Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Искате да кажете, че са открили вода в проби от почвата на луната, взети от преди около 40 години, при пътуване което не се е състояло... говоря за експедицията Аполо конкретно. :)

А, ти случайно да си чувал и, че от почти толкова време може доста точно да се определи химическият състав на атмосверата или ако няма такава, на повърхността на дадено небесно тяло - само по отразената слънчева светлина.... Същият този номер става и със снимки от сателит (с по-специална камерка де....)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе днеска се разцепих, размазах, оаках от кеф! Сутрринта за разбуждане, изкопахме една яма около 2 кубика - на вилата на едно приятелче. На обяд се почнаха едни скари, едни чудесии.... тва ручане на кебапчета и кИфтета напрЕко, тва пържоли и бири....., мани-бегай! А, след обяда... о, този след обяд! Закрихме речният риболовен сезон (доста добре се отчете) и съвсем по между другото, събрах към две кила дива кладница. Утре благоверната ще я маринова и след около седмица ще имам на разположение едно от най-великите ракиени мезета.... :rolleyes:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Искате да кажете, че са открили вода в проби от почвата на луната, взети от преди около 40 години, при пътуване което не се е състояло... говоря за експедицията Аполо конкретно. :)

А, тя отвърна ли на жеста!? :rolleyes:

Не. Искаме да кажем, че пробите са от сонди изпратени съвсем наскоро. + измервания с уреди, за който спомена Gado. Даже не знам дали пробите са от тази сонда, която планираха да се разбие на повърхността на Луната, и да изследват изхвърчалите отломки лунна скала. Никой не говори за скали от преди 40 години.

А, ти случайно да си чувал

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе днеска се разцепих... :rolleyes:

Първо, да, просто четох за тяхните (наса) предишни "изказвания".

И... второ, сигурно сте си изкарали доста добре, аз сегасе замислям дали да не отида вхижата на чичо ми, ама сам е гадно, а трябва доста да се поуправи за да се канят хора.

-----

При мен, краката ми са премръзнали, ръцете също, главата ме боли... някакво течение става в стаята и е уникално преживяване общо взето.

имам на разположение едно от най-великите ракиени мезета.... :rolleyes:

Което смятам е излишно да споменавам, че ще стигне и до нас :devil

Случвало ли ви се е да няма какво да си кажете с някой и да настъпи неловко мълчание? :) Има хора, с които още от пръв поглед знам, че мога да говоря часове наред и да бъдат мои приятели и такива, с които да си отговаряме с "да" или "не"... Интересното е, че не се дължи на това, че нямаме общи теми за разговор, а просто нещо от излъчването на човека ме провокира по някакъв несъзнателен начин да реагирам така. Дори и да се старая, в крайна сметка резултатът е един и същ :smile:

Мда, случвало ми се е, ем човека има сходни интереси, работи с компютри, слушаме еднаква музика, ама темата на разговор се изчерпва до там. А, с някои колеги дето нямам никаква тема на разговор, просто се случва все с тях да върви на лаф и то приятен.

Странно, тоест, зависи, като погледнеш човек и понякога си знаеш че с него ще става разговор.

:)

Което смятам е излишно да споменавам, че ще стигне и до нас :devil

Само да втасат, баце! Следващата беритба ще е във вторник - сряда и специално за тебе ще отделя някое килце - та да видиш до колко имат общо на вкус и на вид онези бльоджи дето ги продават по магазините и истинската кладница..... Това дето си го бера като се панира става като мръвка, а магазинските стават като панирани медузи :tongue

Направих страхотни клипове на танците в клуба :P Преди десетина години момчетата в залата се брояха на пръстите на ръцете, а сега много хора се записват да танцуват. Залата е препълнена и дори идват възрастни двойки :love Радва ме това, че хората се отърсват от предразсъдъци и комплекси и искат да се докоснат до нови неща... На мен много ми се иска да се науча да карам сърф, но не познавам нито един човек, който да се занимава с това B) Знам, че някой ден ще се нося по вълните... Искам, искам, искам!!! И ще науча английски, че дребосъка , като говори бързо не го разбирам :( Имам само още една мечта, но е тайна :P

Хайде и аз да се включа във всеобщата жлъчка.

kotora = lil stenly v0.2

Да не би да си имаме 2-ри lil`стенли?

kotora ряпа да яде пред eos...

QUOTE (Aquila @ Aug 26 2009, 11:48)

Хайде и аз да се включа във всеобщата жлъчка.

kotora = lil stenly v0.2

QUOTE (Psihara^^ @ Nov 14 2009, 21:48)

PSIHOra=Psihara - да пие фреш от ряпа пред еos, lil_stenly i kotora /взети заедно/ :laughing:

Искам, искам, искам!!! И ще науча английски, че дребосъка , като говори бързо не го разбирам

Мда, това е за около 2 седмици. Т.е. минаването на ентусиазма да научиш английски, щото трябват доста сериозни занимания за около година. Ще ти издам 1 тайна - ако искаш да го научиш - карай по програмата за подготвителен клас на езиковата гимназия и отделяй не по-малко от 6 часа на ден за учене на езика. Това с курсовете, интензивните курсове и прочее е само губене на време и трошене на пари, освен ако след или преди курса не отделяш ти поне още 4 часа при това всеки ден... айде неделята може и да си почиваш.

Малко ми е смешно като тръгне някой да се заканва "ще го науча аз тоя английски". И на 3тата седмица почне да му омръзва. Между другото в езиковата гимназия първите 3 месеца средно се взимат по 60 до 80 нови думи... на ден... всеки ден... още ли си навита?

Психи, много насериозно се взимаш от време на време! :wtf:

Мда, това е за около 2 седмици. Т.е. минаването на ентусиазма да научиш английски, щото трябват доста сериозни занимания за около година. Ще ти издам 1 тайна - ако искаш да го научиш - карай по програмата за подготвителен клас на езиковата гимназия и отделяй не по-малко от 6 часа на ден за учене на езика. Това с курсовете, интензивните курсове и прочее е само губене на време и трошене на пари, освен ако след или преди курса не отделяш ти поне още 4 часа при това всеки ден... айде неделята може и да си почиваш.

Малко ми е смешно като тръгне някой да се заканва "ще го науча аз тоя английски". И на 3тата седмица почне да му омръзва. Между другото в езиковата гимназия първите 3 месеца средно се взимат по 60 до 80 нови думи... на ден... всеки ден... още ли си навита?

Да :)

Да :)

Да? Ама сериозно ли ще отделяш по толкова време? Не че е лошо, точно така се прави но досега не съм виждал никой който да го е направил. Все по някое време решава че има и по-интересни занимания от това да зубка думи и че времето му за учене е минало вече.

Е то в езиковите гимназии се почва от А и след това най-елементарните думи.Средно към 10-ти клас са на ниво FCE.

Как ще се почва от A? Защо говориш такива глупости?

Еми по немски почнахме от А пък и сестра ми беше в английска паралелка в МГ-то.Да показвам ли учебника ?Reward elementary какво значи ???

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...