host Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Черния дроб или нервната с-ма? Щото с тоя таурин и кофеин в списъка!? белия чай не е нов микс, има го от хиляди години... просто е един от многото начини на обработка на чаените листа... Човеко не чети буквално Нов микс като зареждане в заведението имах предвид - че и аз съм крив, че не се изказвам еднозначно приемам забележката. А тихи и спокойни кафенца да ви идат на ум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Черния дроб или нервната с-ма? Щото с тоя таурин и кофеин в списъка!? Човеко не чети буквално Нов микс като зареждане в заведението имах предвид - че и аз съм крив, че не се изказвам еднозначно приемам забележката. А тихи и спокойни кафенца да ви идат на ум? Да чукна на дърво, черния дроб си е зрав. Друго лекувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Здраве да е ... и с доктори и адвокати - само в извънработно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Някой медик може ли да ми каже какво точно означава "екартирам"? От това което намерих и прочетох, предполагам че значи отстраняване и отместване на тъкан, за да се стигне до по-долен орган, който трябва да се оперира. Но има ли рязане, няма ли? "отмествам" ли значи просто, какво? Виждам че има някаква опозиция - екартиране срещу ексцизиране, като при второто явно има рязане. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Ммммм доколкото помня на това се вика когато се разтваря разрез с цел да се достигне мястото за опериране. ПОПРАВКА: Не мога да се сетя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Днес бях с София. Ужасен град, за пореден път си затвърждавам мнението с още по-ужасни задръствания. Нищо не сме видяли в Пловдив. Това че са затворили бул. България и моста на Герджика нищо не е - там без да са затворили нищо около 4следобед (дори не е 5) беше 3 пъти по-ужасно в центъра. Иначе доста красиви сгради има не мога да отрека, а големите фирми са направили пък едни стъклени чудеса навсякъде - личи си че ври и кипи а в Пловдив главно си чешем топките, но като е съсредоточено всичко там - нормално да е така. Но като цяло поне на мен София ми действа подтискащо. ПС: Авенсиса се оказа много добра кола за дълъг път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Авенсиса си е комфортен какво ми минава през главата , болкаааааааааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Голямата кола винаги е комфортна.Не само за дълъг път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 какво ми минава през главата , болкаааааааааааааааааааааааааааа Не знам от какво те боли но аз установих че много облекчава една торбичка със студена вода вътре (и малко лед)... пък ако е по-силно течен аналгин или аулин обикновено вършат работа... и хубаво наспиване (ама последното рядко ми се случва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Днес бях с София. Ужасен град, за пореден път си затвърждавам мнението с още по-ужасни задръствания. Нищо не сме видяли в Пловдив. Това че са затворили бул. България и моста на Герджика нищо не е - там без да са затворили нищо около 4следобед (дори не е 5) беше 3 пъти по-ужасно в центъра. Иначе доста красиви сгради има не мога да отрека, а големите фирми са направили пък едни стъклени чудеса навсякъде - личи си че ври и кипи а в Пловдив главно си чешем топките, но като е съсредоточено всичко там - нормално да е така. Но като цяло поне на мен София ми действа подтискащо. ПС: Авенсиса се оказа много добра кола за дълъг път. защо се учудваш? класически петък следобед. някъде от около 2,30-3,00 повечето народ е отебал бач-а и е почнал да се товари по превозните си средвта за да си се прибере в спалнята за уикенда. към 16 вече е тотален мармалад, а някъде към 19-19:30 става почти нормално и магистралата е лабава кат пловдивски булевард в 7 сутринта . откакто веднъж си тръгнах в петък в 14:30 и пристигнах в 20:00 (цариградско на 3 етажа с 4 катастрофи в лявата лента, центъра отцепен за парламентьорите, а 3/4 от околовръстното в ремонт, по магистралата 2 катастрофи и само единия тунел работещ), та вече като видя че става 3 часъ спирам на най-близкото кафене и почвам да пия некоя кафенце с некоя пастичка и да си бърам с компания или чета некоя е-книга в телефона - някак си по-приятно ми минават часовете. аналогично и за понеделник сутрин - ако искаш да се пласираш около 9-10 някъде в центъра, тръгваш към 6:30 и пиеш кафе час-два, вместо да се зориш в задръстването. лошото е че много народ почна да се скатава кат мен и вече има задръствания от избягващи задръстванията....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Не знам от какво те боли но аз установих че много облекчава една торбичка със студена вода вътре (и малко лед)... пък ако е по-силно течен аналгин или аулин обикновено вършат работа... и хубаво наспиване (ама последното рядко ми се случва) Ами въпроса е, че никва химия не помага и май ще се ходи на снимки на главата, че проблема ще се окаже генерално Главен Поне настроение винаги имам нищо ,че от 3 дни съм като с гръмнала отбранителна граната в мозъка Добро утро катерички и съфорумци , нека деня е полезен за смяна на крушката на халогена, чистенето на боклуците от стопа , купуване на голямо бурканче нес кафе и надуването на главаите с кофти бас, на тези безсмислени добри съседи които ме събудиха рано с тропота на разглобяващ се блок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Знам, че е супер популярно ама "Ацефеин"? Тая гад може почти всякаква болка да облекчи или до такава степен да я притъпи, че да се мисли. Кафетеин също. И двете са добри, пробвай на първо време докато направиш консултация със специалист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Аз, благодаря на Господ, не ми се налага да пия никакви болкоуспокояващи. А и избягвам да пия хапчета като цяло. Но миналата седмица главата ми щеше да експлодира, а имах зверски много работа в офиса и не можех да си тръгна. Отидох до аптеката и си взех аолин. (май така беше) Изпих направо 2. МАЙЧИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Отидох в друго измерение. Все едно съм дрогиран, все едно съм изпушил 1 кило трева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Аулин е, да, и е доста силно, макар че според мен, относно болкоуспокояващите, си е и до организъм също. На мен също Аулин-ът ми действа, но познавам хора които и 5 да изпият, файда йок. Аз лично не съм предозирала с него, но ако ефектът ще е като на Ваньо, май е по-добре да не пробвам Иначе ако ме боли глава само Аналгин, на 90 % ми минава до 15 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Ламери, кога не е кодеин с грейпфрут хич не ми го хвалете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Леле-е-е... Мамин златен! Един красавец така хубаво беше 'спрял', че автомобила потегли назад. Трябваше да го избутаме обратно пред гаража и да го подпрем с някакви камъни, за да се отпуши улицата. Та се включи алармата, а хубавеца изскочи от съседната кооперация подлютен и с репликата 'Чш, ко стаа тука, уе?' Селяния до шия. @Aquila, кой те светна, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Аулина не е за препоръчване има доста неприятни ефекти от него. Привиква се (и аз съм така) и освен това натоварва органчетата заради съставките му. А иначе и след 2+ кафетеин-а или ацефеин-а си пак 6 без 10 Вервайте ми Кодеин чист...въобще има ли в свободна продажба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Откриха вода на Луната! Парцелите в зоната 100% ще поскъпнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Ми че те и така са си скъпи,и все пак ако не идеш на място да го видиш файда никва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 @Aquila, кой те светна, а? Тихо бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Ми че те и така са си скъпи,и все пак ако не идеш на място да го видиш файда никва... 20$ за 4 декара е ужасно скъпо а? Не всеки 10 годишен може да си го позволи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Минава ми през главата, че все поече ми харесва да бацам на 2 монитора и тва не е хубаво щото ми се услажда идеята за 2х22' или 24'... С Фотошопа на единия и сичко друго на другия е доста по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Аз, благодаря на Господ, не ми се налага да пия никакви болкоуспокояващи. А и избягвам да пия хапчета като цяло. Но миналата седмица главата ми щеше да експлодира, а имах зверски много работа в офиса и не можех да си тръгна. Отидох до аптеката и си взех аолин. (май така беше) Изпих направо 2. МАЙЧИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Отидох в друго измерение. Все едно съм дрогиран, все едно съм изпушил 1 кило трева. Чак пък толкова от 2... Миналата година като ми махаха една потна жлеза, от обяд до вечерта изпих 6-7 аулина за да мине болката, че беше ужастна, ама чак толкова надрусан и други измерения нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Чак пък толкова от 2... Миналата година като ми махаха една потна жлеза, от обяд до вечерта изпих 6-7 аулина за да мине болката, че беше ужастна, ама чак толкова надрусан и други измерения нямаше Брат, на 99% съм сигурен, че махах на Алиса през джама (тая в страната на чудесата)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Искате да кажете, че са открили вода в проби от почвата на луната, взети от преди около 40 години, при пътуване което не се е състояло... говоря за експедицията Аполо конкретно. Брат, на 99% съм сигурен, че махах на Алиса през джама (тая в страната на чудесата)... А, тя отвърна ли на жеста!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.