Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
За жененето, w00x,можеше просто да се засмееш.. Естествено че се шегувах.

Нямаше да е интересна шегата ако просто се бях засмял.

Заради един чай ли бе?

Колко малко им трябва на жените вече....

Споко, те така открай време с чая или кафето почват :laughing:

------------------------------------

Наско, искам да опитам тая ракиица тази година. Предната реколта предполагам вече е in the drain. :laughing:

Напоследък в тоя рздел, съвсем спадна нивото на темите и станаха коя от коя по-глупава и безмислена или коя от коя по-спамерски. Преди поне от време на време се забелзаваше някоя и друга по-смислена тема.

Предната, както и тазгодишната са предвидени за отлежаване, щото са експериментални. Ама 10 кила все ще заделя ;)

Знаеш ли...

Естествено че се разваля.

:)

Иначе за чая, аз пия само кафе, мляко, чай и портокалов или лимонов сок, алкохол и безалкохолни... не. Просто не ми понасят много други напитки.

Търся си сродна душа :laughing: :laughing:

Даже и снимка съм качил в другата тема на форума!

Аре ся - да не беше женско - да ти повярвам. :laughing:

Нали знаеш!

не искам кола = искам кола

не трябваше да купуваш толкова скъп подарък = определено трябваше да го купиш

достатъчно е = можеше и повече

:laughing:

Има ли нещо?

Няма нищо( Оуууууууууу, да!)

Ядосана ли си ми?

Не( САМО ДА СЕ ПРИБЕРЕМ!)

Ама кажи ако имаш нещо друго като идея?

Не( само после ще ти натяквам до края на света).

шшшш алллооооу. днес е петък 13ти, уееееее. да не е 2ри март, та сте се разгонили кат моряци?!

и да земе вече да ми падат тия 3 милиона в ръцете, че ми писна да не пускам фишове.

Като за след пломба , домашна Хисарска ракийка , хубав мохабед се замислям другата седмица да отскоча до ХисарЯ .

ДОН ЧЕФО - http://www.vbox7.com/play:6ba14ec2 т`ва е поздрав ...

Мдааа... Те тАва е песента. :rolleyes: . Ако нямах докторска забрана сега щяха вече да фъфля....поне има за кво :rolleyes:

Още не съм тръгнал, бави ми се транспорта. Ама по доклада, който ми дадоха за стандартната рецепта, е ударила очакваното - 65 градуса. Явно утре ще варя по мойта рецепта, че вече стана 1000 часа..

Бял чай?

Дам и на мен ми се искаше да съм блондинка в тоя момент. Някакъв нов микс бил. Ама преди бая време говорихме със собственика за него. Сега вече трябва да го имат. И кафенцето не е лошо там. ;)

@DON_CHEFO - аз вече затвърдих за днес с едно голямо джинче в 10:00 :) с кафе.

Естествено че се разваля.

Абе ти погледни срока на годност и го сравни с този, който ти казвам :)

Дам и на мен ми се искаше да съм блондинка в тоя момент. Някакъв нов микс бил.

белия чай не е нов микс, има го от хиляди години... просто е един от многото начини на обработка на чаените листа...

White tea (白茶) is a tea made with leaves that are processed in a manner to let them wilt slightly and lose the "grassy" taste of green tea, while undergoing minimal oxidation. Like green, oolong and black tea, white tea comes from the Camellia sinensis plant. Oolong and black teas are oxidized before curing.

White tea contains buds and young tea leaves, with higher caffeine than older leaves, suggesting the caffeine content of white teas may be higher than that of green teas.

White tea is a specialty of the Chinese province Fujian. The leaves come from varieties of tea cultivars. Popular are Da Bai (Large White), Xiao Bai (Small White), Narcissus and Chaicha bushes. According to the standards of picking and selection, white teas can be classified into a number of grades, described in the varieties section.

Дам и на мен ми се искаше да съм блондинка в тоя момент. Някакъв нов микс бил. Ама преди бая време говорихме със собственика за него. Сега вече трябва да го имат. И кафенцето не е лошо там. ;)

@DON_CHEFO - аз вече затвърдих за днес с едно голямо джинче в 10:00 :) с кафе.

Много добре си направил ебаси. ;). Аз поне 40 дни нямам право да близвам нито алкохол, нито нищо, което съдържа кофеин, таурин или мента ;(

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...