добра ОС,но мисля ще Джама е малко над нея,или пък може би наравно?Също така мисля,че за Уин-а има повече и по-добри приложения.Е,що ми я няма Нокийката,да не мисля за глупости...Ама като съм бльон... Symbian-a е свестен ама не е за touch screen телефони. Или поне така разправят мои познати дето ги обичат. То мен ако ме питаш телефона трябва да е телефон и да има копчета... и да е много ама много малък че да не ми убива в джоба. Ама аз само викам "ало" с него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Валентино, светът наистина е много малък... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Xperia-та има по-добра ОС,по-добра навигация,QWERTY,по-добър дисплей с по-хубав тъч.Даже мисля,че ако качваш iGo,не трябва да го хакваш. Експирията я има и за 620лв.Без програма.Иначе я има и в Технополис напримерно за 899лв. iGo на мобилния прозорец не го кракваш, щото го сваляш от руските сайтове готово кракнато. просто при симбиан защитата е малко по-специфична и изисква допълнително цъкане. Иначе си е платен софтуер и хич не е безплатен, особено картите му. Н97(не новия mini вариант) е добра оферта за симбиански телефон + хардуерна клавиатура. та от всички уиндоус телефони що искаш да се натрисаш на най-смотания и сакат? прави се в заводите на HTC, но е на ишлеме и от сони са му омотали спецификациите при поръчката, при което е станал ни риба, ни рак, ни щука, ни кит, ни нищо. по всички ревюта точно този модел го описват като провал - закъснял и остарял още с излизането си, проблемен при експлоатация. Дори камерата му не е с качествата типични за сони. за 700 лв можеш да си намериш ново HTC TouchPro1 ако толкова много искаш хардуерна клавиатура или някой от Touch-овете. Дори Hero и Magic са по-добри оферти от точно тва сони и цените им са пак до към 700 лв. Камерата им е по-зле от аналогичните предложения. хубавите им конкуренти на моторола и сони (има оферта за продажба на 1100 лв на Х2 забележи), още ги няма по родния пазар, , пък и още не са натрупали експлоатационен период, за да се вярва на ревюта. самсунг щом не искаш не съм ти посочил. засега според мен това са добрите оферти цена/качество. вземи прочети малко из gsmarena или в pocketbulgaria за сравненията между Х1 и другите оферти. Не е като да нямаш избор от модели. аз събирам пари за Про2, за да се присмивам на айфонистите, на които всичко им било евтино и безплатно, ама по американските стандарти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Знаех си, че ще изригнеш като цирей под налягане Добрютро, народе То... вече час и половина шартавосвам, но все още е утро и все още е добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 аз събирам пари за Про2, за да се присмивам на айфонистите, на които всичко им било евтино и безплатно, ама по американските стандарти. Ама е с 528MHz-овия процесор. Верно има клавиатура но затова пък е доста по-обемист от HD2 който освен това е с 1GHz-ов процесор. Имам 4-5 колеги с HTC-a и всички до момента се оплакват, че са "бавни". Реагират малко със закъснение. Именно. То и нокиите с по-стария процесор като Е66 са леко тромави и те ама Е52 е ок. Същото е и с HD2то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Имам 4-5 колеги с HTC-a и всички до момента се оплакват, че са "бавни". Реагират малко със закъснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Аз съм се наточил на едно 5530, ама утре взимам едно HD5770 Sapphire, та ще се поотложи във времето... Между другото, ползвал съм 5800 и е великолепен телефон за парите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.