asd Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Чисто луд си. Ако не караш мотор и не си моторджия не можеш да ме разбереш.От две години чакам да ми докарат мотора в Пловдив да го карам.Толкова голям мерак няма никъде.Аз съм сигурно най-радостния човек в тая тема днес .А и(да чукна на дърво) времето утре го дават,че ще се оправи-и облаци гледам няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 времето утре го дават,че ще се оправи-и облаци гледам няма А дано бате Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 .А и(да чукна на дърво) времето утре го дават,че ще се оправи-и облаци гледам няма ми как ша има-потанцувах му 2 часа и се успокои най-накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 ми как ша има-потанцувах му 2 часа и се успокои най-накрая Мини и към нас потанцувай малко . П.П.Олеее не мога да заспя Next Day Edit:Олеее.Казах ли ви,че ще е хубаво времето.Казах ли ви .Дано само остане такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Леле, още не си усещам устните и езика. Мисля, че животът най-накрая започна да се движи към хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 за едни - сватба, за други - брадва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 оная новата дискотека където е с 11 бара и ще е за 3000 човека и е на открито кога я отварят или вече е отворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Днес я отварят, че вчера много дъждове.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Пекна слънце и всички се оправихте. Я се стегнете и направете така, че и в лошо време да ви е яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Хах , в момента не ми пука мн от времето , пак съм си зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Днес я отварят, че вчера много дъждове.. ама как се казва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Леле, още не си усещам устните и езика. Мисля, че животът най-накрая започна да се движи към хубаво! кажи кво си правил, че взеха да ми минават ужасни мисли през главата... ама как се казва ? summer place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 кажи кво си правил, че взеха да ми минават ужасни мисли през главата... Дъвках и ме дъвкаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 summer place нали на младежкия хълм се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 нали на младежкия хълм се намира не.на Альоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 тоя албум на Stromkern не е лош Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Рано или късно, желанията се сбъдват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Нека да ти дам душаатаа сии...нека да ти дам сърцетоо сиии Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Рано или късно, желанията се сбъдват! Това е от така наречение все пак.. осъществими мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Че трябва да спра да пиша във форума, щото само глупости пиша Нека да ти дам душаатаа сии...нека да ти дам сърцетоо сиии Пък накрая ще дадеш задника си и ще бачкаш цял живот за да Я издържаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Рано или късно, желанията се сбъдват! става въпрос за chambao, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Вагина, майна! Утре имам изходно по физика и за 3-4 часа трябва да науча 9 урока X_X... gg :\... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Много странен ден А тепърва започва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 А тепърва започва... тва е вечерта уе тряаа да спра тряаа да се спра тряаа да го спра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.