Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
новото някъв гей динго ли е ? :laughing:

Вярно е, един път да ти излезне име и после постоянно ти го натякват. XD

Мачо динго.

Как позна че артиста е спаниш не знам! хахаха

Дадох му моя снимка и му казах да драсне нещо, та това се получи... сега чакам цветове! :rolleyes:

И... к'ва Ибиса, на Слънчев бряг е много по-добре!

Някой да е забелязал колко е хубаво времето вън... бях на двора да сека дърва, то ми се стори толкова топло, че зарязах дървата и се проснах на едно столче. А, очаквах вече да вали сняг, да съм направил един снежен човек на двора.

Е*и му майката! Дядо Мраз беше споменал за бизнес с араби... А някой прави ли бизнес с Руснаци?!?!??!?! ПФФФФФФ!!! Евреите ряпа да ядат!!!

3 години работих с руснаци. И като клиенти и като колеги.

Аз от скоро работя с руснаци, честно да ви кажа, точни хора, до сега не са ме подвели, не са като нашите тук, всичко е на шест и съм доста доволен да работя с такива хора.

:) Явно попаднал съм на такива, едва ли всички са така като се има на предвид балканските стандарти за работа.

Иначе не мога да се оплача, ама ще видя след време дали ще съм на същото мение.

3 години работих с руснаци. И като клиенти и като колеги.

Може да зависи от руснаците. Или от областта, в която се работи. Но ти не каза - допадат ти или?

Е*и му майката! Дядо Мраз беше споменал за бизнес с араби... А някой прави ли бизнес с Руснаци?!?!??!?! ПФФФФФФ!!! Евреите ряпа да ядат!!!

Абе от всичките нации има свестни хора има и боклуци. Просто тоя арабин с който бях работил се късаше да се пазари иначе един път като се разберем и беше точен. С няколко евреи съм работил и са били точни - пак е имало пазарлък но по-малък (с единия даже никакъв просто като не му хареса цената искаше да разкараме някакви части за да станело по-лесно). С американци също съм бачкал и там е "айде да е готово за утре, знам че се прави за месец ама ми трябва възможно най-бързо, ако не е утре да е идната сряда най-късно иначе свършва света". Виж с руснаци нямам опит, знам само че като колеги били лесни, дори да го обидиш нещо, после отиваш с една бутилка водка да му е извиниш и пак сте първи приятели :)

Edit. Форума да са чувстуа поздравен.

http://www.youtube.com/watch?v=pMgHQ7xy1hA

Чуствам се поздравен.... :rolleyes:

Ами, доста капризни, но много коректни пичове са били тези с които съм работил..... Даже и заради капризите им да се засере работата, си плащат като пичове.

Може да зависи от руснаците. Или от областта, в която се работи. Но ти не каза - допадат ти или?

Мразя ги в дъното на костите си.

Главно от колегите руснаци. С клиенти руснаци директно съм нямал контакт, но съм виждал колегите какви премеждия са имали.

Точно този клиент ми каза: "Нямам такава парична възможност в момента." Ставаше въпрос за дооформяне на една техническа документация за... Новият му CL65. И ставаше въпрос за.. 21 евро, а не 210 000 евро..

EDIT: Аз така или иначе не се занимавам с този вид работа. Просто днес колегите от офиса за некорпоративни клиенти отсъстваха и поех 2ма 3ма... Да работиш с хора - not so great! Ето защо ставам инженер.

Чудя се дали си заслужава X1 Xperia? Някой да има мнение по въпроса?

не.

за същите пари има по-добри предложения - някоя омния на самсунг или 3-4 модела на HTC.

Точно този клиент ми каза: "Нямам такава парична възможност в момента." Ставаше въпрос за дооформяне на една техническа документация за... Новият му CL65. И ставаше въпрос за.. 21 евро, а не 210 000 евро..

EDIT: Аз така или иначе не се занимавам с този вид работа. Просто днес колегите от офиса за некорпоративни клиенти отсъстваха и поех 2ма 3ма... Да работиш с хора - not so great! Ето защо ставам инженер.

Хора всякакви, дет се вика....

Хора всякакви, дет се вика....

Мммм, току що видях, че този ни е и корпоративен клиент. :lol: Ще му ги приспадна от някоя от по-големите поръчки. И то - ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН... Преди всичко! :lol:

Разгледай HTC HD2 - 1ghz cpu все пак!

Сериозно? Човек притежаваш CL65 ще тръгне да се обяснява че няма 21 евро? Що изобщо си е подал носа навън?

Разгледай HTC HD2 - 1ghz cpu все пак!

Много пари бе,дедо.Тая кола ме ошушна.Тъкмо 2 Експерии е т'ва.Иначе е хубаво.

А и не знам каква е разликата дали ще е HTC или Сони Ериксон.Горе долу един бичим.

А за Омния не искам и да чувам.Каквото съм си взел Самсунг до сега е влизало в сервиз.Добре,че само 1-2 неща са Самсунг у нас,и то дребни.

Я!

Колегата LifeFeel бил рожденник. Е па да е жив и здрав, макар и да се позагуби последно време.

Иначе през главата като товарен влак ми минава

. Е т'ва е барабанист!

Определено не според мен. Клавиатурата е неудобна и изработката е някакси слаба. Хардуера е стар, а Symbian за Sony Ericsson си е направо трън в гащите.

Може да погледнеш 5800 Express Music. Двойно по-малко пари е и има същият хардуер като Xperia-та. За екрана обаче не знам дали е същия. Липсва му и QWERTY клавиатурата.

Определено не според мен. Клавиатурата е неудобна и изработката е някакси слаба. Хардуера е стар, а Symbian за Sony Ericsson си е направо трън в гащите.

Може да погледнеш 5800 Express Music. Двойно по-малко пари е и има същият хардуер като Xperia-та. За екрана обаче не знам дали е същия. Липсва му и QWERTY клавиатурата.

Що си мисля, че Х1 е в вин?

Съседа е с такъв - каза, че е доволен. Ама като изкараха 2 и сега подготвят още една нова с Андроид, изчакай. Или виж Aino-то има, че Satio много пари вече.

Що си мисля, че Х1 е в вин?

Съседа е с такъв - каза, че е доволен. Ама като изкараха 2 и сега подготвят още една нова с Андроид, изчакай. Или виж Aino-то има, че Satio много пари вече.

Прав си. С Уиндоус е. Не мога да разбера с кой друг SE съм се объркал.

Колкото до Xperia-та с Андроид, виж и само статистиките и предполагам сам ще се досетиш каква ще е цената и като излезе. Сигурно ще е около 2000-2500 лева.

5530 Xpressmusic има qwerty клавиатура, малко странно ми се струва 5800 да няма... сигурно не си сигурен в това което говориш...

5530 е със Симбиан.

Xperiata не е ли с Windows Mobile 6.1?За какъв симбиан си говорим?

Едит: Overman,наистина 5800 няма QWERTY.

Апък и тая Xperia c Android-ако ще е 2000лв,да взема да я бартеросам за колата с къщата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...